Wie jarig is trakteert! | WIN 2 x € 25,00 shoptegoed voor een origineel cadeau van Radbag

Vandaag ben ik jarig!! Serieus wat vliegt de tijd. 29 jaar alweer, die big 3-0 komt nu toch echt heel dichtbij. Afgelopen zaterdag heb ik het gevierd en het was zo gezellig, ik heb er echt van genoten. Bijna iedereen die ik had uitgenodigd was er en ik heb een hoop leuke dingen cadeau gehad (blog hierover volgt). Volgens mij had iedereen mijn wishlist van vorige week bekeken hihi 🙂 .

Naast cadeautjes krijgen is het weggeven ervan ook leuk, dus nu is het tijd om jullie te trakteren! Ik ga twee keer € 25,00 shoptegoed weggeven van webshop radbag. Hoe je dit kunt winnen lees je onderaan in de blog. Eerst laat ik jullie zien wat ik zelf besteld heb bij radbag zodat je een idee krijgt van welke producten ze onder andere verkopen.

Radbag

Ben je opzoek naar een origineel cadeau, maar weet je absoluut niet wat je wil geven? Dan is radbag dé site die je moet bezoeken. Ze hebben de leukste gadgets en unieke producten waarmee ze jou zo helpen aan een origineel cadeau! Zo kun je op de site gemakkelijk aangeven voor wie je cadeau is en wat je budget is. Probeer het eens zou ik zeggen dan zie je wat voor leuke producten er naar boven komen! Ik bestelde voor mezelf twee items uit deze webshop. Het eerste item heb ik gelijk gebruikt voor mijn verjaardagsfeestje. Ik bestelde een light up message board. Echt een leuke gadget!

Radbag cadeau 1 | Light up message board
light-up-message-boardlight-up-message-board-letters

Het light up message board wordt geleverd met de volgende letters, getallen en symbolen: # (1x); @ (1x); & (1x); 1 (1x); 2 (1x); 3 (1x); 4 (1x); 5 (1x); 6 (1x); 7 (1x); 8 (1x); 9 (1x); A (4x); B (2x); C (2x); D (2x); E (4x); F (2x); G (2x); H (2x); I (3x); J (2x); K (2x); L (3x); M (2x); N (2x); 0 oder O (5x); P (2x); Q (1x); R (2x); S (2x); T (2x); U (1x); V (2x); W (2x); X (1x) ; Y (2x); Z (1x). Ik heb een aantal combinaties geprobeerd en had hieraan steeds voldoende. Elke letter wordt geleverd met een plastic beschermlaag erop. Deze moet je er even afhalen voor je de letter in de box stopt. Een nadeel vind ik dat de letters niet ergens opgeborgen kunnen worden in het message board. Zo raken ze minder snel kwijt.

light-up-message-board-achterkant

Aan de achterkant moeten de batterijen: 6 stuks AA wel te verstaan. Deze worden niet meegeleverd met het product. Je kunt hem ook ophangen aan de muur als je wil, wij hebben hem gewoon op de kast staan zo kunnen we hem af en toe nog verplaatsen. Aan de zijkant zit de aan en uit knop. Hij geeft mooi zacht licht wat je vooral goed kunt zien in het donker. In het licht heeft het eigenlijk geen zin om hem aan te zetten, dat is dan alleen maar zonde van je batterij.

light-up-message-board-schuifmechaniek

Hier kun je zien dat je de letters er heel gemakkelijk in kunt schuiven. Dit kan vanaf beide kanten.

light-up-message-board-party-lesley-29

Party Lesley #29 was de tekst die Tiemen op het message board had gezet voor mijn feestje. We kregen hier hele leuk reacties op. Ik vond het ook erg leuk staan. We hadden geen felle lichten aan maar alleen kaarsjes, wat zachte lampen en deze. Het maakte de sfeer compleet! Dit product is te vinden onder tafellamp bioscoop reclame in de webshop van radbag.

