Review | Unicorn Highlighter van I Heart Makeup + WIN

Highlighters en glitters, iets waar ik dol op ben. Ik ben dan ook erg blij dat ik alsnog de Unicorn Highlighter te pakken heb gekregen. Vandaag laat ik jullie deze highlighter zien, ik vertel wat ik ervan vind en hoe jij kans maakt op een Unicorn Heart!

De verpakking Unicorns Heart

Unicorns, een hype die maar aan blijft houden! Er waren al verschillende regenboog highlighters op de markt gekomen, maar een mooie budget Unicorn versie was er nog niet. Het merk I Heart Makeup wat je misschien wel kent van de schattige blushes: Blushing hearts of the Goddess highlighters heeft nu ook een Unicorn Heart uitgebracht! Een regenboog highlighter ‘gemaakt’ door unicorns. Klinkt als een mooie marketing truc, maar hé het ziet er schattig uit en dan ben ik al snel om.

unicorn highlighter van I heart makeup

Het doosje is van glimmend wit karton met een hartje met regenboog effect.

unicorn highlighter van I heart makeup

Op de achterkant van het doosje zie je hoe de highlighter eruitziet!

unicorn highlighter van I heart makeup

Als je het doosje opent, komt er een hartvormig doosje uit. Hier is hetzelfde regenboogeffect op gedrukt.

unicorn highlighter van I heart makeup

Ik moet zeggen ik vind de verpakking er leuk uitzien, het is van stevig karton en heeft een leuk effect wat bij het product past. De afwerking had wel iets beter gekund. Het karton zit op sommige plekken niet goed vastgeplakt en het hartje is niet precies in het midden gedrukt.

De binnenkant, een hoop glitter!

Hallo glitter! De binnenkant is echt prachtig, het lijkt net een mini regenboog. Je kunt direct al zien dat het een highlighter is met een koele ondertoon.

unicorn highlighter van I heart makeup unicorn highlighter van I heart makeup

Ook hier zie je dat de afwerking wel een beetje beter had gekund, bij mijn blushing hearts ziet dit er net iets netter uit. De highlighter zelf ziet er daarentegen wel gewoon netjes uit!

unicorn highlighter van I heart makeup

Ik ben erg benieuwd naar de swatches.

De swatches & look

De swatches, is deze highlighter echt zo mooi als hij er in het doosje uitziet? 😉 Hieronder per kleur de swatch:

unicorn highlighter van I heart makeup

De paarse en de roze kleur vind ik zelf het mooiste. De andere kleuren zijn ook erg mooi en goed gepigmenteerd. Het ziet er dus prachtig uit, maar is het ook draagbaar? Hieronder de look:

unicorn highlighter look

Een prachtige glans die ook zeker draagbaar is. Ik heb met de kwast niet één kleur aangebracht, maar een swirl gemaakt van alle kleuren. Je ziet dat de koele toon echt de boventoon heeft en dat hij een beetje ijzig wit/blauw uitvalt. Ik vind het persoonlijk erg mooi. Je kunt de highlighter zelf zo heftig aanbrengen als je wilt. Hij is goed op te bouwen.

Al met al ben ik erg blij met deze highlighter. Hij geeft een prachtig mooie glans, die je ook subtiel kunt aanbrengen. Alle kleuren los zijn goed te gebruiken, maar gecombineerd is het een prachtige ijzige glans. Als je van koele highlighters houdt dan is dit zeker een om toe te voegen aan je collectie! Ik kocht deze highlighter bij Kruidvat voor € 5,99 hij lag daar als limited edition. Mocht je hem daar niet meer kunnen vinden of wil je hem gemakkelijk online bestellen: bij Boozyshop hebben ze hem ook in het assortiment voor slechts € 5,95. Een prachtige highlighter voor een mooie budget prijs.

WINACTIE Unicorn Highlighter

winactie unicorn highlighter van I heart makeup

Het is vandaag 5 december en ondanks dat ik zelf niks aan Sinterklaas doe wil ik één van jullie toch blij maken met deze gewilde Unicorn Highlighter! Als een soort van schoencadeau zeg maar 😉 Hoe kun je kans maken op deze prijs?

HOE KUN JE MEEDOEN?

