Review Sleek | Eye & Cheek palette – Sleek See You At Midnight | Pout Polish electro peach – Lip balm Sleek

Een tijdje geleden won ik bij Carlijn een luxury goodiebag. Hierin zaten een hele hoop leuke dingen die ik natuurlijk op mijn blog voor jullie ga reviewen. Vandaag begin ik met twee producten van het merk Sleek. Allereerst het Eye & Cheek palette genaamd: See You At Midnight. Ik heb al meerdere palettes van Sleek, onder ander de I-divine original die ik vorig jaar in Londen kocht en het wel bekende storm palette. Beide twee favorieten met een enorm pigment. Ik was dan ook heel benieuwd naar dit palette!

Sleek: See You At Midnight

Eye & Cheek palette - Sleek See You At Midnight

Dit palette iets iets kleiner dan de versie met alleen oogschaduw. Het doosje is wel in dezelfde stijl, zwart mat met glanzende zwarte letters.

Eye & Cheek palette - Sleek See You At Midnight

Op de achterkant wordt aangegeven welke producten er in deze Eye & Cheek Palette zitten. Pas toen ik op de achterkant las kwam ik erachter dat het een combinatie is van bestaande producten van Sleek. De Antique Blush, de Pomgranate blush en een aantal kleuren uit het Vinatage Romance i-Divine.

Eye & Cheek palette - Sleek See You At MidnightEye & Cheek palette - Sleek See You At Midnight

Op de bovensterij vind je de Antique Blush links bovenin. Het is een beetje een bruin/peach kleur. Daarnaast twee losse kleuren: Meet in Madrid een goude tint en Romance in Rome een donkerblauwe kleur. Op de onderste rij: Bliss in Barcelona een paarse tint, Forever in Florence een donker rode tint (hij lijkt op het eerste gezicht bruin) en de Pomgranate blush. Bij dit palette zit een mini blush applicator en een oogschaduw applicator. Aan de binnenkant van het palette zit een spiegel.

De swatches van See You At Midnight
Eye & Cheek palette - Sleek See You At Midnight

De oogschaduws zitten weer vol pigment. Toen ik de kleuren voor het eerst zag wist ik niet zo goed wat ik ervan moest denken. Na het swatchen kreeg ik genoeg ideeën! Toen ik de bruine kleur opdeed kwam ik erachter dat het een mooie donker rode kleur is, ook de paarse kleur is echt prachtig en heel erg intens. Het zijn uiteindelijk vier oogschaduws waar je verschillende looks mee kunt maken.

De blushes hebben ook een goed pigment. Ik vind de kleuren erg mooi maar moet erg wennen aan de heftigheid. Daarnaast vind ik het onhandig aanbrengen met dit palette. De blushes zitten redelijk dicht naast de oogschaduw. Met het kleine kwastje kun je niet direct je hele wang doen en de grote kwast zit al snel in de oogschaduws. Ik ben er nog niet helemaal uit wat nu de beste manier is om het aan te brengen zonder ook de oogschaduw op je wang te krijgen 😉 .  De bijgeleverde applicators vind ik persoonlijk niks. Aanbrengen met een kwast is fijner niet alleen voor de blush maar ook voor de oogschaduw.

Pout Polish Lip balm – Electro Peach

Naast het bovenstaande palette zat er ook nog een Lip Balm van Sleek bij. Ik had nog nooit van dit product gehoord dus was hier heel erg benieuwd naar. Dit product is een soort lip conditioner. Sleek zegt er het volgende over:

Pout Polish in Electro Peach is a Coral tinted lip conditioning balm that nourishes whilst providing a subtle hint of colour and a natural sheen. Formulated with SPF 15 and natural oils such as almond oil, shea butter and Vitamin E, keeping lips protected and moisture locked in.Sleek pout polishSleek pout polish - electro peach

De verpakking is stevig. Het is een handig potje wat je zo gemakkelijk mee kunt nemen. De grootte kun je een beetje vergelijken met een normaal potje lipbalm. Op de achterkant van het potje is de kleur incl. nummer weergegeven, de ingrediënten, houdbaarheid en hoeveel er in zit. Sleek pout polish

Bij het openen van het potje komt de kleur je al tegemoet. Electro Peach is de kleur die ik kreeg. Ik vind het meer richting rood gaan maar het is echt een prachtige kleur! Bij het aanbrengen is het handig om gebruik te maken van een kwastje. Het product is erg zacht en daardoor kan het wel eens een kliederboel worden als je het met je vingers probeert aan te brengen. Met het kwastje kun je net wat secuurder werken. Sleek heeft zeker gelijk dat dit product voedend is voor je lippen. Ik merk dat mijn lippen hier minder velletjes van krijgen en minder droog door zijn. Het is een fijn product met daarnaast ook nog een mooie kleur eraan. Er zijn veel verschillende kleuren leverbaar dus voor elk wat wils.

De look

Hieronder de look die ik creëerde met de bovenstaande producten. Mijn oogmake-up springt er gewoon echt uit. Wat een prachtige oogschaduw is dit! Voor de blush heb ik een combinatie van beide kleuren gebruikt. Je kunt hier ook heel goed de Pout Polish zien. Je kunt het vergelijken met een lipgloss/ glossy lipstick qua uitstraling maar een lipbalm qua aanbrengen en voeding.

Eye & Cheek palette - Sleek See You At MidnightSleek lipproduct

Kende jij deze producten al en wat vind je van deze look?

 

9 Reacties

 1. 4 maart 2016 / 19:26

  Wat leuk dat je dit won 🙂 Lucky you! Ik ken niet heel veel producten van Sleek moet ik zeggen. Vind het wel een mooi palette. Een keer wat anders dan ‘simpele’ nude kleuren.

 2. 6 maart 2016 / 10:28

  Het palette ken ik helemaal nog niet, maar doet me zo heel erg denken aan het Vintage Romance palette van Sleek. Grappig dat die kleuren uit dat palette zijn gebruikt. Leuke look heb je er mee gemaakt.

 3. 6 maart 2016 / 14:50

  Wat een leuke producten heb je gewonnen. Ik vind de Lip balm erg mooi 🙂

 4. 6 maart 2016 / 15:52

  Jeetje, wat een mooie look heb je ermee gemaakt. Ziet er goed uit!

 5. 6 maart 2016 / 20:21

  Hee wat leuk dat je deze reviewt! Mooie producten zijn het ja (haha alsof er rommel in mijn goodiebag zou zitten ;-)), leuk om ze bij jou te zien. Heb het palet zelf in een andere kleurencombinatie, ook heel blij mee.

 6. 6 maart 2016 / 21:25

  Mooie kwaliteit en pigmentatie hebben de producten van Sleek toch altijd! Ik ben fan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.