Vtech Knuffel & Speel Puppy | Review & Winactie

Van Vtech ontving ik een tijdje geleden de Knuffel & Speel Puppy ter review. Mijn dochtertje Mimi wilde deze maar al te graag uit proberen. In deze blog lees je wat wij van het product vinden en maak je, als je meedoet met de winactie, kans op jouw eigen Knuffel & Speel Puppy!

Vtech Knuffel & Speel Puppy | de verpakking/ het product

De Vtech Knuffel & Speel Puppy is beschikbaar in twee kleuren: bruin en roze. Ik ontving de roze. De Knuffel & Speel puppy’s in de verschillende kleuren kunnen exact hetzelfde, alleen de kleur is anders. Het product is geschikt voor kinderen van 3 tot 24 maanden. Hij wordt geleverd in een kartonnen verpakking waarbij je goed kunt zien wat het product is. Ook wordt op deze verpakking duidelijk uitgelegd wat het product allemaal kan en waarom dat juist goed is voor kinderen.

Vtech Knuffel & Speel puppy

Wat belooft Vtech met de Knuffel & Speel Puppy?

  • Druk op de knipperende toetsen om vrolijke zinnetjes, grappige geluiden, melodietjes en gezongen liedjes te horen

  • De lieve puppy laat je kennismaken met cijfers en voorwerpen

  • Verschillende materialen en texturen stimuleren de tastzin

  • Eenvoudige bevestiging aan box, autostoeltje of kinderwagen m.b.v. het riempje met klittenband

  • 15 melodietjes en 4 gezongen liedjes

  • Stevig en duurzaam design

  • Automatische uitschakeling

Vtech Knuffel & Speel puppy

Vtech Knuffel & Speel Puppy | Wat vindt Mimi van dit product?

Toen ik de Knuffel & Speel Puppy aan haar gaf, was ze gelijk enthousiast. Ik heb het gefilmd en op mijn instagram kanaal kun je het terug zien onder “Baby”. Wel even een aantal posts doortappen 😉 . In het begin merkte ik dat hij wel een beetje zwaar en groot voor haar was. Ze moest echt even kijken hoe ze hem vast moest houden. Daarom vroeg ik mij in eerste instantie af of ze er niet nog te klein voor was. Op dat moment was ze net iets ouder dan 5 maanden. Echter ik kwam er al snel achter dat ze juist hierdoor, extra bezig is met haar motoriek en het nu juist wél lukt.

Vtech Knuffel & Speel puppy

Echt knuffelen doet ze er nog niet mee, maar dat doet ze eerlijk gezegd met geen enkele knuffel tot nu toe. Wel vind ze het heel leuk om er mee rond te zwaaien aan zijn oor en op alle knopjes te drukken. Het liefst allemaal te gelijk natuurlijk 😉 .

Vtech Knuffel & Speel puppy

Ook de kleur en de lampjes is natuurlijk iets wat haar erg aantrekt. Ze speelt er graag mee.

Vtech Knuffel & Speel Puppy | Wat vindt mama van dit product?

Wat ik zo leuk aan de producten van Vtech vind, is dat het niet alleen spelen is, maar ook een groot leer- en ontwikkelingskarakter heeft. De product stimuleren kinderen écht op bepaalde punten. Mimi leert veel van dit product. Zoals op de verpakking aangegeven, is de Knuffel en Speel Puppy goed voor de motoriek. Wij waren dinsdag bij het consultatiebureau en ze vonden haar al heel vlot met haar motoriek voor een kindje van 6 maanden. Of dit komt door de Knuffel & Speel Puppy of een van de andere Vtech product die ik heb kan ik natuurlijk niet zeggen. Een ding is zeker met dit product kan ze het wel dagelijks oefenen.

Vtech Knuffel & Speel puppy

Wat ik minder goed vind aan dit product

  • Het ophang oogje is met klittenband. Dit is helaas niet heel erg stevig en bij het ophangen kan Mimi hem binnen een paar tellen alweer los trekken. Doet ze dit niet, dan valt hij al snel zelf naar beneden. Ik denk dat het klittenband te zwak is en het product te zwaar.
  • Bij de meeste producten van Vtech die ik heb, kun je het product aan en uit zetten middels een knopje. Hier kun je hem ook aan en uit zetten, echter is dit op het hart waardoor dit een knopje is wat Mimi zelf ook in kan drukken. Dan heeft ze hem zelf weer per ongeluk uitgezet en krijgt ze hem soms niet meer aan. Of kun je hem als ouder niet stiekem uitzetten, zonder dat je kind hem zelf weer aanzet 😉 .
  • Hij zegt snel ‘ohh ik ben moe’ en gaat dan in een soort slaapstand lijkt het wel.