Radbag cadeau 2 | Baby Nessie Tea infuser

Het andere product bestelde ik eerder voor the day after 😉 . Zoals jullie misschien wel eerder hebben gezien ben ik dol op thee en op het leuk maken van het drinken van thee. Of dat nou is met een mooie Blond Amsterdam mok of met een leuke thee infuser. Ik schreef vorige jaar een blog over de leukste thee infusers en die wordt nog steeds regelmatig bekeken. Wat mij betreft kan deze daar ook aan toegevoegd worden. Misschien ken je wel de soeplepel Nessie (overigens ook te koop bij radbag), dit is Baby Nessie. In plaats van een soeplepel hebben ze er een thee infuser van gemaakt. Leuk voor jezelf maar ook super om cadeau te doen!

nessie-teainfuserbaby-nessie-tea-infuser

Kijk dan hoe schattig! Je kunt de bovenkant dus van de onderkant afhalen en daar de thee in doen. Dan kun je de bovenkant er weer opzetten en kun je hem in je theekopje zetten. Hij is stevig en blijft goed zitten op het moment dat je hem weer dicht doet. Dat is natuurlijk wel belangrijk anders heb je allemaal losse thee in je kopje!

baby-nessie-in-blond-amsterdam-kop

En zo ziet het er dus uit in een dichte theemok! Ik ben fan.

Win 25 euro shoptegoed!

win 25 euor shoptegoed cadeau bij My Little Happiness

Genoeg over mijn aankopen, jullie komen hier waarschijnlijk om te winnen dus hoe kun je meedoen?

✔ Laat een reactie achter op deze blog dat je mee wil doen met de € 25,00 radbag shoptegoed winactie. Ook ben ik erg benieuwd welk cadeau jij gaat uitkiezen! Bij dit shoptegoed vervallen de verzendkosten dus daar hoef je geen rekening mee te houden.

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: Facebook, Twitter,Instagramof Bloglovin. Delen van de actie mag natuurlijk ook! Geef ook even in je reactie aan op welke kanalen je me volgt.

✔ En dan… afwachten maar! Je kunt meedoen tot en met donderdag 29 september 2016

Update zondag 2 oktober: de winnaars ontvangen vandaag bericht van mij! 

Ken jij Radbag al?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.
Het shoptegoed wordt beschikbaar gesteld door radbag. 

77 Reacties

 1. 19 september 2016 / 07:00

  Ooh wat leuk zeg! Ik wil graag kansmaken op het shoptegoed. Ik zit momenteel volop in de verhuizing en zo’n lightbox lijkt mij heel gezellig staan in mijn nieuwe stulpje. Ik volg je op alle kanalen. Ik ga samen met Mango duimen! 🙂

 2. 19 september 2016 / 07:24

  gefeliciteerd! Een hele fijne dag vandaag. En wat een toffe winactie. De lichtbox heb ik onlangs zelf gekregen maar ik weet zeker dat er andere toffe dingen op de site te vinden zijn. Zon nessie thee infuser lijkt me ook ideaal sinds ik wat vaker losse thee drink. Ik volg je op instagram, en nu maar duimen 🙂

 3. 19 september 2016 / 07:25

  Oh! Ik doe mee! Zo’n lightnox staat al heel lang op mijn lijstje en die nessie is super grappig.

  En in volg je overal 😉

 4. 19 september 2016 / 07:34

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je een geweldige dag zult hebben. Ik doe ook graag mee met de winactie. Want radbag is zon een leuke website.Ik volg je op alle kanalen?.

 5. Sonja de Jager
  19 september 2016 / 07:36

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag het shoptegoed (voor een Nessie tea infuser) willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 6. 19 september 2016 / 07:36

  Allereerst: Gefeliciteeeeeeeeerd! ?
  Ik doe graag mee. Die kattenspaarpot vond ik leuk en de ontbijtgezichtsmaskers maar kan zo zijn dat ik uiteindelijk toch iets anders zou doen, zoveel keuze!
  Ik volg je volgens mij op alle kanalen al wel 🙂

 7. Joanne
  19 september 2016 / 07:47

  Super leuk! Aller eerst van harte gefeliciteerd:) ik volg je al een tijd op fb en op ig:)
  Als ik de shoptegoed win zou ik zo’n light up messege board uitkiezen:)

 8. Riekie Bos
  19 september 2016 / 08:10

  CONGRATSSSS 29 jaar, maak er een mooie dag van vandaag.
  ik vind dat Light up message board echt helemaal TE GEK en waag graag een kansje!
  Volgen doe ik op twitter en op Facebook.
  duim duim duim, fijne week en zonnige groetjes van Riekie

 9. Anouk
  19 september 2016 / 08:14

  Gefeliciteerd!!! Ik hoop dat je een leuke dag zult hebben =)
  Wauw wat is die baby Nessie verschrikkelijk schattig! Die wil ik ook 😉
  Ik volg je trouwens op Bloglovin.

