The Liebster Award

Ook dit is een blog die al een tijdje *schaam schaam schaam*  in concept heeft gestaan. Het is deze week eindelijk tijd om hem verder uit te werken, vragen te beantwoorden, vragen te bedenken en nieuwe mensen te nomineren! Ik hou van het invullen van tags dus waarom het zo lang heeft geduurd om deze in te vullen? Ik liep de eerste keer dat ik hier aan begon erg vast op het verzinnen van de vragen voor de volgende genomineerde maar ik heb even de hulptroepen ingeroepen en hoop er nu toch echt uit te komen! Veel plezier met lezen!

Ik ben wel twee keer getagd (wat een raar woord eigenlijk) voor de Liebster Award. De eerste keer was ik genomineerd door Inge en de tweede keer door Danielle. Heel erg leuk en een echte eer 🙂

De regels

1. Beantwoord de elf vragen die aan jou zijn gesteld.
2. Vertel elf feitjes over jezelf.
3. Stel elf nieuwe vragen aan bloggers die je nomineert voor deze award.
3. Kies bloggers uit met tweehonderd of minder volgers om te nomineren.
4. Ga naar hun blog en laat hen weten dat ze genomineerd zijn.
5. Bedank de persoon van wie je de nominatie ontvangen hebt en link terug naar zijn/haar blog. 

De eerste 11 vragen 

1. Wat vind je het leukst aan bloggen?

Het leukst aan bloggen vind ik dat ik er lekker mijn eigen creativiteit in kwijt kan. Ook vind ik het erg leuk dat mensen mijn blog ook daadwerkelijk lezen daar ben ik best trots op 🙂 . Mensen reageren erg leuk en lief en ik voel me daardoor zeer gewaardeerd.

2. Wat is je favoriete land?

Lastige vraag is dit! Ik vind Spanje een heerlijk land en heb daar al meerdere delen van bezocht. Ik ben in Barcelona, Madrid, Costa Brava gebied en Zuid Spanje geweest. Allemaal even mooi! Daarnaast ben ik dol op Amerika! Ik ben er nu twee keer geweest de eerste keer ging de reis door Florida / Bahama’s en tweede keer Florida / New York. Beide erg gaaf om mee te maken. Ik moet ook eerlijk toe geven dat ik Duitsland steeds leuker begin te vinden. Door Berlijn was ik zo verrast en ook Aken was erg leuk.

3. Heb je een huisdier?

Ja ik heb een Chihuahua genaamd Zoë. Ze komt regelmatig voorbij in mijn blog en schreef over haar al eerder de Furry friend tag.
Lesley (2)-2

4. Wat is je favoriete quote?

” Happy girls are the prettiest girls ” is een van mijn favorieten. In een van mijn maandag collage’s heb ik mijn favoriete quotes gebundeld.

5. Koffie of thee?

Duidelijk thee! Ik lust namelijk geen koffie 😀 Ooit vulde ik ook de it’s tea tag in waarin ik onder andere vertelde over mijn thee-test-ervaring met weekblad YES.

6. Wat zou je graag willen bereiken met je blog / in je leven? 

Zowel in het leven als op mijn blog wil ik mensen een glimlach op hun gezicht geven. Vriendelijk zijn is iets wat niks kost maar zo veel op kan leveren!

7. Waar word je nou echt blij van?

Een hele hoop kleine dingen vooral. Door mijn depressie heb ik ingezien dat je vooral moet genieten van de kleine dingen en dat die het belangrijkst zijn in het leven!

8.Wat is jouw guilty pleasure?

Ik ben dol op koekjes en mijn vriend ook haha dus ik haal ze meestal express niet zodat ik ze ook niet op hoef te eten 😉 Vriendlief komt echter altijd met lekkere dingen thuis van de supermarkt dus helaas voor de lijn hebben we toch vaak wel iets van koekjes in huis.

9. Waar zou je het liefste wonen?

Het liefst in een huisje op een vrijstaand stuk land met een moestuin en een aantal dieren erbij, waarbij het huis wel in de buurt van een stad staat zodat ik ook lekker dicht bij de winkels ben haha. Niet heel makkelijk te vinden dus 😉

10. Wat zou je nog graag eens willen doen?

Ik begin langzaam aan weer een bucketlist te maken. Wat er opstaat zijn niet al te grote dingen maar vooral dingen die me raken en wat me erg leuk/mooi lijkt om te doen. Iets wat wel groter is: ik zou heel graag nog een keer naar Florida willen in de juiste tijd zodat ik in de Crystal River met Manatees kan gaan zwemmen! Wat ik ook graag wil is eens bij een vrijlating van een zeehondje zijn. Dat hij weer terug gaat naar de zee lijkt me zo een prachtig gezicht!

