Stationary beurs januari 2016 | PLOG

Maandag 11 januari ging ik voor mijn werk naar de stationary beurs. Vorig jaar heb ik hier ook verslag van gedaan en daar heb ik een hoop leuke reacties op gekregen. Dit jaar nam ik wederom mijn fotocamera mee en legde ik de leukste items voor jullie vast! Er zitten dit keer ook een aantal DIY’s bij die makkelijk te maken zijn. Sommige van deze collecties liggen nog niet in de winkel, maar komen tussen nu en een half jaar uit. Enjoy!

Stationary beurs 2016 Stationary beurs 2016 Stationary beurs 2016
Stationary beurs 2016
Stationary beurs 2016

Oké ik bombardeerde jullie zojuist even met de leukste kaartenmolen ever! Deze kaarten zijn van het merk Hartung. Dit merk is door het hele land vertegenwoordigd, je kunt deze kaarten terug vinden bij diverse boekhandels. Ik vind ze zo leuk! Ik ga binnenkort eens kijken welke winkel het hier in de buurt verkoopt en dan een aantal kaarten aanschaffen. Leuk om in een lijstje te doen of om zo neer te zetten.

Stationary beurs 2016

Deze bureaulamp is toch echt super! Ik vind hem echt helemaal gaaf. Dit soort lampen zie je steeds vaker terug komen. Naast dit kleine formaat bestaan deze lampen ook in groot formaat.

Stationary beurs 2016

Een heel simpel iets, maar met deze slingers kun je een muur op een makkelijke manier opleuken.

Stationary beurs 2016
Stationary beurs 2016

De nieuwe Blond Amsterdam schoolagenda voor 2016-2017! Dit jaar is het thema Blondywood, Hollywood maar dan in Blond vorm 🙂 .

Stationary beurs 2016
Stationary beurs 2016

Op diverse plekken komt het schattige hondje naar voren. Deze past zeker wel goed bij de serie. Ik vind persoonlijk de tas wat simpel maar misschien is hij daardoor wel beter draagbaar.

Stationary beurs 2016

Een van de leuke DIY’s waar ik het over had. Bij een papierleverancier hadden ze een kaart in deze houder staan. Dit kun je natuurlijk makkelijk zelf maken! Je pakt een blokje hout en zaagt daarin schuin een gleufje, kaart erin en klaar!

Stationary beurs 2016

Nog een leuke DIY! Bij Edding hadden ze een aantal planten potjes beschilderd met gezichtjes. Super cute!

Stationary beurs 2016
Stationary beurs 2016

Het lijken wel cakjes maar dat zijn het niet! Het zijn badproducten van Bomb Cosmetics, die ook dit jaar aanwezig was. Ik heb nog nooit iets van hun geprobeerd maar deze bath bombs zien er toch heel erg aantrekkelijk uit.

Stationary beurs 2016
Stationary beurs 2016

Vorige week plaatste ik zelf een leuke DIY met bloembolletjes. Op de beurs kwam ik dit tegen, wat je ook super makkelijk zelf kunt maken. Je neemt een grote tak en hangt daarin met touw de bloembollen! Ziet dat er niet leuk uit?!

Dit jaar vond ik het toch een beetje tegenvallen met de hoeveelheid leveranciers van kantoorartikelen en vernieuwende producten. Het meeste had ik al eens eerder gezien en bij veel stands werden dezelfde producten aangeboden. Wat ik wel leuk vond waren de unieke manieren van presenteren waardoor ik er voor jullie (en voor mezelf) een hoop leuke DIY’s uit kon halen!

Welk van deze producten/ DIY’s is jouw favoriet?

36 Reacties

 1. 18 januari 2016 / 09:47

  Wat een mooie beurs!
  Mijn favo diy zijn die met gezichtjes beschilderde bloempotjes. Zo schattig!

  Liefs Valerie
  Valerie onlangs geplaatst…My Life In Pictures #1My Profile

 2. 18 januari 2016 / 09:47

  Wat een mooie beurs!
  Mijn favo diy zijn die met gezichtjes beschilderde bloempotjes. Zo schattig!

  Liefs Valerie
  Valerie onlangs geplaatst…My Life In Pictures #1My Profile

 3. 18 januari 2016 / 14:06

  Leuke kaarten en die lampen zijn gaaf! Wist helemaal niet dat er zo’n beurs bestond haha

  • 18 januari 2016 / 18:42

   Ja voor alles is een beurs 😉 Misschien is er ook wel een speciale sokken voor sammie beurs hihi. Ja gaaf he! Die lampen vind ik ook tof! Naja alles eigelijk anders had ik er geen foto van geplaatst haha

  • 18 januari 2016 / 18:41

   Ja leuk he! Ja dat kun je ook met een foto doen, Zou ik hem wel even verstevigen met een kartonnetje erachter anders gaat hij misschien snel krom hangen 🙂

 4. Rachel
  18 januari 2016 / 14:44

  oh die cupcakes zien er zo lekker uit en toffe kaarten ook!

