Review Sleek I-divine original | Make-up gekocht in Londen!

In Londen heb ik een hoop make-up gekocht. Veel van de merken/producten die ik daar kocht zijn hier in Nederland niet of slecht te koop in de winkels. Tegenwoordig wordt ook make-up steeds vaker online verkocht maar ik kan hier nog niet aan wennen. Kleuren kunnen online best een beetje afwijken en vaak wil ik het product toch even vasthouden. Dus toch maar even naar Londen gevlogen voor deze Sleek palette 😉

Review sleek palette

Om het doosje zit een kartonnen verpakking.

Review sleek palette

Uitgepakt ziet het palette er zo uit. Een mooi zwart doosje wat stevig aanvoelt!

Review sleek palette

Als je hem open doet, springen de kleuren je tegemoet! Wauw wat een prachtige kleuren zijn dit en wat een diversiteit zit er in dit palette. Je kunt hier gemakkelijk een aantal verschillende looks mee maken!

Review sleek palette

Hellowwww 🙂 Wat ik erg leuk vind aan dit product is dat de kleurtjes allemaal een leuke naam hebben die op Londen slaan. Het zijn één voor één kenmerken van Londen. Dit maakt het palette natuurlijk extra leuk 😉

Review sleek palette

Ik begin met de swatches van de bovenste rij. Wauw! Zwart was de eerste swatch, wat een diepe kleur (ik weet het zwart is geen kleur maar hoe anders te omschrijven hihi.. ) en wat een pigment! Alle kleuren zijn trouwens mooi van pigment. Ze smeren makkelijk uit en blijven goed zitten. Deze swatches zijn gemaakt zonder oogschaduw basis trouwens. Wat ik wel vind is dat ze een beetje poederig zijn. Het kan dus zijn dat het een beetje op je wangen terecht komt bij aanbrengen. Dit heb ik trouwens wel bij de meeste oogschaduw hoor! Mijn favorieten uit deze rij zijn: Royal, Londen Rain en Hyde Park.

Review sleek palette

De tweede rij. Ook erg mooie kleuren, die iets lichter zijn. Dit zijn meer de kleuren die ik sneller voor overdag zou pakken. De cream tea ben ik persoonlijk niet zo weg van. Deze kleur zal bij mij veel te flets staan. De andere vijf kleuren vind ik echt prachtig! Ook deze hebben een mooi pigment.

Ik denk dat jullie mijn enthousiasme over dit palette wel hebben kunnen merken 😉 Ik vind persoonlijk dit het mooiste product van Sleek en ben blij dat ik deze heb meegenomen. Ik heb hem nu al regelmatig gebruikt en elke keer kan ik er een ander leuke look me creëren. Ik kocht dit product bij Boots UK voor 7,99 in ponden. Ik weet dat je het ook online vanuit Nederland bij een aantal nederlandse webshops kunt bestellen.

Wat vinden jullie van dit palette? 

 

11 Reacties

 1. Manon
  11 juni 2015 / 10:04

  Wat een mooie palette is dit!

 2. 11 juni 2015 / 15:08

  Super mooi en lekker diverse kleuren zo te zien! Ik heb nog geen sleek producten geprobeerd maar ik wil nog steeds graag een mooie blush zien te scoren.

  • Lesley
   Auteur
   11 juni 2015 / 22:07

   Ja veel verschillende kleuren waar je ook echt wat mee kunt 🙂 Een blush is echt proberen wat je staat! Ik dacht bij mij dat roze het beste zou staan maar het was meer een roestbruinige tint die mooier stond:-)

   • 11 juni 2015 / 22:14

    Eigenlijk zou ik me eens moeten laten adviseren. Ik heb wat kleur betreft niet echt veel inzicht haha.

 3. 12 juni 2015 / 21:19

  Ik begrijp je enthousiasme helemaal hoor, ik ben ook gek op de palettes van Sleek <3

 4. robin
  13 juni 2015 / 20:24

  ik vind de kleur London Eye het mooist! maar elk kleurtje is eigenlijk wel pretty <3

 5. Mariska
  15 juni 2015 / 09:06

  Mooi palette, ik ben gek op sleek! De blushes zijn ook heel erg mooi.

 6. 15 juni 2015 / 13:10

  Ik koop zulk soort dingen nooit omdat ik weet dat ik het toch niet ga gebruiken en het dan eindeloos blijft liggen. Het doosje ziet er wel mooi uit, leuke kleuren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.