 10. 19 september 2016 / 08:38

  Van harte gefeliciteerd!!! Leuk die lightbox!!

 11. Mariska H
  19 september 2016 / 08:51

  Gefeliciteerd Lesley! Ik doe graag mee. Ik zou voor de lightbox gaan maar stiekem hebben ze allerlei leuke hebbedingetjes! ?

  Ik volg je op alle kanalen ?

 12. Denise
  19 september 2016 / 08:53

  Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag!! En een fijne dag vandaag!
  Wat een super leuke site zeg! Ik kende het helemaal niet, maar zie zoveel leuke dingen voor verjaardagen die er nog aan gaan komen! Echt een goede tip!
  Voor mezelf zie ik natuurlijk ook hele leuke dingen, haha. De eenhoornlamp (super leuk voor de kinderkamer!!), het lijstje met persoonlijke data, de nagellakhouder (hoe handig!!). Ik vind de licht box die jij hebt ook super leuk. Moet eerlijk zeggen dat ik er al 1 heb op de babykamer maar jammer genoeg staat hij nooit aan omdat ik de kleur van het licht niet mooi vind. Dus mocht ik winnen, kan ik zeker weten iets leuks kiezen, genoeg keus!
  Ik volg je op Facebook en instagram 🙂

 13. 19 september 2016 / 09:15

  Ik doe ook graag mee. Ik volg je via Bloglovin en ik vind die glasmarkers in de vorm van mannetjes in zwemshort wel leuk.

 14. 19 september 2016 / 09:33

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Welkom bij het clubje van 29 jarigen. Ik ben nog lid tot februari en daarna moet je jezelf redden.

  Tof dat je zo’n leuke verjaardag hebt gevierd! Hopelijk kun je vandaag stiekem ook nog wat genieten. Have fun! X

 15. 19 september 2016 / 10:02

  Gefeliciteerd Lesley! I know the feeling, 30 jaar duurt bij mij ook niet lang meer :0 Nooo! Leuke winactie is dit, ik doe mee 🙂 Als ik win kies ik ook zo’n lightbox, vind die dingen nog steeds zo tof. Ik volg je overal.

 16. Desiree
  19 september 2016 / 10:12

  Tuurlijk doe ik mee!!!
  Super leuk die light box leuk voor mijn fotostudio op zolder!! Was gezellig les!!!

 17. carola donkelaar
  19 september 2016 / 10:13

  Happy birthday to youuuuu! 🙂

  Ah wat een gave cadeaus! Die radbag is echt geweldig kun je lekker creatief zijn..

  Ik volgde je al op alle kanalen gezellig!

  Fijne verjaardag

  • carola donkelaar
   19 september 2016 / 10:15

   Het board bedoelde ik * bloos *

 18. 19 september 2016 / 11:08

  Ik wil wel een gokje wagen 🙂 volg je op verschillende kanalen en heb het gedeeld op Twitter! Natuurlijk van harte gefeliciteerd! x

 19. 19 september 2016 / 11:33

  Gefeliciteerd!! Maak er een mooie dag van.

  Gave winactie maar onder het mom van ontspullen 🙁 doe ik niet mee. Succes voor iedereen die mee doet.

 20. Henrieke
  19 september 2016 / 11:39

  Ik vind Redbag echt geweldig. Het eerste dat in me opkomt is dan Nessie, als soeplepel. Zo schattig!

  De komende tijd zijn er weer heel veel verjaardagen en dan is shoptegoed natuurlijk prettig.

 21. 19 september 2016 / 12:40

  Gefeliciteerd lieve meid!
  Ik volg je al op instagram! Zo`n mooie foto`s komen er voorbij. Ik zal je daar ook wel even feliciteren topper.
  Ik zou zelf voor de lightbox gaan. Ben ook al een poosje op zoek ernaar.
  Lijkt me zo leuk om die in m`n kamer te hebben staan en voor mijn blog.

  Nou genoeg geslijmd lijkt me zo hihi.

  Fijne verjaardag!
  Dikke verjaardagszoenen van mij, Roksanne (LifeByRoksy) en op instagram Lifewithroksy

 22. Carmen
  19 september 2016 / 13:04

  Ohhh Wauw wat leuk! Ik ben helemaal weg van de eenhoorn sloffen haha..

  P.s.Ik volg je via instagram..