♡ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wil doen met de Unicorn Highlighter winactie.

♡ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: Facebook, Twitter,Instagramof Bloglovin. Delen van de actie mag natuurlijk ook! Geef ook even in je reactie aan op welke kanalen je me volgt.

♡ En dan… afwachten maar! De winactie loopt tot en met woensdag 14 december.

 

47 Reacties

  1. Jamie
    5 december 2016 / 07:09

    Ik doe mee! Ik volg je op Bloglovin 🙂

  2. 5 december 2016 / 07:16

    Oh hij staat je prachtig! ?
    Ik volgde je al overal(behalve twitter, want dat heb ik niet) en doe graag mee aan de winactie! ?

  3. Esther
    5 december 2016 / 07:20

    Ik had hem al een keer voorbij zien komen en het Is echt een vette highlighter. Dus bij deze wil ik graag mee doen. Ik volg je op Facebook.

  4. Riekie Bos
    5 december 2016 / 07:44

    wat een onwijs mooie highlighter, ik waag graag een kansje!
    Volgen doe ik op Facebook en twitter.
    duim duim duim, fijne week en groetjes van Riekie

  5. Christa
    5 december 2016 / 08:28

    Wauw mooi les ?

    Wil ik heeel graag winnen. Nu m’n hoofd alle kleuren vd regenboog ziet tijdens het klussen ? Kan ik als ik klaar ben wel wat moois gebruiken ❤️

  6. 5 december 2016 / 08:43

    Leuik!
    Wat een pravhtige look!
    Super mooie verpakking en zeer goed gepigmenteerde kleiren.
    Ik doe heel graag mee.
    Op al je soc.med.k. volg ik je.

    Bl.: chucky1012

    Twitter: @chucky1012

    Instagram: @chucky1012

    Fb.: Ike Hassankhan

    Xoxo

  7. 5 december 2016 / 09:17

    Gaaf zeg, had nooit gedacht dat je zo’n mooie glans zou krijgen met al die kleurtjes!! Ik sla de winactie even over, er gaat vast iemand heeeeeel blij mee worden 😉
    Bregje onlangs geplaatst…Wat ik écht van de Airfryer vind…My Profile

  8. 5 december 2016 / 09:55

    Super leuk! Heb hem zelf nog niet in de winkel gespot, maar ga zeker even kijken.

  9. Sonja de Jager
    5 december 2016 / 09:55

    Daar hoef ik niet lang over na te denken,
    Ik zou mijn dochter graag deze Unicorns Heart Highlighter willen schenken.

    Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
    Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

    Iedere vakantie en ieder vrij uur,
    Gaat zij voor de dieren door het vuur.

    In ons dorp, op de kinderboerderij,
    Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

    Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
    Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

    Ik waardeer dit enorm van haar,
    En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

    Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
    Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  10. 5 december 2016 / 10:52

    Wat een leuke kleurtjes zo bij elkaar! Ik zou dan haast verwachten dat je echt regenboogkleurtjes op je wangen zou krijgen, maar gelukkig is dat niet het geval :). Het eindresultaat met alle kleurtjes samen ziet er dan ook heel mooi uit.
    Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Douglas kerst shoplog/unboxing december 2016My Profile

  11. 5 december 2016 / 12:01

    Wat een snoepige highlighter! Dit is echt een product die voor mij gemaakt is. Ik doe graag mee met de winactie. Ik volg je met veel plezier op Instagram en zojuist ook op Twitter. Fijne review!

  12. 5 december 2016 / 12:21

    Aaah ik wil hem ook! Als highlighter-verslaafde kan ik dit product natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan. Hij ziet er zo pretty uit! Was bang dat hij te paarsig of te donker zou zijn maar dat valt wel mee en hij staat je prachtig. Super toffe winactie, hier ga je iemand super blij mee maken.

  13. marina
    5 december 2016 / 13:22

    Oh. Deze wil mijn dochter graag. Ik vind hem ook super. Maar ik ben een vrouw op leeftijd en gebruik dit niet. Daarom geef ik hem aan mijn dochter. Ik weet zeker dat ze hier heel erg blij mee zal zijn. Ik volgde je al op verschillende kanalen. Groetjes van marina.

