Smartphone hoesjes, welke wil jij hebben?| Review + winactie

Zijn jullie al bekend met de webshop hoesjes outlet? Op deze webshop verkopen ze de leukste telefoonhoesje. Net toen ik opzoek was naar een nieuw hoesje voor mijn telefoon werd ik door dit bedrijf benaderd voor een samenwerking. Ik mocht twee hoesjes uitzoeken ter review en daarnaast ook nog een winactie organiseren! Hoe leuk is dat! Les… je zegt net twee hoesjes en hier op de foto staan 3 hoesjes hoe zit dat? Nou nog even doorlezen en je komt er vanzelf achter!

Hoesjes outlet

Hoesjes outletIn eerste instantie koos ik voor de twee roze hoesjes. Een voor mij en een voor mijn zusje.

Zachtleren Fashion cover met pashouder roze 

Verbaasd als ik was toen mijn zusje een roze hoesje uitzocht (totaal niet haar kleur en deze is ook beschikbaar in het zwart en bruin) heb ik deze voor haar besteld. Voor ze hem van me kreeg testen ik hem voor jullie uit. Het hoesje werd geleverd in een bubbeltjes envelop op de dag nadat ik het hoesje bestelde! Allereerst de foto’s:

Hoesjes outlet

Hoesjes outlet

Hoesjes outlet

Zoals jullie kunnen zien past het hoesje goed om de iPhone heen. Hij is stevig en ligt lekker in de hand. Op de achterkant zitten twee gleuven voor pasjes. Je kunt hier in totaal 4 passen in kwijt. Ik heb op de onderste foto even laten zien hoe het eruit ziet met de pasjes erin. Je kunt de pasjes aan de bovenkant zien zitten maar niet onderin. Dat geeft wel aan dat de kwaliteit goed is. De binnenkant van dit hoesje is trouwens heel erg zacht waardoor je telefoon daardoor niet zal beschadigen. De prijs van dit hoesje is € 19,99.

2 in 1 back cover roze metaal 

Toen ik dit hoesje zag staan op de site vond ik het echt een geweldig hoesje. Toen hij binnenkwam nog steeds. Tot ik hem probeerde om mijn telefoon. Hieronder de foto’s :

Hoesjes outlet

Hoesjes outlet

Hoesjes outlet

Hoesjes outlet

De achterkant is echt prachtig maar toen ik hem om mijn telefoon heen deed kwam ik er al snel achter dat hij iets te ruim was en dat de tweede laag totaal niet aansloot op de eerste laag. Ik heb hem een uurtje gebruikt en merkte toen dat dit echt geen handig hoesje was. Het beschermde mijn telefoon wel maar doordat het hoesje niet goed om mijn telefoon heen zat en uit twee delen bestond is mijn telefoon tot twee keer toe gevallen. Erg jammer dit was niet wat ik ervan gehoopt had. Ik heb gelijk mijn contactpersoon van hoesjes-outlet een bericht gestuurd met de vraag of dat zo hoorde. Hij vertelde dat dit een nieuw hoesje in de collectie was en dat hij blij was met mijn feedback. Hij was erg vriendelijk en bood mij aan een ander hoesje uit te zoeken als alternatief. Het hoesje wat ik ontvangen had mocht ik houden/weggooien en hoefde ik niet terug te sturen. Nadat ik een ander hoesje uitzocht kreeg ik deze de volgende dag direct binnen. Dit desbetreffende hoesje hebben ze ook direct van de site gehaald en is dus niet meer te koop in de webshop. Als je het mij vraagt is de klantenservice dus top.

Softcover leerpatroon goud 

Ze hebben genoeg leuke hoesjes op de site staan en er komen dagelijks andere hoesje bij. Een nieuw hoesje uitzoeken was dus totaal geen probleem voor mij. Ik koos dit keer voor deze gouden softcover. Zie de foto’s hieronder:

Hoesje outlet

Hoesje outlet

Hoesje outlet

Dit hoesje kwam binnen, ik heb hem om mijn telefoon gedaan en niet meer afgedaan. Wat een fijn hoesje is dit zeg! Hij is zacht qua structuur, zit perfect om mijn iphone heen en biedt een goede bescherming. De omschrijving geeft aan een softcover maar ik vind het een beetje tussen soft en hard cover in. Hij is soepel maar stevig. De prijs van dit hoesje is € 12,99. 

Mijn eindoordeel over Hoesjes-outlet

Als je de site op het eerste gezicht bekijkt is het een overzichtelijke site. Wat me gelijk al opvalt is dat ze niet echt goedkoop zijn voor telefoonhoesjes. Nu ik de kwaliteit van de hoesjes heb getest kan ik wel zeggen dat de kwaliteit goed is. Is dit niet het geval dan kun je hierover mailen naar de klantenservice en ze lossen het probleem super snel op. Wat ik persoonlijk erg leuk vind aan hoesjes-outlet is dat ze een snel wisselend assortiment hebben. Elke keer als ik weer terug ging naar hun site zag ik weer andere hoesjes.

Winactie

Mijn vorige winactie is nog niet afgelopen of ik heb alweer een nieuwe voor jullie!

Wil jij ook zo een mooi hoesje van hoesje-outlet? Ik mag in deze blog een tegoed van maar liefst €20,00 weggeven! Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is reageren op dit bericht en zorgen dat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt!