 23. Liesbeth
  19 september 2016 / 13:22

  Van harte gefeliciteerd! Geniet ervan!
  Gave actie! Ik hoop al een tijdje dat ik een light box krijg! Dus nu weer duimen! Ik volg jou op Facebook!

 24. 19 september 2016 / 14:14

  Nog van harte gefeliciteerd! De grote 30 zit er voor mij volgend jaar al aan te komen, ik geniet nog even van de 29 😀 Ik doe graag mee aan de winactie, vind Radbag zo’n toffe winkel, heb er al eens eerder iets besteld en had toen al moeite met kiezen 😀 Ik volg je op meerdere kanalen!

 25. Linda zijderveld
  19 september 2016 / 14:43

  Zonder te twijfelen kies ik voor de lightbox

 26. Nathalie
  19 september 2016 / 15:19

  Aaaachossie wat een leuke winactie! Ik volg je altijd al op instagram en vind je artikels altijd erg leuk. ✨
  Ik volg je ook op facebook nu! ?

  Liefs nathalie ?

 27. 19 september 2016 / 15:31

  Deze winactie sla ik even over, maar wel wil ik je feliciteren! Leuk dat je zo’n gezellige verjaardag hebt gehad en ik wil je vandaag ook nog een hele fijne dag wensen!

 28. 19 september 2016 / 16:05

  Gelukkige verjaardaaag! Ik doe graag mee. Die Nessie is zo schattig! Een tijdje terug heb ik bíjna die soeplepel besteld, maar ik vond hem toch net iets te duur…

 29. 19 september 2016 / 18:15

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! Wat een leuke spulletjes! Hier kan ik dus echt hebberig van worden! Ik doe dan ook graag mee! Ik vind die letterbox echt heel leuk, dus ik denk dat ik die zou willen scoren! 😉

 30. 19 september 2016 / 18:46

  Wat een leuke winactie, ik doe heel graag mee! Vooral dat Light Up Message Board vind ik erg leuk! Ik volg je op Bloglovin’, Twitter en Instagram. Nu maar duimen 🙂

 31. 19 september 2016 / 19:00

  Nogmaals gefeliciteerd!! Ik doe graag mee! Die lightbox zou ik denk ik kiezen voor de verjaardag van 1 van de dochters ;-). Maar dat thee ding is ook super gaaf!

 32. Felicity
  19 september 2016 / 19:30

  Haaai! Nogmaals gefeliciteerd! Je loopt een jaartje voor op mij ?
  Leuke actie? Ik vind de lightbox heel tof, zou super staan strakjes in mn nieuwe huis. ?

 33. 19 september 2016 / 19:46

  Gefeliciteerd meis! En wat een super toffe winactie! Helemaal blij wordt ik ervan.
  Ik zou gaan voor de lightbox omdat die al zo lang op mijn wishlist staat 🙂
  Ik volg je op alle social media kanalen. <3
  Fijne verjaardag nog!
  Liefs,
  Evelien

 34. 19 september 2016 / 20:11

  Tof! Ik doe graag mee. Ik ben dol op deze webshop! 🙂
  Ik volg je al op alle mogelijke fronten. Nu. duimen inderdaad!
  x

 35. 19 september 2016 / 20:24

  Ik vind de Pinguïn coolers heel erg leuk en praktisch. Wellicht 2 setjes hiervan of nog iets anders erbij… Ach eerst maar eens zien te winnen en dan definitief een keuze maken 🙂 (Ik volg je op Facebook)

 36. 19 september 2016 / 21:45

  Ik volg je op alle kanalen en van harte gefeliciteerd. Onze jongste was ook jarig.

  Ik heb een eenhoorn strooier gezien die ik graag zou kopen

 37. Nicole v Dongen
  19 september 2016 / 21:45

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Wat een leuke site. Heb al veel leuks gezien maar als ik 1 van de gelukkige ben dan wordt het dit: https://www.radbag.nl/kurk-prikbord-wereldkaart! Super cool op de kamer van mijn oudste zoon. Ik volg je op FB…

 38. Marcia K.
  20 september 2016 / 00:08

  Gefeliciteerd! Enne…. 29 is nog piepjong!!! Met het oog op Sinterklaas, ging ik op radbag.nl vooral even voor mijn dochters kijken. Ik denk dat ze de lichtgevende kwal voor in bad helemaal super zouden vinden! We doen nogal eens gek met muziek en disco-lampjes in de huiskamer, maar soms gaat dit door tot in de badkamer. Deze kwallebal mag ons disco-bad wel komen opleuken!