  14. 5 december 2016 / 17:20

    You had me at the unicorn 😉 ik wil dit! Zeker omdat ik mijn halve make-up voorraan heb kunnen weggooien, hoogste tijd om dit aan te vullen met beauties zoals deze. Whieeeeehaaaaa!

  15. Anita H.
    5 december 2016 / 20:38

    Ik doe graag mee aan deze Unicorn Highlighter winactie

  16. Henrieke
    5 december 2016 / 21:04

    Ik doe graag mee en ik volg je overal! Je hebt het heel mooi aangebracht, ik heb (nog) geen ervaring met een highlighter met koele tinten.

  17. M.Edwards
    5 december 2016 / 22:03

    Whoop whoop!!!?????ik doe heel graag mee mooie kleuren?.Ik volg je op Facebook, Twitter en instagram

  18. Anita te Gussinklo
    5 december 2016 / 22:54

    Wat een plaatje, erg mooi.
    Ik loot graag mee en volg je via Facebook,Twitter & nu ook op Instagram

  19. 5 december 2016 / 23:21

    Ooh wat mooi! Ik heb vorige week voor het eerst op Boozyshop besteld, dus heb nu weer even genoeg (teveel) makeup haha!

  20. 6 december 2016 / 01:54

    Geweldig mooi! Ik doe heel graag mee. Ik was al overal volger en natuurlijk heb ik gedeeld en geretweet. 🙂

    (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982, BL Tamara TS)
    Tamara TS onlangs geplaatst…De Sinterklaas Tag – PakjesavondMy Profile

  21. Joycevdv
    6 december 2016 / 10:37

    Mooie kleuren! Passen goed bij mijn unicorn pantoffels haha!

  22. 6 december 2016 / 12:00

    Wat een superleuke winactie! Ik volg je op Instagram (@lookingudrun) en zag deze superleuke winactie voorbij komen! Het is echt een prachtige highlighter die ik graag aan mijn make-up stash toevoeg ❤

  23. 6 december 2016 / 15:33

    Wat een supergave highlighter en wat gaaf dat je er een winactie mee houdt! Ik doe zelf niet mee, ik gun hem iemand anders.
    Maris onlangs geplaatst…Pompoen KaasfondueMy Profile

  24. 6 december 2016 / 19:40

    Ohhh deze vind ik echt prachtig. Toevallig halverwege het artikel dacht ik hm deze wil ik ook en nu geef je er nog één weg ook ^^ Ik doe zeker weten mee. Ik dacht je al te volgen op Instagram maar dat deed ik dus niet. Bij deze, nu wel!
    Rebeccaa onlangs geplaatst…Hands off my chocolate | (h)eerlijke chocolade! + win!My Profile

  25. Drinalda
    7 december 2016 / 11:02

    Super mooi !!! Ik doe mee via instagram!

  26. Jolijn
    7 december 2016 / 13:40

    Ik doe graag mee met de actie en volg je op alle genoemde social media (:

  27. 8 december 2016 / 18:48

    Hi!
    Een aantal reacties hierboven heb ik gezegd dat ik mee zou doen met deze winactie. Alleen bij nader inzien heb ik toch besloten niet mee te doen… Ik vind de highligter toch best wel opvallend, en hier had ik niet over nagedacht toen ik mijn reactie schreef. Dus mijn reactie mag je weglaten bij het kiezen van de winnaar. Wel vind ik het onwijs lief dat je dit weggeeft! ❤

  28. Linda Smeets
    11 december 2016 / 00:59

    Wat een lief doosje! Ik vind de kleuren ontzettend mooi!
    Kortom, ik doe graag mee met de Unicorn Highlighter winactie en volgen doe ik via Facebook, Bloglovin’ en Twitter.

  29. 13 december 2016 / 10:51

    Oeeh pretty. Ik doe graag mee. K volg je op facebook. Liefs Ilja

  30. 13 december 2016 / 11:13

    Mooie highlighter zeg! Ik ben heel erg benieuwd, ik ben net op je blog terecht gekomen en ik heb je net gevolgd op Bloglovin. Ik doe ook graag mee aan de actie:)
    Lisa onlangs geplaatst…WIRELESS SUDIO EARPHONESMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.