Review Liquid Metal Eyeshadow van Catrice

Uit de koopjesbak bij Kruidvat

Ik koop eigenlijk zelden mono’s maar toen ik deze zag liggen bij Kruidvat in de koopjesbak kon ik ze niet laten liggen. Voor slechts 1 euro per stuk (in plaats van € 3,99) kocht ik deze twee Liquid Metal Eyeshadows van Catrice. Bij andere Kruidvat winkels heb ik deze nog in het gewone assortiment zien zitten. Ik weet dus niet zeker of deze kleuren nog vast in het assortiment zitten of er echt uit zijn. De lijn Liquid Metal zit zeker weten nog in het assortiment. Ik ben zo benieuwd of deze oogschaduw er op mijn ooglid ook zo geweldig uitziet als in de verpakking. Jij ook? Kijk met me mee naar de review van dit product πŸ™‚

Catrice Liquid Metal Eyeshadow

De verpakking is netjes zwart met zilveren letters en stevig.

Catrice Liquid Metal Eyeshadow

De namen van deze twee liquid metal eyeshadows zijn: 100 What Do You Sea? en 110 Underworld Evobluetion. Ik vind het altijd zo leuk dat Catrice de namen koppelt aan de kleuren. Dit doen ze niet alleen bij de oogschaduws maar ook o.a. bij de nagellak.

Catrice Liquid Metal Eyeshadow

Niet alleen de kleuren spatten van het scherm maar het patroon is ook erg gaaf. Een beetje slangenhuid-achtig. Het product ziet er uit alsof het veel glitters bevat. Ik ben benieuwd naar de swatch!

Catrice Liquid Metal Eyeshadow

De swatch heeft veel pigment en ik merk al snel dat je deze kleur heel gemakkelijk kan opbouwen. Door meerdere laagjes te gebruiken wordt de kleur nog intenser. De naam van het product is Liquid Metal Eyeshadow. Het product is niet Liquid (thank god!) en Metal zou ik het niet noemen eerdere glitter.

De look

Catrice Liquid Metal Eyeshadow Catrice Liquid Metal Eyeshadow

Deze look maakte ik met alleen de kleur 110 Underworld Evobluetion en een bruintint uit mijn palet van Action. Ik ben begonnen met over het gehele lid de bruintint. Daar overheen heb ik de blauwe kleur aangebracht. Ik moet zeggen ik vind deze kleur echt supermooi! Het is misschien iets te heftig voor overdag maar die glitter! De ekster in mij komt naar boven hoor πŸ˜‰ !

Heb jij al een liquid metal eyeshadow geprobeerd? 

 

 

13 Reacties

 1. 14 september 2015 / 08:05

  Voor overdag zal ik het inderdaad niet zo snel op doen, maar voor een avondje stappen is het wel leuk! πŸ˜€

 2. 14 september 2015 / 09:51

  Gaaf hoor! Zeker voor een avondje stappen ofzo. Ik denk dat het ‘metal’ afgeleid is van metallic πŸ™‚ Ik heb hier ook één van, een beetje een brons-achtig kleurtje. Ook gaaf!

 3. 14 september 2015 / 11:10

  Ik heb ze ook, een roze en een donkerbruine, al gebruik ik ze nog maar zelden. Fijn dat je ze voor een euro hebt kunnen kopen, ik heb ze wel echt een hele tijd gebruikt, de onderkant zie je er doorheen!

 4. 14 september 2015 / 11:36

  Wauw, alleen al in het doosje vind ik hem heel gaaf. Idd wel heftig, maar voor een goed feestje wel te doen πŸ™‚

 5. 14 september 2015 / 15:56

  Ik heb nummer 110, echt een geweldige kleur !

 6. 14 september 2015 / 19:18

  En of ik benieuwd was naar het resultaat! Verassend mooi.

 7. 14 september 2015 / 22:13

  Best een heftige kleur, maar het staat wel erg mooi! Goede aankoopjes in elk geval.

 8. 15 september 2015 / 09:42

  Hihi hoi ekster! Ik vind zelf deze mono’s ook zo mooi. Heb jaren terug een bruine gehad en die doet z’n werk nog steeds πŸ™‚

 9. 15 september 2015 / 20:40

  Wauw wat een mooie oogschaduws! Je maakt ook echt een hele mooie look <3

  Liefs! Evelien

 10. 15 september 2015 / 20:42

  Oh wat een mooie kleurtjes! Zal zelf ook eens enkele gaan swatchen hoor. Heb je bovendien genomineerd voor een Liebster Award 2015, alle details kan je terugvinden op m’n blog πŸ™‚
  Veel liefs, ValΓ©rie x

 11. 16 september 2015 / 07:22

  Wauw wat kan jij je mooi opmaken zeg! Prachtige look en ik ben nu erg nieuwsgierig naar deze oogschaduws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.