The Stationary voorjaarsbeurs | Foto diary!

Een aantal zondagen geleden was ik samen met mijn ouders naar de stationary voorjaarsbeurs. Mijn ouders hebben een Bruna winkel en ik werk bij Hoogerwerf for Office. Een bedrijf wat in kantoorartikelen, documentsystemen en kantoorinrichting doet. Wij kunnen eigenlijk alles leveren wat je maar nodig hebt op je kantoor. Vandaar mijn bezoek aan deze beurs. Ik heb hier weer super leuke spulletjes gezien. Ook leuke dingen die niet echt wat zijn voor mijn werk maar wel heel leuk voor jullie 😉 Hieronder de foto’s!

SAMSUNG CAMERA PICTURESDat was vroeg vanochtend! Na een lange rit eerst maar eens de WC opzoeken! Goodmorning!

SAMSUNG CAMERA PICTURESBij de ingang stonden allemaal leuke huisjes met daarin allerlei accessoires en klein meubilair. Deze bankjes stonden daar onder andere in. Ze zien er toch super leuk uit met die ’tak-achtige’ onderkant.

SAMSUNG CAMERA PICTURESDit luxe stempel setje ziet er wel erg schattig uit! Ik ben ze bij o.a. Hema ook wel eens tegen gekomen maar in zo een mooi bewaardoosje heb ik ze nog niet gezien.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESIk ben dol op quote’s kaarten/kalenders alles wat je maar op kan noemen. Deze spulletjes van de stationary store passen daar natuurlijk precies in.

SAMSUNG CAMERA PICTURESIk ken de balie pennen alleen nog maar in de zwarte saaie kleur. Op de beurs kwam ik ook deze leukerds tegen. Allerlei vrolijke kleuren! Waarom staan die niet vaker op een balie?:-)

SAMSUNG CAMERA PICTURESIn het programma door het oog van de naald gebruiken de deelnemers deze leuke Oxford notitieboeken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESZoals sommige van jullie al weten ben ik gek op Blond Amsterdam. Op deze beurs werden ook een aantal blond items vertoont die aankomende perioden uit gaan komen! Zoals hierboven de blond yeararound collectie voor aankomend jaar! Om verliefd op te worden..

SAMSUNG CAMERA PICTURESOok de schoollijn voor aankomend schooljaar ziet er leuk uit!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESEn al deze leuke kaarten! Iets wat ik echt ga kopen als ze uit komen 🙂 !

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESDit merk had ik nog nooit eerder gezien! Bomb cosmetics heeft onder andere allerlei lekkere en natuurlijk leuk uitziende bruisballen voor in bad!

Ik heb een leuke dag gehad en zowel dingen gezien voor zakelijk gebied als voor jullie! Hopelijk vonden jullie dit ook een leuk foto verslag!

Welk product is jouw favoriet?

3 Reacties

 1. Swaen
  27 februari 2015 / 07:53

  Ooh wat een leuke spullen, ik zou heel erg hebberig worden hier van 😛

  • Lesley
   Auteur
   27 februari 2015 / 07:58

   Dat word je ook! 🙂 alleen 1 voordeel je kunt niks kopen daar alleen inkopen haha

 2. Marleeeentje
  27 februari 2015 / 10:39

  Die bankjes van de bovenste foto zijn echt prachtig! Wauwie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.