Secret antiperspirant deodorant | Review & Winactie

Kennen jullie de deodorant van het merk Secret al? Aangezien het merk niet in de standaard drogisterij verkocht wordt, was ik er zelf nog niet mee bekend. Tot ik laatst een leuk pakje ontving met drie varianten van deze deodorant. Ik ben ze de afgelopen periode gaan testen en in deze blog vind je mijn uitgebreide mening én maak je zelf ook kans op een leuk pakketje!

Secret Deodorant

Secret antiperspirant deodorant bestaat sinds het jaar 1956. Het was ontwikkeld door de vraag vanuit vrouwen naar een product dat bijdraagt aan hun vrouwelijkheid en frisheid. Het is inmiddels samen met de Lady Speed Stick de meest populaire deodorant uit de Verenigde Staten.

Secret Antiperspirant Deodorant

Secret is een antiperspirant deodorant. Ik wist eerlijk gezegd niet wat het verschil was tussen dit en een normale deodorant. Hieronder wordt het verschil duidelijk uitgelegd:

Bacteriën op de huid reageren met de transpiratie wanneer dit door de huid naar buiten komt. Bij deze reactie wordt de zweetgeur geproduceerd. Een ‘standaard’ deodorant bevat alcohol om deze bacteriën te doden. Dit type deodorant vermindert de zweetvorming dus niet, maar zorgt ervoor dat het zweet minder zal ruiken doordat er minder bacteriën kunnen reageren met de transpiratie.

Een antiperspirant deodorant bevat deeltjes die de zweetkliertjes (deels) afsluiten, waardoor de transpiratie verminderd wordt. Dit type product richt zich dus niet op het minder laten ruiken van het zweet, maar op het tegengaan van de zweetvorming. Hierdoor wordt het ontstaan van de zweetgeur voorkomen.
Bron exclusively.nl

De verpakking is een beetje anders dan wat je van een normale deodorant verwacht. Ik ontving drie producten van Secret. Twee daarvan zijn uit de Secret Invisible Solid lijn en een uit de Secret Outlast Clear Gel lijn.

Secret Invisible Solid

Wat zegt Secret over dit product:

De Invisible Solid beschermt je de hele dag lang tegen transpiratie. De Invisible Solid wordt droog aangebracht en laat geen witte residu achter.

Secret Antiperspirant Deodorant Secret Antiperspirant Deodorant

Ik heb de powder fresh getest en de unscented. Hierboven zie je deze producten. De verpakking en het soort product is nagenoeg gelijk. De unscented heeft zoals het woord het al zegt, geen geur. De Powder fresh heeft wel een licht geurtje.

Secret Antiperspirant Deodorant

De achterkant van het product, waar de ingredienten en eventuele waarschuwingen vermeld zijn.

Secret Antiperspirant Deodorant

Als je de verpakking opent, lijkt het gewoon op een normale deodorant.

Secret Antiperspirant Deodorant

Doormiddel van het tandwieltje onderaan de verpakking kun je hem omhoog schuiven en verder gebruiken.

Ik vind dit een heel fijn product wat gemakkelijk aanbrengt. De unscented variant is mijn favoriet. Je brengt het s’morgens aan (of als je s’avonds doucht s’avonds voor het slapen gaan) en je ruikt de hele dag door fris. Wat ik wel een nadeel vind is dat ik vooral bij de powder fresh, een witte waas op mijn zwarte shirts achterliet. Nu draag ik zelf weinig zwart en na één keer wist ik dat ik hier even op moest letten, maar ik kan mij voorstellen dat je dit als vervelend kunt ervaren. Mijn man heeft deze producten ook getest en vindt deze variant ook heel erg fijn. Hij had zelf geen last van de witte waas op zijn kleding.

De solid powder fresh kost € 8,95 en de unscented € 7,95.

Secret Outlast Clear Gel

Naast de Invisible Solid varianten, ontving ik ook een Outlast Clear Gel variant. De verpakking is soortgelijk en werkt op dezelfde manier. Alleen het product wat er in zit is anders.

Secret Antiperspirant Deodorant Secret Antiperspirant Deodorant

Zoals je kunt zien is het echt een gel. Dit is mijn persoonlijke favoriet! Ik vind dit nog fijner werken dat de invisible solid. De gel geeft mij een nog frisser gevoel en daarnaast geeft deze voor mij niet af op mijn kleding.

De Secret Outlast clear gel kost € 7,95.