Een aantal verbeteringspuntjes dus voor de volgende uitgave. Ik zou dit product wel aanbevelen, want het is gewoon echt een leuke variant op al het andere speelgoed. Juiste de knuffel met het educatieve maakt het uniek. Mijn dochtertje is echt wel even zoet met dit product en raakt er nog niet op uitgekeken.

De Knuffel en Speel Puppy is onder andere te koop bij Bol.com voor € 13,95

Win een Vtech  Knuffel & Speel Puppy (GESLOTEN)

De winnaar heeft op dinsdag 4 september een e-mail van mij gekregen. 

In samenwerking met Vtech mag ik één Knuffel & Speel Puppy weggeven. Wat moet je hiervoor doen?

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wil doen met de winactie. Graag wil ik van jou weten wat jouw favoriete Vtech product is tot nu toe.

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: Facebook of Instagram. Geef ook even in jouw reactie op deze blog aan op welke kanalen je mij volgt.

✔ (niet verplicht) Voor een +1 win kans, laat een comment achter op de facebook/instagram post en tag iemand die deze winactie ook moet zien!

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt mee doen tot en met maandag 3 september. De winnaar krijgt in die week van mij persoonlijk bericht.

Dit product heb ik ontvangen van Vtech ter review. Ook het product uit de winactie wordt door Vtech geleverd.

28 Reacties

  1. Michael Bouwman
    24 augustus 2018 / 13:07

    De vtech magibook is hier een van de grote favorieten! Super leuke actie waar ik graag kans op maak. Ik volg je op Facebook

  2. Robine
    24 augustus 2018 / 13:15

    Ah mooie Mimi!
    Wat een leuk hondje!
    Die wil onze kleine Anna ook wel winnen.
    Voor over een paar maandjes is Vtech Zoef zoef ook erg leuk, wij hebben een hoop beestjes en auto’s (toet toet) en Beau heeft als een speer leren lopen met de baby walker van Vtech. Wij hebben de oranje, maar er is ook een roze met lila. Dat vind ik echt een aanrader voor Mimi!

    Oh ja, ik volg je op zowel fb als instagram 😊

  3. 24 augustus 2018 / 13:35

    Heel erg leuk! Ik volg je via Instagram (@totaandemaan) en doe zeker mee! yenthe is onze tweede, ze heeft nog een oudere broer. Die is natuurlijk ook baby geweest en hiervan hebben we nog heel veel speelgoed. Maar dit is toch allemaal wel een tikkeltje stoer, nu wij een meisje hebben wil ik ook iets wat helemaal roze is!

    • 25 augustus 2018 / 12:50

      Mijn instagramnaam is nu veranderd naar @MemvanFeddeYenthe

  4. Kristel Gubbels-Daemen
    24 augustus 2018 / 13:39

    Heel erg leuk voor onze dochter Lotte. Hier is de eend ook favoriet van Vtech. Ik volg je op Facebook en instagram

  5. Christine
    24 augustus 2018 / 13:56

    Ohhh wat een leuke knuffel! En wat leuk hoe Mimi er mee speelt.
    Sophie is fan van de vtech boerderijdieren, we hadden eerst alleen Eddy de ezel maar via marktplaats hebben we nu alle dieren inclusief boerderij.
    Ik volg je op insta en fb:)

  6. Cindy Framke
    24 augustus 2018 / 13:57

    Superleuk! Ik doe heel graag mee met deze leuke actie. Voor ons meisje op komst. We zijn groot fan van Vtech. Superleuk speelgoed hebben ze hiervan. Mijn andere 2 dochtertjes hebben ook aardig wat speelgoed van Vtech. De zoef zoef dieren zijn groot favoriet hier. Ook de boomhuis hebben we hiervan. En toen ze nog kleiner waren was de kleine tamboerijn ook groot favoriet. Die heb ik nog steeds liggen dus daar kan ons 3e kleine meisje straks weer mee spelen als ze groot genoeg is.
    Ik volg je op facebook.

  7. 24 augustus 2018 / 13:59

    Zo super leuk! Ons meisje komt pas in oktober maar lijkt me helemaal leuk! 😀

  8. Linda Raaijmakers
    24 augustus 2018 / 19:39

    Deze puppy zou geweldig zijn voor Tess 😀 Onze favoriet was Vrolijk vriendje Lukas omdat ons zoontje Lucas heet, hihi
    Facebook: Linda Raaijmakers
    Instagram: @lindaenbjorn

  9. Ilja
    25 augustus 2018 / 09:42

    Hier zijn de v-tech autosleutels een mega succes. Noa Lena is nu 5 maanden, dus die roze pup is hartstikke welkom. ik volg je nu ook op instagram 🙂 x Ilja

  10. Corinne de Graaf
    25 augustus 2018 / 16:23

    Wij verwachten binnenkort een neefje.Dus de bruine puppie lijkt mij erg leuk.Mijn kinderen zijn al wat ouder maar de kidizoom was hier altijd favoriet.Volg je op instagram

  11. Jolanda
    25 augustus 2018 / 18:02

    Oeh leuk! Mijn zoontje is nu bijna 8 maanden en hij vindt dit soort speelgoed steeds leuker. Iets van v-tech heeft hij nog niet, dus de bruine versie (als ik mag kiezen?) zou hier heel erg welkom zijn 🙂

    Ik volg je op Facebook!