 5. 18 januari 2016 / 16:30

  Waarom weet ik nooit af van deze leuke events 🙁 allemaal leuke spulletjes zeg!

  • 18 januari 2016 / 18:39

   Hoi 🙂 Het is geen speciaal blogger event hoor. Als je een bedrijf hebt (kvk) kun je er ook heen. Je kunt er niks kopen als particulier maar alleen inkopen als bedrijf dus dan blijft het als particulier wel echt alleen bij kijken 😉

 6. 18 januari 2016 / 18:21

  Wat een onwijs gave beurs zeg! 🙂 Leuk dat je hier heen mocht. Ik heb direct de website van Hartung opgezocht. Wat een leuke kaartjes. 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Een hulphondMy Profile

  • 18 januari 2016 / 18:38

   Ja dit is echt zo leuk! Als je een bedrijf hebt kunt je hier heen om in te kopen en te kijken wat ze allemaal nieuw krijgen aankomende jaren of om kennis te maken met nieuwe leveranciers. Op zakelijk gebied valt het de laatste tijd een beetje tegen maar dit soort dingen maken het voor mij altijd extra leuk om te gaan haha 😀

  • 26 januari 2016 / 21:23

   Als je ze een beetje nat maakt voor je ze ophangt (of inpakt zoals in mijn diy) dan komen ze gewoon uit. Ik heb ze uiteindelijk zo droog mogelijk gehouden omdat ik vind dat ze zo gaan stinken als ze uitkomen dus ik vind ze zo leuker haha. Ze hebben niet heel veel vocht nodig maar je moet ze dus wel een beetje nat maken
   Lesley van de Langkruis onlangs geplaatst…Onverwacht een ritje dokterMy Profile

 7. 18 januari 2016 / 19:40

  Ik dacht inderdaad hmm cupcakes haha! Helaas pindakaas. Die kaartjes zijn echt heel leuk! Tegenwoordig zijn er nog maar weinig mensen die kaartjes sturen.. Zo jammer! Ik doe het nog regelmatig en blijf het bijzonder vinden. Gaaf dat je er voor je werk heen mocht!
  Desiree onlangs geplaatst…Spread the happiness #6My Profile

 8. 18 januari 2016 / 19:56

  De kaartjes met de quotes zien er leuk uit. Ik ga eens uitzoeken of en zo ja waar ze deze in België verkopen. Die lampen zijn ook best wel cool maar denk niet dat ze in mijn interieur zouden passen. Maar ik vind die industriële stijl op zich wel mooi.
  Miss Paperfection onlangs geplaatst…Instagram diary #15 DecemberMy Profile

  • 26 januari 2016 / 21:27

   Ja leuk! Mocht je ze nergens willen vinden en je wil er toch een paar hebben dan laat je het maar weten hoor! Misschien kan ik er een paar voor je opzoeken en naar je versturen!
   Lesley van de Langkruis onlangs geplaatst…Onverwacht een ritje dokterMy Profile

 9. 18 januari 2016 / 22:37

  Ohhh wat is hij leuk om te zien, de Blondywoodagenda…en de tak met de bollen, wat onwijs creatief…echt leuk vind ik het om dit soort dingen te bezoeken…het geeft altijd weer extra inspiratie…heerlijke fotos om te bekijken
  petra onlangs geplaatst…Monday manicure: Winter weatherMy Profile

 10. 19 januari 2016 / 08:03

  Die kaarten zijn inderdaad geweldig zeg, heel leuk. En die potjes met gezichtjes zijn heel cute. Ik vind de blondtas juist wel weer erg leuk, maar ik houd ook van subtiel 🙂

 11. 21 januari 2016 / 08:24

  Wat een leuke beurs, ik wist helemaal niet dat er zoiets bestond. Ik kan er beter niet heen gaan, zou echt met veel spullen thuis komen die ik daarna bijna niet meer zou gebruiken 😀
  Maris onlangs geplaatst…Tips voor een snel weekendje LondenMy Profile

  • 26 januari 2016 / 21:25

   Haha gelukkig kun je niet alles zo maar meenemen en kopen. Je kunt het alleen inkopen. Dat scheelt weer want moet meestal per minimaal bedrag van 150 euro ofzo 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.