Crystal River – Bron: http://pixdaus.com/west-indian-manatees-crystal-river-florida-by-james-scott-se/items/view/265279/

11. Wat is de laatste film die je hebt gezien?

Hier moet ik erg hard over nadenken zeg! Bij navraag bij mijn vriend bleek het Taken 3 te zijn haha. Ik dacht eigenlijk Gooische vrouwen 2 maar Taken 3 heb ik inderdaad daarna nog gezien!

De laatste 11 vragen 

1. Waar mag iemand je voor wakker maken?

Om iets te doen van mijn bucketlist (zie vraag 10 van de vragen van Inge :-))

2. Lees jij weleens je horoscoop?

Dagelijks! Ik geloof hier zeker wel in en ik heb een tijd gehad waarin het ook elke dag zo klopte. Dit was dan niet zo een algemene beschrijving maar echt specifieke dingen.

3. Kun je een beetje met je baas opschieten?

Toen ik net bij dit bedrijf werkte, werkte ik niet echt met hem samen. Nu wel bijna dagelijks en dat is iets wat gelukkig goed gaat!

4. Hoe oud zou je willen worden?

De leeftijd waarop ik nog in staat ben om van dingen te genieten. Als ik nergens meer van geniet hoeft het van mij niet meer.

5. Schuilt er een kunstenaar in jou?

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn maar ben altijd nog al kieskeurig. Ik ben niet snel tevreden met iets. Laatst beschilderde ik een prachtige schaal en dat was voor het eerst dat ik echt dacht, nou dit had ik ook wel in de winkel gekocht!

ook zoe moet er bij natuurlijk

6. Ben je tevreden met je eigen uiterlijk?

Nee, het is nooit goed. Toen ik depressief was at ik haast niet van de stress enz. waardoor ik echt op mijn laagste gewicht ever heb gezeten. Zelf op dat moment was ik nog niet tevreden met mezelf en wilde ik nog magerder zijn. Nu ik weer wat voller ben voel ik me lekkerder maar mag er naar mijn idee wel weer wat af. Het is nooit goed in mijn ogen helaas…

7. Bestaan er leuke schoonmoeders?

Ja zeker! Niet omdat ik weet dat ze mee leest haha ik meen dit oprecht. Ik heb nog nooit in mijn leven problemen gehad met mijn schoonmoeder. Natuurlijk heb je wel eens onenigheid maar het zijn allemaal lieve vrouwen (geweest) en het komt altijd wel weer goed!

8. Hoe lief ben jij voor jezelf?

Lastige vraag om te beantwoorden. Ik ben erg perfectionistisch waardoor ik nooit echt tevreden ben met mezelf. Afgelopen jaar heb ik wel zoveel geleerd over mezelf dat ik mezelf wel meer ben gaan waarderen. Ook weet ik beter hoe ik mezelf rust moet gunnen en wanneer dat is. Ik ben het afgelopen jaar liever voor mezelf denk ik dan dat ik daarvoor ooit geweest ben.

9. Wat wilde je vroeger worden?

Ik heb meerdere fasen hierin gehad 😉 Mijn lijstje met dingen die ik vroeger wilde worden: kapster, hoteleigenaar, stewardess, tennisster, stylist, redacteur van een tijdschrift dat was het wel zo een beetje volgens mij haha. Het veranderde elke keer weer 😀

10. Hoe lang zou je zonder je telefoon kunnen?

Dat ligt er aan wie er bij me is! Als ik al mijn geliefde om me heen heb kan ik heel lang zonder telefoon. Nu met mijn blog gebruik ik mijn telefoon vaker dan voorheen ook omdat ik een deel van mijn blog per telefoon onderhoudt en ik van alles kan bekijken per telefoon.

11. Wat vind je van de uitdrukking: wie schrijft die blijft?

Helemaal waar! Danielle ken ik al aardig lang! Ooit was ze op zoek naar een penvriendin en reageerde ik op haar bericht (toen hadden we nog geen internet haha). We hebben jarenlang brieven over en weer geschreven en vertelde elkaar van alles. Na elkaar een tijdje uit het oog verloren te zijn hebben we laatst weer een super gezellige date gehad! Het was nog net zo vertrouwd als vroeger.