  12. Marian B
    26 augustus 2018 / 12:56

    Wat een leuke knuffel! Hier zou ik graag mijn kleine nichtje mee verrassen, mijn dochtertje wordt helaas re oud. Alles van Toet Toet auto’s en Zoef Zoef dieren (VTech) vinden we hier helemaal geweldig. Het is met elkaar te combineren en mijn zoon en dochtertje hebben er met veel plezier mee gespeeld., ze spelen er nog mee. Mijn dochtertje vindt de eenhoorn van Vrolijke vriendjes ook heel erg leuk. VTech heeft gewoon leuk, uitdagend en educatief speelgoed.

  13. Jolijn
    28 augustus 2018 / 11:07

    Wat een leuke actie! Ik maak graag kans voor mijn nichtje 🙂 zij is vooral fan van de boerderijdieren!

  14. melissa
    28 augustus 2018 / 12:52

    Wauw, superleuk voor ons nichtje voor als ze 1 jaar wordt. perfect cadeautje. wijzelf hebben voor de kids vanalles van vtech. toet toet is en blijft nog wel favoriet hier. ik volg ook via fb.

  15. Corinne
    28 augustus 2018 / 15:25

    Supercute zeg! Smelt… ik doe graag mee voor mijn lieve, kleine lily. Ik volg je al op FB en Insta (allebei gewoon onder Corinne).

  16. Marijke horjus
    29 augustus 2018 / 16:23

    Super leuk!! Ik doe graag mee voor ons zoontje Arvin die volgendeweek 1 word💙🎉😊

  17. Marijke Horjus
    29 augustus 2018 / 16:25

    En ons favoriete product is de loop auto met ballen, de ballen worden tijdens het lopen de lucht in gegooit,super leuk! Ons zoontje word altijd helemaal blij als we proberen te lopen met de leuke auto😊

  18. 29 augustus 2018 / 18:39

    Mijn favoriete product van Vtech is de 5-1 letter locomotief die ik toen voor mijn neefje heb gekocht. Ik doe ook graag mee aan deze winactie. Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24)

  19. Claudia Diependaal
    29 augustus 2018 / 23:11

    Ik doe heel erg graag mee aan deze waanzinnig leuke actie!

  20. Femke Dekker
    31 augustus 2018 / 23:54

    Leuk! De vormenkever is hier al bij drie kinderen heel populair geweest. Voor ons 4e kindje op komst zou ik graag deze puppy willen winnen. Ik volg je op Facebook en instagram.

  21. Lynn Brekelmans
    1 september 2018 / 09:55

    Ik doe graag mee voor mijn meisje, wat zou ze hier veel plezier aan kunnen beleven!

    (Ik volg je via Facebook).

  22. Nelly
    1 september 2018 / 18:31

    Bij ons is VTech spetter en speel Pinguïn favoriet

  23. Nele
    1 september 2018 / 21:48

    Mijn favoriete Vtech product is momenteel de VTech loophulpje Baby Walker, mijn dochter is er helemaal gek op, ze kan er erg lang mee spelen. Ik volg je via FB.

  24. Annabel
    1 september 2018 / 21:54

    Wat een leuke actie!
    Ik zou graag mee willen doen met deze win actie.
    Ik je op Facebook ( Bella Joanna Rosalia)
    Mijn dochter haar favoriete VTEC speelgoed is het elektrische drumstel.

    Groetjes, Annabel & Aviana

  25. Gianluca
    2 september 2018 / 11:30

    Kijk die kleine shine.. Vol nieuwe prikkels en wijze lesjes van de leuke knuffelpup. Hier zijn de autosleutels een zekere favoriet, en hoe leuk is het dat ik daar vroeger ook veel mee speelde. Tijd gaat veel ste hard.

  26. Linda
    2 september 2018 / 22:25

    Op de valreep waag ik dolgraag een kansje. Dit beertje kennen we nog niet. Ik ben 29 september uitgerekend en dit zou een leuk cadeautje zijn! Mijn dochter is bijna 2 en de zoef zoef dieren van Vtech zijn hier populair!
    Ik volg je ook via IG 🙂

  27. Sandra
    10 september 2018 / 13:33

    Volgens mij volg ik je op zowel Facebook als Instagram. Ik doe mee voor mijn nichtjes. Mijn kinderen zijn hier te groot voor. Zij spelen liever met de vrolijke vriendjes van Vtech en MagiBook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.