#Spectrends het event | Een make-over, mini fotoshoot en de nieuwste trends met Anouk Smulders

Vorige week vrijdag was ik uitgenodigd door Specsavers om naar de nieuwe brillen collectie te komen kijken. Een event waar ik al maanden naar uit keek, zo leuk! Ik hou van brillen en gezien mijn sterkte (-3) heb ik ook echt een bril nodig. Mijn grootste fan en de persoon die me ook vaak ziet al blinde kip mocht dit keer met me mee naar het event. Samen met Tiemen vertrok ik die middag richting Amsterdam.

Spectrends event

Het event werd gehouden in Baut & Dreesman in het voormalige V&D pand. Een prachtige locatie met een mooi uitzicht en zeker een aanrader om eens wat te eten of te drinken. In de lift kwam ik collega blogger: Amina van imfeelinggood tegen. Erg leuk om elkaar ook eens in het echt te zien!

Bij binnenkomst werd uitgelegd wat er allemaal te doen was. Er waren visagisten, haarstylisten, een styling team en een fotograaf incl. mini fotostudio. Aan de linkerkant stond de DJ al te draaien en daarnaast was de bar met een heerlijk drankje. Let’s begin!

Make-over

Visagie

Eerst ging ik de visagie in. Tiemen natuurlijk niet 😉 en die nam plaatst op een relaxte stoel achter mij. De visagist vond dat mijn make-up al helemaal mooi zat * wat een compliment!* en heeft er alleen nog een eyeliner aan toegevoegd om het iets meer glam te maken!

Spectrends event overzichtsfoto #spectrends

Terwijl Tiemen in de relax stoel zat met een glas koude cola maakte hij deze leuke overzichtsfoto. 🙂

Haar

Na de visagie door naar haar. Ik had mijn haar zoals gewoonlijk stijl. Ze vroeg wat ik wilde, ik zei verras me maar! En dat deed ze hoor, een mega grote bos krullen werd het. Ik heb nog nooit zulke krullen gehad. Ik heb nog een paar tips van haar gekregen voor als ik het de volgende keer zelf wil proberen. Zo zei ze dat het beter is om bij de aanzet te beginnen bij het krullen van je haar in plaats van beneden aan te beginnen. Ook moet je de krultang linksom/rechtsom indraaien. Op die manier vallen de krullen niet in elkaar, maar staan ze los van elkaar waardoor je haar nog voller lijkt!

Het eindresultaat van mijn make-over plaatste ik afgelopen vrijdag op Instagram!

Anouk Smulders

Terwijl ik mijn haar liet doen kwam Anouk binnen. Anouk Smulders is het gezicht van Specsavers. Toen ze binnen kwam stelde ze zich even aan iedereen voor. Ik vond dit heel prettig! Daarna begon ze aan haar praatje. Ze vertelde iets over de oprichting van Specsavers en liet ook de dochter van de oprichters aan het woord. Die vertelde dat haar moeder vond dat iedereen even veel brillen moet hebben als schoenen. Iets wat voor sommige mensen een hele uitdaging is 😉 Daarna ging Anouk over naar de trends en had ze het nog even over de brildrager van het jaar verkiezing. De winnaars hiervan waren namelijk ook aanwezig op het event!

Spectrends event

Na het verhaal van Anouk heeft Tiemen zijn haar nog helemaal strak naar achter laten doen. Erg gaaf! Ondertussen maakte ik een praatje met andere bloggers en kwam ik Kim tegen van Vintageandbeauty.com. Ook leuk om haar een keer te ontmoeten, op de meeste events liepen we elkaar elke keer net mis haha.

Styling

Het was ook mogelijk om nog andere kleding aan te doen bij het hoekje styling. Dit heb ik niet gedaan, ik had mijn oogjes blouse aan en vond die wel toepasselijk. In het styling hoekje waren ook alle nieuwe Specsavers brillen te bewonderen.

