Wat ik voor iedereen geheim hield afgelopen week…

Heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt met deze titel? πŸ˜‰ Dat zou ik zelf ook zijn hoor haha. Nog heel even verder lezen en je weet mijn geheim! Afgelopen week had ik weinig tijd voor mijn blog. Ik moest extra werken voor de open dag op mijn werk, had een aantal drukke avonden en was gewoon echt op! Ik probeerde af en toe te reageren op Bloglovin maar ook dat zat een beetje tegen. Op de een of andere manier lukte het vaak niet om reacties achter te laten. Als ik een reactie had getypt lukte het niet met opslaan en gaf hij een foutmelding. Heel vervelend! Er was nog iets waardoor ik afgelopen week wat minder actief geweest ben namelijk (en nu komt het) …

WIJ HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT! 

Ja het is waar! Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven maar het is toch echt waar!

Mijn vriend en ik waren al een tijdje bezig met verschillende koophuizen. Elke keer was het huis net verkocht, kwamen we er niet uit met de verkoper of was het huis net onder bod.  Het laatste huis was we bezochten was echt helemaal ingericht naar onze smaak en had alles wat we wilden. Dit was in februari. Toen we dit net misliepen hadden we er beide zo de balen van, dat we even gestopt zijn met zoeken.  Rond april/mei zijn we langzaamaan weer een beetje rond gaan kijken. Toen er 10 dagen geleden een soortgelijk huis op de markt kwam heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Huizen in dit rijtje zijn afgelopen half jaar elke keer binnen één maand verkocht. Ik wist dus dat we er snel bij moesten zijn als we überhaupt een kans wilden hebben.

De vorige keren dat we gingen kijken vertelde ik het tegen iedereen die het maar wilden weten. Op een of andere manier had ik nu het idee dat het misschien ongeluk zou brengen ( klinkt gek, ik weet het πŸ˜‰ ). Om die reden heb ik het dit keer heel stil gehouden.

Ik was voor het eerst niet zo zenuwachtig bij het eerste bod. Ik heb de onderhandelingen zelf gedaan. Leuk om te doen en ik wist wat we maximaal voor het huis uit wilden geven. Vorige week donderdagmiddag gingen we dus kijken. Na het kijken hebben we samen lekker geluncht, even contact gehad met onze hypotheekadviseur en daarna direct een bod uitgebracht. Het huis was qua indeling hetzelfde. Goed onderhouden maar wel wat verouderd. Het proces ging dit keer heel soepel. Ik bood op donderdag, kreeg vrijdag een tegenbod. Wij hebben vrijdag weer een tegenbod gedaan en kreeg maandag daar weer een tegenbod van de verkoper op. Maandagavond hebben wij ons laatste bod geplaatst. Dit werd dinsdag geaccepteerd! Nogmaals ik kan het nog steeds niet helemaal geloven maar ben zo enthousiast!

We moeten nu alles nog regelen het koopcontract, hypotheek, notaris en de hele rataplan. Ik vind het allemaal super spannend maar zo leuk! Verwacht is nu dat we in september de sleutel krijgen. Voor die tijd kunnen we dan ook onze verbouwplannen inplannen en voorbereiden. We willen de woonkamer en keuken aanpakken. Op mijn blog kom je aankomende maanden dus waarschijnlijk steeds meer tegen over inrichting en tips rondom het kopen van een huis. Als jullie nu al vragen hebben voor mij hoor ik het graag πŸ™‚

Liefs Lesley πŸ™‚

28 Reacties

 1. 3 juni 2015 / 08:12

  Wauw! Wat een super leuk nieuws! Gefeliciteerd! πŸ™‚ Spannende periode gaan tegemoet! Mijn vriend en ik zitten op dit moment ook midden in onze huizenjacht. Alhoewel dat nu ook stil ligt. De reden waarom hoop ik snel te kunnen vertellen. πŸ™‚ Geniet van dit fantastische nieuws! Lekker wegzwijmelen bij mogelijke indelingen, het interieur etc. πŸ™‚ X

 2. Marion
  3 juni 2015 / 09:21

  Geweldig!!! Ik ben superblij voor jullie. Gefeliciteerd, meis!