Mijn eindoordeel over Secret deodorant

Sinds ik moeder ben geworden is mijn hormoonhuishouding een stuk veranderd. Een van de dingen die ik blijvend heb ‘over’ gehouden aan het moeder worden is dat ik meer zweet en een sterkere transpiratiegeur heb. Iets wat ik voorheen nauwelijks had. Ik gebruikte al jaren de deodorant rollers van Dove, maar helaas waren deze nu ineens niet meer sterk genoeg. Alsof de duvel er mee speelde kreeg ik net op het punt dat ik opzoek wilde gaan naar een vervanger voor mijn oude vertrouwde deo een onaangekondigd perspakketje opgestuurd.

Ik ben echt aangenaam verrast door de antiperspirant deodorant van het merk Secret. Het product brengt gemakkelijk aan, beschermt de hele dag en voorkomt nare geurtjes. Mijn favoriet is de clear gel variant. Mijn man heeft het product ook getest en die vind de invisible solid variant fijner. Hij riep van de week zelfs enthousiast: “als ze op zijn moeten we deze echt weer bestellen hoor”.  Met één deodorant doe je ongeveer anderhalf tot twee maanden.

Deze producten zijn te bestellen bij: Exclusively. De prijzen zijn per variant verschillend en schommelen tussen de € 7,95 en de € 13,95.

Winactie Secret deodorant

Wil jij de Secret deodorant ook ervaren? of ben jij al overtuigd maar kan je wel een nieuwe lading gebruiken? Ik mag aan een van jullie een pakket weggeven met dezelfde drie deodorants als ik de afgelopen periode heb uitgetest.

Secret Antiperspirant Deodorant

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wil doen met de winactie en geef aan waarom deze deodorant jou aanspreekt.

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: Facebook of Instagram. Geef ook even in je reactie aan op welk van deze kanalen je mij volgt.

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt mee doen tot en met 20 maart 2019

 

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

 

Secret deodorant review

Deze producten heb ik ontvangen ter review. De producten van de winactie worden beschikbaar gesteld door Exclusively.nl

46 Reacties

 1. Ling
  13 maart 2019 / 07:07

  Ik zweet nogal veel en een goede deodorant is absoluut een must. Zweetlucht vind ik het ergste. Nu ben ik zeker benieuwd naar dit product. Ik volg je op Facebook.

 2. Robine
  13 maart 2019 / 09:46

  Hey Lesley,
  Zit er in de gel variant ook aluminium als werkzame stof?
  Xx

  • Lesley
   13 maart 2019 / 10:39

   Ingredients:
   Inactive Ingredients: Water; Alcohol Denat.; Propylene Glycol; Cyclopentasiloxane; Dimethicone; Trisiloxane; Calcium Chloride; PEG/PPG-18/18 Dimethicone; Fragrance
   Ingredients: Active Ingredients: Aluminum zirconium octachlorohydrex Gly 17% (anhydrous). Inactive Ingredients: Water, Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Dimethicone, Calcium Chloride, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Fragrance

   Dit zijn alle ingrediënten. Dus volgens mij wel ja

 3. Marian B
  13 maart 2019 / 09:57

  Ik ben nog opzoek naar een fijne deodorant. Ben nu zoekende en heb nog geen favoriet. Deze ken ik niet en wie weer is dit de deo die ik hebben moet!

 4. 13 maart 2019 / 10:18

  Die gel is op zich wel grappig, dat kende ik namelijk helemaal nog niet. Vind ze ook lijken op de Lady Speed Stick die ik al heb geprobeerd,d ie zijn ook wel fijn!

 5. Jana
  13 maart 2019 / 14:29

  Ik volg je nu op instagram, was nog niet het geval oops <3.

  Ik doe graag mee omdat ik voorlopig Odorex gebruik (antitranspirant) wat wel goed werkt maar soms jeuk en irritatie geeft bij mij.
  Graag ben ik benieuwd hoe deze bevalt, ik heb hem nog niet bij ons gezien (België) maar ben wel benieuwd.
  Ik had ooit een lady speed sticken die beviel heel goed, deze doen mij er ook aan denken.

 6. Suzanne
  13 maart 2019 / 15:21

  Ooh ik doe graag mee! Ik vind het lastig om een goede werkende deo te vinden waar mijn huid niet op reageert en waar ik een keer geen bultjes van krijg. Deze klinkt als de moeite waard! Ik vogl je blog je insta en ook jouw Facebook. Ik duim heel erg!

 7. Suzanne
  13 maart 2019 / 15:23

  Ooh ik doe graag mee! Ik vind het lastig om een goede werkende deo te vinden waar mijn huid niet op reageert en waar ik een keer geen bultjes van krijg. Deze klinkt als de moeite waard! Ik volg je blog je insta en ook je Facebook. Ik duim heel erg!