Spectrends styling spectrends brillenbrillen spectrends Spectrends brillen brillen spectrends

Met mijn eigen kleding aan, maar natuurlijk wel een van de nieuwe brillen op ging ik door naar de fotograaf. Samen met de meiden en samen met Tiemen ging ik op de foto. Dit zijn de leukste foto’s geworden:

fotoshoot-spectrends

Specsavers trends herfst/winter 2016

De trends voor dit seizoen bij Specsavers zijn opgedeeld in drie categorieën: Deep forest, Industrial Elegance en Denim. Op dit event waren zoals je hierboven zag alle nieuwe brillen aanwezig! Als jullie mij een beetje kennen weet je ook dat ik een hobby heb genaamd brillen passen 😉 . Dat was dus ook wat ik gedaan heb. Selfies in overvloed, hier komen mijn favorieten!
selfies-3-brillen-herfstwinter-2016-specsaversselfies-2-brillen-herfstwinter-2016-specsavers selfies-brillen-herfstwinter-2016-specsavers

Vooral de zijkant van de laatste bril vind ik zo tof! Uit de tweede rij is de eerste bril mijn favoriet. Deze had ik ook op tijdens de fotoshoot. Alle brillen uit de nieuwe collectie kun je terug vind op de trend pagina bij Specsavers online of in de winkel! Als afsluiter kregen wij nog een cadeautje van Anouk.

Spectrends event

Zowel Tiemen als ik mogen beide een van de nieuwe brillen uitzoeken bij Specsavers. Natuurlijk vind je deze in een outfit post of ergens anders later weer terug op mijn blog. Ik wil Specsavers heel erg bedanken voor de uitnodiging, ik vond het erg leuk om hierbij aanwezig te zijn.

Wat vind jij van de nieuwe Specsavers herfst/winter collectie?

 

18 Reacties

 1. 23 september 2016 / 07:25

  Ziet er echt heel gaaf uit! Die krullen staan je prachtig

 2. Desiree
  23 september 2016 / 07:39

  2e rij rechts staat je super!!!

 3. Nathalie
  23 september 2016 / 08:32

  Wat een geluk, dat veel brillen jou zo goed staan!✨
  En heel leuk je haar zo!?

  Liefs nathalie

 4. 23 september 2016 / 08:41

  Leuke trends zeg! Ik houd ook wel van dat blauw!

 5. 23 september 2016 / 08:48

  Wat een leuk event! Ik vind de middelste bril van rechts je ontzettend leuk staan! En je haren, mooooi!

 6. 23 september 2016 / 09:50

  Ah wat leuk! Dat lijkt me echt een tof event. Ik vind ook eigenlijk dat alle brillen je leuk staan!

 7. 23 september 2016 / 10:37

  ah wat een leuk event en wat een prachtige brillen had je op!
  Wat een mooie foto’s ook <3 Vind je blousje die je aan had ook echt heel erg leuk!
  Liefs,
  Evelien

 8. 23 september 2016 / 10:43

  Wat gaaf!! Ik heb sinds vorig jaar een bril voor tv kijken. Elk jaar zoek ik een nieuwe uit. Mijn dochter vind het altijd leuk om mee te gaan, zij heeft er ook echt kijk op. Altijd een leuk uitje op die manier..hihi. Super mooi sta je op de foto’s Lesley!

 9. 23 september 2016 / 12:49

  Wat een onwijs tof event en zeker omdat je ook in de visagie ging!

 10. 23 september 2016 / 13:25

  Wat een mooie brillen! en het lijkt me ook een super gezellig event, leuk verslagje 🙂

 11. 23 september 2016 / 16:28

  Superleuk die bril staat je ook echt goed! Mijn vriendin Erica is een jaar of drie terug brildrager van het jaar geweest 🙂

 12. 23 september 2016 / 17:33

  Wat een leuke foto’s zijn er gemaakt 🙂 leuk artikel!

 13. 23 september 2016 / 19:06

  Wat een leuk event was dat! Echt heel compleet, haar, visagie.. die krullen staan je goed!
  De blauwe bril vind ik ook super leuk. Tegenwoordig draag ik overdag ook maar mijn bril.. ik zie alles anders alleen maar blurry in de verte.. Maar het model vind ik niet zo.
  Krijg zin in een ander montuur en krullen in mijn haar, leuk verslag!

 14. 23 september 2016 / 19:39

  Wat een leuk event! En ik vind de kleuren van de brillen ook erg gaaf 🙂

 15. 24 september 2016 / 15:19

  Zo leuk om je nu eindelijk een keer te zien! Ik heb echt genoten van het event. Snel maar eens meeten!

 16. 27 september 2016 / 00:09

  Zo leuk om je te ontmoeten Lesley! Was een superleuk event! xoxo

 17. 28 september 2016 / 08:24

  Wat een prachtfoto’s en je ziet er zooo mooi uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.