Shoplog Sissy-Boy

Vorige week dinsdag had ik echt een rot dag. Zo een dag waarop alles mis gaat ken je dat? S’morgens begon het en het ging gewoon lekker heel de dag door 😉 . Eind van de dag was ik er helemaal klaar mee. Ik ging opzoek naar de dichtstbijzijnde Sissy-Boy. Rotterdam Centraal werd het, die was open tot 20.00 s’avonds. Dus hup uit mijn werk door naar Sissy-Boy.

Ik parkeerde mijn auto aan de overkant in de parkeergarage en liep Centraal Station in. Ik was er nog niet geweest na de verbouwing, maar moet eerlijk zeggen dat het erg mooi is geworden! Op een dag dat alles mis gaat, gaat ook echt alles mis natuurlijk. Daar kwam ik toen ook achter. Sissy-Boy zit net achter de poortjes van het OV en na het doorspitten van mijn +30 pasjes kwam ik erachter dat ik die natuurlijk nét niet bij me had. Ongeveer een kwartier later had ik eindelijk iemand gevonden die me wilde helpen. Deze mevrouw van de bewaking wilde wel even met mij meelopen, maar dan moest ik wel snel zijn want mevrouw moest bij mij blijven staan om er zeker van te zijn dat ik niet stiekem de trein zou pakken. Dat mijn auto in de garage aan de overkant (let op parkeren a 2 euro per 22 minuten) stond maakte haar niks uit. Als een cipier begeleide ze me naar de winkel. Gelukkig wist ik wat ik wilde hebben en ging snel nog even passen. Toen ik net op het punt stond om gehaast af te rekenen vroeg mevrouw de cipier of ze even iemand mocht helpen met een rolstoel. Ze kwam daarna terug dus ik moest wel in de winkel blijven. Natuurlijk mocht dat, meer tijd voor mij in deze winkel dacht ik 😉 . Dus op mijn gemakje nog even de winkel door en praten met de echt mega lieve verkoopsters. Uiteindelijk was het meer dan een half uur later en mevrouw de cipier was nog niet terug. Onder begeleiding van de medewerksters ben ik buiten de poortjes gezet. Volgende keer mag ik gewoon bellen en komen ze me halen bij het poortje (of nog beter, tip aan mezelf, neem gewoon je ov mee muts).

Je bent vast benieuwd wat ik nu allemaal gekocht hebt na dit lange zeikverhaal haha. Hier komt het 😉

Shoplog Sissy-Boy

Een tas met hartverwarmende inhoud. Dat is het zeker. Niet alleen de items die ik gekocht heb maken mij mega happy maar het personeel in de winkel was zo begripvol en lief.

Shoplog Sissy-Boy : theedoek eye

Deze collectie is echt wauw, zo leuk! De oogjes kwam ik eerst tegen op een blouse en in de winkel vond ik ook nog deze theedoek. Die past vast heel erg mooi bij onze nieuwe keuken! Deze heet Theedoek Eye en kost: € 4,99. Nu ik snel even de prijs op zit te zoeken in de webshop van Sissy-Boy zie ik dat ze nog veel meer toffe theedoeken hebben.

Shoplog Sissy-Boy : Vest katjes

Een heel lang grijs vest. Deze is heel gaaf, echt een vest om lekker in weg te kruipen! Hij heet vest katjes en is beschikbaar in drie verschillende kleuren. Grijs, zwart en een soort roestbruin. Ik betaalde voor dit vest € 79,99

Shoplog Sissy-Boy : Pukka Amour

Heel de winkel stond vol met leuke hebbedingetjes. Puntenslijpers in de vorm van een hondje, notitieboekjes met de leukste teksten, sieradenkistjes en een hoop thee. Pukka thee drinkt mijn schoonmoeder vaak en die is er helemaal dol op. Deze verpakking sprak me aan inclusief de ingrediënten. Deze thee is namelijk een combinatie van kamille met lavendel <3 !