Zo hehe voor mij een hele klus om in te vullen en voor jullie een hele klus om te lezen waarschijnlijk 😉

11 feitjes over mij

1. Blond Amsterdam heeft een hele grote fan aan mij. Mijn hele huis staat vol met servies en andere items van hun merk;
2. Ik ben dol op het maken van puzzels;
3. Ook voor het spelen van een spelletje ben ik altijd in;
4. Ik ben dol op dierentuinen en heb zelf een abonnement op Diergaarde blijdorp;
5. Daarnaast wil ik elke andere dierentuin over de hele wereld zien! In elk land/elke plaats waar ik kom bezoek ik dus dierentuinen;
6. Mijn moeder noemde me vroeger lena-lijstje omdat ik overal lijstjes voor maakten. Dat doe ik nog steeds trouwens;
7. Ik huil altijd bij een film;
8. Ik heb 3 tatoeages, 1 net boven mijn lies die heb ik al 12 jaar, 1 op mijn voet die heb ik ongeveer 4 jaar en 1 grote op m’n zij deze heb ik net een jaar;
9. Ik kan uren shoppen zonder te stoppen.
10. Ondanks dat ben ik wel erg zuinig en geef ik niet veel geld uit.
11. Ik woon bijna mijn hele leven al in de buurt van het strand!

De 11 vragen voor de nieuwe genomineerde bloggers

1. Als je een dier mocht zijn welk dier zou je dan willen zijn?
2. Wat is je favoriete feestdag?
3. Welke kleine dingen maken jou blij?
4. Waarom ben je begonnen met bloggen?
5. Wat staat er op je bucketlist?
6. Met wie zou jij een beschuitje willen eten?
7. Wat is jouw favoriete mode item?
8. Wat is het duurste wat je ooit gekocht hebt en was het het waard?
9. Welk land kun je echt aanraden?
10. Welk boek heb je voor het laatst gelezen?
11. Geloof je dat alles gebeurt met een reden?

De bloggers die ik nomineer

1. Müberra | van Bymuberra.blogspot.nl
2. Marjolein | van Enjoythelittlepleasures.weebly.com
3. Desiree | van Did-it.org
4. Megan | van Freckles & Fashion
5. Sanne | van sannezwart.wordpress.com
6. Maureen | van Captualize.nl
7. Renske | van Montevie.wordpress.com
8. Daphne | van Iliveinthetrees.blogspot.nl
9. Anouk | van Anouksdiary.blogspot.nl
10. Laura | van Itslaux.nl
11. Babs | van Babslifestyle.com

Hopelijk hebben jullie net zo veel genoten van het lezen van deze Tag als ik met het invullen 🙂 Ik ben heel erg benieuwd hoe de bloggers die ik genomineerd heb deze tag in vullen!

Liefs xoxox Lesley

16 Reacties

 1. 23 april 2015 / 07:23

  Wat lastig voor je dat je niet ziet wat ik zie; een prachtige vrouw die straalt op de foto. Je ziet er echt goed uit. Ik hoop dat je over een tijdje dat ook gaat voelen! Super lief hondje heb je overigens.

  Hoog knuffel gehalte 🙂

 2. 23 april 2015 / 08:05

  Wat leuk gedaan Les!! Ook ik zie een prachtige meid, en vooral zo lekker vrolijk en vriendelijk (zo ken ik je nog van vroeger ook, en niet veranderd!). Ik ga aan de slag met je vragen, hartstikke leuk! Xx

 3. 23 april 2015 / 08:05

  Dankjewel voor de nominatie lieve Lesley! Ik heb hem al eens eerder ingevuld, maar natuurlijk geef ik even via deze weg de antwoorden op de vragen!

  1. Als je een dier mocht zijn welk dier zou je dan willen zijn?
  Dan ga ik toch echt even voor mijn chihuahua Chloé. Heel de dag vertroeteld worden, zo nu en dan even een frisse neus halen en voor de rest lekker luieren in de zon. Lijkt me heerlijk.

  2. Wat is je favoriete feestdag?
  Mijn favoriete feestdag.. Jeetje.. Ik kan niet kiezen tussen mijn verjaardag en/of nieuwjaar!

  3. Welke kleine dingen maken jou blij?
  Tegenwoordig word ik heel blij van lieve comments op mijn blog of instagram, maar ik kan ook heel blij worden om het gezicht van mijn moeder of oma als ik eens in de zoveel tijd een mooi bosje rozen meeneem!