 8. Patricia lubbertje
  13 maart 2019 / 17:42

  Doordat is vervroegd in de overgang ben zweet ik behoorlijk veel. Ik heb nog geen Deo ontdekt die me daarbij helpt. Nooit geweten dat er verschil zit tussen deodorant en anti-perspirant. Ik ben heel benieuwd hoe deze werken en hoe het voelt op mn huid. Die gel lijkt me ook heel prettig. Ik maak heel graag kans. Als ik ze alle 3 win dan geef ik er 1 aan mijn moeder en 1 aan mijn mantelzorgster. Die met gel hou ik dan voor mezelf. Ik volg op fb en op Instagram

 9. 13 maart 2019 / 18:25

  Oh ik ben dol op Secret, ik ben net met mijn laatste begonnen. Ik doe graag mee! Ik volg je via Insta 🙂

 10. Sabrina
  13 maart 2019 / 19:35

  Secret is echt heel fijn! Ik heb er ooit gehad uit Amerika. Deze zou ik graag willen proberen. Op beide kanalen volgde ik je al!

 11. Bianca?
  13 maart 2019 / 23:24

  Hoiiii lijkt me fijne deo om eens te proberen, ben een tijd terug overgestapt naar een deostick, maar heb nog geen fijne gevonden, nu weer even geen deo, maar dat is toch niet prettig.
  Tuurlijk volg ik je op Facebook ?

 12. kempenaers anita
  14 maart 2019 / 13:41

  doe graag mee voor dit pakketje, heb nog nooit een stick geprobeerd altijd spray, ken het merk niet maar wil het wel eens uitproberen

 13. anita kempenaers
  14 maart 2019 / 13:42

  volg je op instagram en facebook

 14. Anne
  14 maart 2019 / 18:34

  Super nice 🙂 ik was 4 jaar geleden in Amerika en de deo van secret was zooooo geweldig. Helaas kan je niet te veel meenemen naar huis. Ik zou ze super graag weer is proberen dat lijkt me super leuk:) Ik volg je trouwens op Instagram.

 15. Mariette
  14 maart 2019 / 22:19

  Ik doe graag mee en volg je op beide media.
  Zoek nog steeds een goede deodorant die mij een hele dag droog en fris houdt….

 16. Jody
  16 maart 2019 / 22:40

  Ik kan maar geen goed werkende deo vinden… Ik volg je op facebook.. Groetjes Jody

 17. 17 maart 2019 / 08:06

  Wil heel graag kennis maken met deze producten kan dit merk nog niet.
  Ben heel erg benieuwd hierna.

 18. wilmsen anita
  17 maart 2019 / 08:31

  Ik doe graag mee omdat het deo is die niet agressief is voor mijn huid. Ik volg op facebook en instagram

 19. Linda Tromp
  17 maart 2019 / 08:42

  Zou ze graag willen proberen mijn huidige deo werkt helaas niet zo zoals belooft word…

 20. Lyn
  17 maart 2019 / 10:58

  Ik zou deze heel graag eens uitproberen

 21. Jessica Baarda
  17 maart 2019 / 12:25

  Graag! Ik heb nog nooit een stick geprobeerd en ik ben heel nieuwsgierig, ik zoek al een tijdje naar een alternatief voor de sprays, maar de roller heeft voor mij niet genoeg power. Dus ik zou heel graag de sticks uit willen proberen!

 22. Anneliese de Waal
  17 maart 2019 / 14:14

  Ik doe graag mee, ik gebruik iedere dag deodorant, zou deze deodorant graag uit willen proberen, ben er erg benieuwd naar.

  Ik volg je op alle twee Instagram en Facebook.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 23. 17 maart 2019 / 14:29

  Deze lijken mij erg fijn, ik hou niet van spray, gebruik altijd een roller, dus deze zou ik graag proberen
  Ik volg je op Facebook

 24. Anita te Gussinklo
  17 maart 2019 / 14:52

  Al zoveel goeds van deze deodorant gelezen bij diverse bloggers.
  Zelf nog nooit geprobeerd, ben heel erg benieuwd.
  ik volg je op Facebook & Instagram.

 25. Anna Wienen
  17 maart 2019 / 15:04

  ik doe graag mee zou hem eens willen testen ben er erg benieuwd naar

 26. Fenny
  17 maart 2019 / 16:11

  antiperspirant deodorant?? Eerlijk gezegd voor dit artikel had ik er nog nooit van gehoord. Maar hij lijkt me super fijn, vooral omdat het een gel is, wat betekent minder troep!