Shoplog Sissy-Boy : Blouse sageShoplog Sissy-Boy : Blouse sage

De blouse waar ik in eerste instantie voor ging. De oogjesblouse ook wel model Sage genoemd. Hij is verkrijgbaar in zwart en in het wit. Met mijn ogen gericht op de zomer ga ik lekker voor wit. Voor deze blouse betaalde ik: 79,99. Best een hoop geld voor een blouse maar de kwaliteit van dit merk is wel erg goed. Daarnaast is het weer eens wat anders dan een normale witte blouse die ik zelf regelmatig draag.

Shoplog Sissy-Boy

Ik kreeg ook nog een boekje met de nieuwe collectie mee. Deze bestaat veel uit invloeden vanuit Japan. Het overslag vest op de voorkant is alleen al heel erg mooi 🙂 .

Heb jij wel eens wat gekocht bij Sissy-Boy?

 

16 Reacties

 1. 24 februari 2016 / 08:59

  Oh ik had dat blousje met oogjes ook gezien! Toevallig ook bij de sissy boy op rotterdam centraal. Zo leuk is die! Hele leuke aankoopjes heb je gedaan. <3

  Liefs! Evelien

 2. 24 februari 2016 / 10:05

  Wat leuke dingetje heb je gekocht! Oh dat blousje vind ik ook heel gaaf!

 3. 24 februari 2016 / 11:15

  Sissy boy, vind de winkels altijd mooi en ze hebben mooie spullen maar vind ze echt veel te duur altijd. Leuke items heb je gekocht wel, shoppen na een but dag is natuurlijk erg leuk 🙂

 4. 24 februari 2016 / 11:17

  Wat een mooie spulletjes! Toevallig heb ik vanmorgen nog even op de website van Sissy Boy gesneupt.

 5. 24 februari 2016 / 12:01

  Dat vest ziet er heerlijk warm en knus uit! Ik vind Sissy-Boy zo’n geweldige winkel. Wel vrij prijzig en om die reden heb ik er eigenlijk nog nooit wat gekocht, maar kijken doe ik wel altijd haha. Vooral alle accessoires en hebbedingetjes vind ik geweldig. En gelukkig dat je je dag nog goed hebt kunnen afsluiten. Wel een gedoe he om een winkel op het station te bezoeken zonder ov-kaart.
  Dalinka onlangs geplaatst…Eet challenge | Vegetarisch #2My Profile

 6. 24 februari 2016 / 14:03

  Wat maf dat er helemaal iemand mee gaat naar zo’n winkel, gedoe zeg. Maar je hebt wel hele leuke mooie spulletjes gekocht!
  Mariska onlangs geplaatst…Outfit | een beetje lenteMy Profile

 7. 24 februari 2016 / 14:49

  Oke dit is wel echt heeeeeel slecht hoor… dat je er alleen kunt komen met je ov. Ook al was je deze vergeten, dat slaat natuurlijk helemaal nergens op! Lopen die winkels daardoor ook geen klanten mis? Dat vraag ik mij af… Wel fijn dat je toch lekker de tijd bleek te hebben, maar bizar dat ze helemaal als een bewaker met je mee ging hahahaaha! En liefde voor je aankopen!!

 8. 24 februari 2016 / 19:37

  Wat een gedoe zeg met de ov poortjes! Ik ben laatst ook super leuk geslaagd bij de sissy boy (placemats, theedoek en toilettasjes met cactusjes!), en heb eigenlijk niet eens naar de kleding gekeken. Binnenkort maar eens een keer doen!
  Maris onlangs geplaatst…Doe dit niet tijdens het eten!My Profile

 9. Silvia
  27 februari 2016 / 16:46

  Hi Lesley!
  Wat leuk om te zien dat je een blog hebt geschreven over je bijzondere bezoek aan onze winkel! Een bewaker had ik toen ook nog niet eerder gezien hoor hahaha! Blij dat je aankopen zo goed bevallen, maakt mijn dag goed!
  Hoop je snel nog eens te zien in de winkel, en inderdaad dan even bellen hoor! 😉
  Groetjes,
  Silvia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.