  4. Waarom ben je begonnen met bloggen?
  Ik volgde al jaaaaaren blogs, maar kon zelf mijn liefde voor ‘die ene mooie lipstick’ of ‘die prachtige blush’ niet echt kwijt bij mijn omgeving. Om toch ermee bezig te zijn ben ik mijn blog gestart!

  5. Wat staat er op je bucketlist?
  Ik ben vooral een reis-type. Volgende week vertrek ik naar New York, wat altijd al een droom is geweest voor me. Daarna zou ik graag naar Singapore en Australië willen. Oh, en ik zou ook nog heel graag een keer terug naar China willen. Even sparen dus!

  6. Met wie zou jij een beschuitje willen eten?
  Toch wel het liefst met mijn eigen vriend! <3

  7. Wat is jouw favoriete mode item?
  Oke, dit is een makkelijke: Schoenen!

  8. Wat is het duurste wat je ooit gekocht hebt en was het het waard?
  Mijn jasje van (echt!) slangenleer. Nog steeds heel blij mee, maar wel enorm prijzig. De prijs deel ik liever niet, maar toen ik 'm aantrok was het meteen liefde op het eerste gezicht en moést ik hem wel meenemen. Ik zou er vier keer van op en neer naar New York kunnen. Oeps.

  9. Welk land kun je echt aanraden?
  Italië, stipt op één! Mocht je het liever buitenshuis zoeken dan raad ik zeker China aan. Ook al trok Azië mij eerst totaal niet, als je eenmaal in Guangzhou (Canton) of Xi'an bent geweest wil je nooit meer anders en alleen maar meer!

  10. Welk boek heb je voor het laatst gelezen?
  Mijn Finance boek. Ik had overigens een 9,3 voor mijn tentamen! Trots op mezelf!

  11. Geloof je dat alles gebeurt met een reden?
  Soms wel, soms niet. Ik heb af en toe van die momenten dat ik best wel bijgelovig ben. Vooral als ik dingen droom en ze een tijd later ook echt gebeuren. Eng is dat.

  Ik hoop dat je mijn antwoorden leuk vond om te lezen! Liefs

 4. 23 april 2015 / 09:19

  Superleuk om je antwoorden te lezen, natuurlijk het meest je antwoord op vraag 11… Snel weer daten als ik mijn werkflow een beetje onder de knie heb whieeeeeee!!

 5. 23 april 2015 / 09:55

  Ik zou ook wel in de buurt van het strand willen wonen! Lijkt me heerlijk! Ook een blond amsterdam fan hier en ook 3 tattoo’s 🙂

 6. 23 april 2015 / 10:22

  Leuk ingevuld! Haha, in jouw droomplekje kan ik mij helemaal vinden! Helaas bijna onvindbaar… 😉

  Lief dat je mij hebt genomineerd! X

 7. Dina
  23 april 2015 / 12:11

  Wat een leuke foto’s van Zoë! <3

 8. Swaen
  23 april 2015 / 13:18

  Ik blijf dit een leuke tag vinden 🙂

 9. 23 april 2015 / 17:16

  Dit is zo’n leuke tag! Ik heb ‘m ook al eens ingevuld! En wat is Zoë een schatje om te zien aah!!! Ik ben ook dol op dierentuinen.

 10. Marion
  23 april 2015 / 17:20

  Zoë is zo supercute!!! Wat zijn we toch streng voor onszelf! Gelukkig plaats je wel al die prachtige foto’s van jezelf!

 11. kim
  23 april 2015 / 17:51

  Wauw zwemmen met een manatee lijkt me ook heel mooi!
  En wat een waslijst aan vragen, haha!

 12. 23 april 2015 / 19:45

  Ik ben ook dol op spelletjes. En wat leuk dat je mij genomineerd hebt!

 13. Müberra
  23 april 2015 / 19:51

  haha! heel erg bedankt voor het nomineren!

 14. 23 april 2015 / 20:48

  Hihi wat leuk dat je mij hebt genomineerd, maar zoals je al weet heb ik hem al ingevuld en jou genomineerd. Wel vind ik je vragen erg origineel dus misschien verwerk ik het wel in een ander berichtje! 🙂 Verder is het een erg leuk artikel en wat is Zoë lief!! haha 🙂

 15. 23 april 2015 / 22:11

  Leuk les om te lezen! En je bent mooi zoals je bent! Niks aan veranderen ook met een kilotje meer maar snap zeker wat je bedoeld stomme gewicht altijd bleghhh!!
  dikke kus love you!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.