 27. Loes
  17 maart 2019 / 17:41

  Ik wil graag meedoen! Ik heb zelf best last van nare geurtjes en zou daar heel graag vanaf willen

 28. Loes
  17 maart 2019 / 17:43

  Ik volg je op insta

 29. Jan
  17 maart 2019 / 18:46

  Ik waag graag mijn kansje.
  Ik ben nog op zoek naar mijn favoriete ideale deo , hopelijk is het deze wel. Ik zou het daarom graag uitproberen .

 30. petra janssens
  17 maart 2019 / 19:01

  ik volg op insta

  andere rollers etc zijn snel leeg of plakken heel erg
  daarom zou ik graag deze proberen

 31. marij brand
  17 maart 2019 / 20:28

  zou ideaal zijn! Handig voor na het fietsen als ik op mn werk kom

 32. Paula
  17 maart 2019 / 20:39

  Ik hou niet van die spray-deo’s. Ik heb nooit het idee dat die hun werk doen. Ik gebruik meestal rollers. Maar ik heb mijn merk nog niet gevonden. Ik ben daarom benieuwd naar deze deodorant. Het ziet er betrouwbarar uit, dus misschien wel mijn toekomstige merk?

 33. 17 maart 2019 / 20:54

  ik zou graag testen omdat ik veel sport en veel beweeg voor mijn werk

 34. Sharon v Bregt
  18 maart 2019 / 10:01

  Wat herkenbaar! Ik heb precies hetzelfde sinds ik moeder ben geworden. Ik zweet ook meer en het is echt een sterkere transpiratiegeur. Ik ben erg benieuwd of deze deo bij mij ook zou werken. Want niet alle deo’s kunnen mij handelen. 😉
  Ik volg op FB.

 35. Gabriëlle
  18 maart 2019 / 13:14

  Heel herkenbaar! Sinds het in mijn hormoonhuishouding rommelt heb ik ook veel meer last van transpireren en een sterkere lucht. Ik heb al verschillende deo’s geprobeerd en moet eerlijk zeggen dat ik deze nog nooit heb gezien! Ik zou het heel graag proberen! Ik volg op Facebook 😉

 36. lizette
  18 maart 2019 / 14:14

  Ik doe graag mee voor mijn man, hij kan zo soort product goed gebruiken.

 37. Joyce van Meeuwen
  18 maart 2019 / 19:04

  Hi! Ik volg je op fb! Ben zeer benieuwd naar deze Deo na het lezen van je leuke blog! Lijkt me super om m te winnen!

 38. Kiim
  18 maart 2019 / 20:03

  Ik zou deze deodorant heel graag willen proberen om te kijken of dit wat voor mij is. Want ik zweet nog al snel en daarom ben ik opzoek naar een goeie deodorant.

 39. Corinne de Graaf
  18 maart 2019 / 20:51

  Ben benieuwd of deze deodorant bij mij werkt.
  Ik volg je op instagram

 40. Wouter Vos
  18 maart 2019 / 22:51

  Wat ene leuke actie. Ik doe graag mee en spreek mijn voorkeur uit naar de secret clear gel. Verfrissend, minder snel wit residu op donkere kledij en waarschijnlijk ook makkelijk te verdelen over oksel koppelvlakte.
  Ik volg jullie via intsa en FB.. Veel succes allemaal!

 41. Eliatha Buurmans
  19 maart 2019 / 10:48

  Ik heb een overgevoelige huid en kan tegen heel weinig Deo en parfums etc.
  Hopelijk is dit een aanvulling op mijn zeer beperkte keuze.

 42. Pascale
  19 maart 2019 / 10:59

  De ingrediënten spreken mij aan, hier was ik naar op zoek. Doe heel graag mee aan deze leuke actie!!!

 43. lottie
  19 maart 2019 / 16:34

  Deze deo spreekt mij erg aan; het bevat natuurlijke producten die goed zijn voor je huid en waarschijnlijk een heerlijke geur!

 44. G. Kooger
  19 maart 2019 / 20:10

  Ik zou deze deo graag willen proberen omdat ik nog geeneen deo tegengekomen ben die mij de hele dag beschermt.
  Het zou geweldig zijn als deze het probleem verhelpen.

 45. 19 maart 2019 / 23:10

  Ik heb deze ingeslagen in Amerika, ik vind ze erg fijn. Maar net als jij irriteer ik me dood aan die witte waas op m’n kleding steeds. Daardoor laat ik ze vaker staan en pak ik een andere deo..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.