Review | Little Big Change luiers

Luiertest Little Big Change

Laatst kreeg ik de leuke nieuwe luiers opgestuurd van het merk: Little Big Change. De maat die ik opgestuurd kreeg was te klein voor Mimi en nu kon ik ze natuurlijk bewaren voor onze nieuwe spruit, maar dat zou wat lang duren. Dus heb ik deze test door Désirée van The Sea Wife Life uit laten voeren. Ze woont praktisch bij mij om de hoek, heeft een leuk Instagram account, blogt voor Mamaplaats en vlogt op haar YouTube kanaal.

Over Little Big Change

Little Big Change is een nieuw merk en onderdeel van de Ontex-groep. Deze is al 40 jaar marktleider in hygiëneproducten voor baby’s. Ze zijn dus echt expert in het maken van babyluiers. Dankzij diverse innovatietechnologieën zitten er in de luiers van Little Big Change geen schadelijke of irriterende stoffen en lekken ze ook niet door. Ze zijn ze veilig, zonder parfum, zonder concentraties van toxische bestanddelen en zonder CHLOOR! De luiers hebben een 100% natuurlijke toplaag zonder parfum, zonder lotion en zonder kleurstof.

luier review

Bij Little Big Change focussen ze zich op een concreet doel: veilige, efficiënte en comfortabele luiers voor je baby. Dus daarom zijn de luiers gemaakt met een volledig natuurlijke binnenlaag die tot 12u bescherming biedt. Ze zijn hypoallergeen en dermatologisch getest. Bovendien worden ze geproduceerd op 100% groene stroom en wordt er nergens in het proces getest op dieren.

Kenmerken natuurlijke luiers

Little Big Change luiers in de test

door Désirée Liotard 

Lesley vroeg of ik luiers wilde testen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Nomi is 10 maanden dus die zit nog volop in de luiers. Zelf gebruik ik de luiers van LILLYDOO of van Etos. Ik ben wel een sucker voor luiers die er ook nog leuk uit zien. Etos heeft luiers met Woezel & Pip erop en LILLYDOO met onder andere ankers wat helemaal past bij ons leven (zeemansgezin). Maar toen ik een tasje met deze Little Big Change luiers aan de deur had hangen werd ik toch wel nieuwsgierig!

Little Big Change luiers review

De eerste indruk van deze luiers

De Little Big Change luiers zijn wit met een leuke opdruk dus dat is voor mij al gelijk een pluspunt! Aan de voorkant en achterkant staan leuke woorden zoals; perfect, shit, love, rebel, oh crap, rockstar en play.

Ze voelen super zacht aan en dat vind ik belangrijk voor mijn baby haar schattige billetjes. Er zit veel elasticiteit in de luiers waardoor de plakstrips ook makkelijk om het buikje gaan en hij goed aansluit zonder dat deze te strak zit. Dit maakt de luier aan doen een stuk gemakkelijker.

Little Big Change luiers review

Wat kosten Little Big Change Luiers?

De luiers kosten van 0,22 (maat 1) tot 0,39 (maat 6) per luier. Je kan een abonnement afsluiten naar eigen keuze. Je kan kiezen welke maat, wanneer je ze wilt ontvangen en per hoeveel weken je een nieuwe box wilt ontvangen. Ook kan je billendoekjes erbij bestellen. Vind ik persoonlijk heel fijn dat je gewoon voor een aantal weken de luiers thuis bezorgd krijgt scheelt een hoop tillen en je kan makkelijk aangeven of je de nieuwe box al wilt ontvangen of liever een week later bezorgd krijgt omdat je er nog genoeg hebt.

Little Big Change luiers review

Mijn ervaring

Nou deze luiers zijn als het aan mij ligt geslaagd hoor! Nomi is bezig met tandjes en als je zelf kinderen hebt weet je hoe vies deze kunnen zijn en wat voor luiers ze dan kunnen produceren.. Maar dat hebben de luiers goed doorstaan! Ook de nacht vangen ze alles op. Ze gaat namelijk om half 7 in de avond naar bed en komt er meestal tussen 7 en 8 in de ochtend weer uit zonder dat ik haar luier nog verschoon en haal haar altijd droog uit bed. Wat ik ook een pluspunt vind is dat hoe vol de luier ook is hij gaat niet hangen!

Little Big Change Nomi

Ken jij de luiers van Little Big Change al?

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Little Big Change Luierreview

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.