 3. Dina
  3 juni 2015 / 10:20

  Wat een ongelooflijk fijn nieuws zeg, van harte gefeliciteerd!

 4. kim
  3 juni 2015 / 10:36

  Ahhh leuk! Ik had al zo een vermoeden toen ik dat plaatje op Twitter zeg. Geweldig πŸ˜€

 5. Cindy
  3 juni 2015 / 10:47

  Gefeliciteerd! Jeej, 5 dagen wachten vanwege het bod, bij ons was het in één middag gepiept en we hadden vrij laag geboden, ik zou echt slopend zenuwachtig zijn. Geniet van dit heerlijke nieuws!

 6. 3 juni 2015 / 11:15

  Aaaah, wat een super leuk nieuws! Gefeliciteerd! πŸ™‚ qua reageren op blogs zit ik een beetje in dezelfde flow, ik heb al een tijdje niets geplaatst wegens drukte en lees nog wel veel blogs van anderen, maar blijf een beetje achter met reageren. Maaaar ik kon het nu niet echt laten om je wel even te feliciteren met dit topnieuws!

 7. 3 juni 2015 / 11:34

  Oh wauw wat ontzettend leuk voor je! Het moet zo’n spannende ervaring zijn (lijkt mij). Lekker alles inrichten en eigen maken. Gefeliciteerd! X

 8. Julie
  3 juni 2015 / 11:45

  Wauw! Gefeliciteerd! Ik heb vorig jaar ook een huis gekocht met mijn vriend, en sinds het begin van dit jaar wonen we samen. Heel spannend, maar super leuk! πŸ™‚

 9. 3 juni 2015 / 11:52

  Wauw gefeliciteerd, wat fijn dat het zo soepel ging deze keer! Heel veel plezier de komende tijd, lijkt me namelijk zoooo leuk hihi! Liefs

 10. 3 juni 2015 / 13:14

  Gefeliciteerd! Wat superspannend! En nu denken en dromen over de inrichting, de kleuren enz. Echt leuk!

 11. Manon
  3 juni 2015 / 17:53

  Wat een super leuk nieuws!!!! gefeliciteerd πŸ˜€

 12. Diana
  3 juni 2015 / 19:42

  Wat leuk en spannend voor jullie. Gefeliciteerd hoor. Ik ben reuze benieuwd hoe jullie huis eruit ziet. Lekker je volledig richten op verbouwen en inrichten. Je kunt je creativiteit er heerlijk in kwijt. Geniet er maar van. Liefs Daan

 13. 5 juni 2015 / 12:25

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Have fun met het inrichten! Dat lijkt me echt het aller leukste aan een eigen huis hebben haha.

 14. 5 juni 2015 / 21:32

  Wat gaaf zeg, heel veel plezier met alle leuke dingen die hierbij komen kijken.

 15. The Beauty Magazine
  5 juni 2015 / 23:00

  Wat een super leuk nieuws! Gefeliciteerd en geniet ervan!

 16. 6 juni 2015 / 18:07

  Wat een leuk nieuws lesley! Viel zeker niet mee haha, alles ‘geheim’ houden voor iedereen. Super leuk!! Ben heel benieuwd πŸ™‚

 17. Rebecca
  7 juni 2015 / 17:22

  Ik kende je blog nog helemaal niet maar wil toch even gefeliciteerd zeggen hihi!

 18. 7 juni 2015 / 21:57

  gefeliciteerd met die heerlijke, maar ook wel spannende nieuws…echt leuk!

 19. Pixelpurrfect
  7 juni 2015 / 23:06

  Proficiat, wat een leuk nieuws! Ben benieuwd hoe je het zal inrichten (interieur-freak over here), maar je zal er sowieso wel iets leuks van maken! Geniet er maar van πŸ™‚

 20. Mariska
  8 juni 2015 / 08:30

  Gefeliciteerd! Wij hebben toevallig ook net een huis gekocht en herken mezelf helemaal in je verhaal. Wat een teleurstelling kan het zijn als een huis al weg is, maar gelukkig is het helemaal goed afgelopen.

 21. 11 juni 2015 / 23:50

  Woehoeee gefeliciteerd. Veel plezier met klussen en inrichten enzo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.