Je kunt mee doen met deze winactie tot en met maandag 27 april. De winnaar krijgt in de dagen erna bericht. Reageer je hier niet op binnen 3 dagen dan kies ik een andere winnaar.

Het is natuurlijk altijd leuk als je mijn blog volgt op bloglovin, facebook of instagram, maar dit is geen eis om mee te kunnen doen πŸ™‚ Dus lieve mensen reageren maar!!

 

gesponsord

23 Reacties

 1. Dina
  15 april 2015 / 08:05

  Wat een leuke hoesjes. Ik heb altijd een hele simpele doorzichtige softcase. Die was inmiddels heel erg vies geworden dus heb net een nieuwe besteld via eBay voor € 1,00. πŸ™‚ Ik sla de winactie dus even over, succes voor iedereen die meedoet! πŸ˜€

  • Lesley
   Auteur
   15 april 2015 / 21:17

   Ik ben nog steeds niet helemaal in to ebay! Zo te horen moet ik dat toch eens gaan doen haha

 2. thebeautyblognl
  15 april 2015 / 08:30

  Leuke hoesjes! Ik gebruik eigenlijk nooit een hoesje. Mijn Iphone is al roze van zichzelf… maar voor de bescherming van mijn telefoon is het wel beter πŸ˜› xx

  • Lesley
   Auteur
   15 april 2015 / 21:17

   Ja dat snap ik haha! Een kansje hier kan geen kwaad toch πŸ˜‰

 3. 15 april 2015 / 08:51

  Ik heb net een nieuw hoesje, oeps! Maar afwisseling is natuurlijk altijd welkom. Ik wil nog wel een mooie roze erbij! πŸ˜‰

  • Lesley
   Auteur
   15 april 2015 / 21:20

   Inderdaad je kunt nooit genoeg hoesje hebben! πŸ˜€

 4. The Beauty Magazine
  15 april 2015 / 08:55

  Oeh die laatste twee zijn heel mooi!

  • The Beauty Magazine
   15 april 2015 / 08:56

   Ik gun het trouwens iemand anders. Ik heb al zo veel hoesjes en ik gebruik ze eigenlijk zelden.

   • Lesley
    Auteur
    15 april 2015 / 21:20

    Geen probleem! Lief dat je het iemand anders gunt πŸ™‚

 5. Swaen
  15 april 2015 / 12:36

  Leuke hoesjes, ik keek op de website en zag dat ze niets voor Sony hebben, dus ik laat deze leuke actie aan mij voorbij gaan. Al wil ik toch wel eens een goed hoesje hebben voor mijn telefoon.

  • Lesley
   Auteur
   15 april 2015 / 21:21

   A dat is jammer, ik kan even mailen en vragen of ze die hoesjes wel op gaan nemen? Dan heb ik wel even het type nummer van je telefoon nodig

 6. ilsiee prins
  15 april 2015 / 17:39

  Superleuk zeg!!! Wat handig die met je pasjes aan de achterkant. Heb zelf ook zeker al een leuke gezien… Voor mijn samsung s4 mini. Leuk leuk. Ik maak graag een kansje, groetjes ilsiee

 7. 15 april 2015 / 17:46

  Toffe winactie, en ook goed dat ze zo goed reageren op je “klacht”. Toch netjes afgehandeld. Ik ben wel weer toe aan een nieuw hoesje en ik ben op 27 april jarig hihi, dus zou wel een cadeautje zijn.

  • Lesley
   Auteur
   15 april 2015 / 21:22

   Dat zou zeker leuk zijn! leuk dat je mee doet!

 8. 15 april 2015 / 20:37

  Oh, dit kende ik nog helemaal niet maar het klinkt echt heel erg tof. Jij hebt er in ieder geval mooie hoesjes gescoord. Fijn ook dat de klantenservice zo goed is! Ik wens iedereen die meedoet aan de winactie héél veel succes ^^

  • Lesley
   Auteur
   15 april 2015 / 21:23

   Ja zeker ik ben er heel erg blij mee! De klantenservice is zeker goed, dat vind ik persoonlijk altijd erg belangrijk!

 9. 15 april 2015 / 20:57

  Ik kende deze webshop niet maar goed dat ze zo serieus met je klacht omgingen en dat je zo snel een nieuwe geleverd kreeg. Ik haal deze week mijn nieuwe telefoon op, dus kan een nieuw hoesje goed gebruiken! Ik doe dus graag mee πŸ™‚

  • Lesley
   Auteur
   15 april 2015 / 21:24

   Nou dat zou zeker leuk zijn als je wint dan toch? Ik zet je op de deelnamelijst πŸ˜€

 10. 15 april 2015 / 22:29

  Leuke actie! Ik heb een Samsung Galaxy S4 mini en daar hebben ze helaas geen hoesjes voor!

 11. Anita H.
  16 april 2015 / 01:39

  Ik ding graag mee naar een telefoonhoesje!

 12. 16 april 2015 / 11:36

  Ik doe super graag mee! Ik mag namelijk eind van de maand een nieuwe telefoon uitkiezen en daar zou ik heel graag een mooi roze hoesje bij willen! <3 duimen maar!

 13. David
  27 december 2015 / 06:55

  Leuke actie, helaas wel weer te laat. Hoop dat er volgend jaar meer winacties zullen zijn. Het roze hoesje zou een leuk cadeau voor mijn vriendin zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.