 39. Marcia K.
  20 september 2016 / 00:09

  PS: ik volg u op FB, Twitter en Instagram! (@marcia1981k)

 40. 20 september 2016 / 09:52

  Gefeliciteerd! HOERA!.. Ik doe graag mee 🙂 Ik zou ook een licht box willen en iets voor thee<3

 41. 20 september 2016 / 10:28

  Nog gefeliciteerd!! Die lightbox ziet er echt zo leuk uit! Graag maak ik kans op het shoptegoed, want dan zou ik sowieso ook voor die leuke box gaan, lekker Pinterest proof haha ;p Ik volg je op verschillende social media zoals: Bloglovin, Twitter, Instagram 🙂

  Fijne dag!

 42. 20 september 2016 / 11:46

  Nogmaals Congratx Girl! Echt een leuke actie, ik vind het light up messege board helemaal te gek, die staat al lang op mijn wishlist. Ik volg je natuurlijk al dus nu alleen nog heel hard duimen! liefs,

 43. Lynn Mahieu
  20 september 2016 / 14:16

  Gelukkige verjaardag! Oh dat bord is super origineel! Je kan het volgens mij heel vaak gebruiken aangezien je zoveel lettertjes hebt!
  Ik kende de website niet maar nu ik er een kijkje gaan nemen ben ben ik er zeker van dat ik hem zo zou leeg kopen, hihi!
  Als ik echt zou moeten kiezen, zou ik voor de snoepmachine /candy grabber gaan!

 44. 20 september 2016 / 17:35

  Wauw ik doe heel erg graag mee voor het shoptegoed!

 45. 21 september 2016 / 02:14

  Van harte gefeliciteerd!!!
  Ik doe heel graag mee aan de winactie.
  Meneer Tegendraads is begin november jarig en ik heb nog geen idee wat ik hem cadeau wil doen. Hij gooit altijd overal zijn werkkleding neer, dus deze kledinghaken lijken me wel een leuk idee. https://www.radbag.nl/waterleiding-kledinghaken Hij een cadeautje en ik geen rommel. 😉 Als extraatje zou ik dan nog het chocolade gereedschap voor hem kopen.

  Ik heb all stapjes gedaan. (BL tamara TS, FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982)

 46. Jolijn
  21 september 2016 / 15:28

  Gefeliciteeeerd! & Wat een leuke actie! Ik doe graag mee (:
  Ik volg je op facebook, twitter, instagram en bloglovin’
  Het shoptegoed zou ik denk ik spenderen aan zo’n gaaf board als jij hebt !
  xx Jolijn

 47. Margo
  21 september 2016 / 16:53

  Gefeliciteerd!
  En ik doe graag mee. Ik ben nog op zoek naar een light box….

 48. Bea
  21 september 2016 / 16:54

  Zoveel leuks. Maar het slaapmasker lijkt me heel fijn en nuttig….

 49. jvdh
  21 september 2016 / 16:54

  Ik heb een crush voor de ESSENCE cadeausets!

 50. mwer
  21 september 2016 / 16:56

  De nessie soeplepel vind ik erg schattig. Ik loot graag mee

 51. jp
  21 september 2016 / 16:58

  De thee eieren Mana tea zijn top, maar ik vind zoveel leuk dat het moeilijk kiezen is.

 52. Liesbeth
  21 september 2016 / 19:23

  Karoto groente- & schilmesje in één en de Maïskolfhouders Mexico, set van 2, die lijken me superleuk! Ik doe dus graag mee aan deze actie, volg je via Facebook, bloglovin’ , instagram én twitter.

 53. Marian
  21 september 2016 / 22:28

  Hiep hiep hoera er is een 29! Gefeliciteerd, geniet van je laatste jaar als twintiger!
  Wat de prijsvraag betreft, zou ik in ieder geval gaan voor de eenhoornlamp voor mijn dochtertje.
  Ik volg je op Bloglovin en heb het gedeeld op G+

 54. Kelly Groen
  22 september 2016 / 15:15

  Wat een geweldige site! Kende Radbag nog niet, maar ga hem zeker onthouden voor als ik een origineel cadeautje zoek! Mocht ik de gelukkige winnares worden van dit shop te goed zou ik hem gebruiken om de Batman led lamp te kopen voor mijn lieve vriend! Net zoals dat vrouwen nooit te oud zijn voor Disney, zijn mannen nooit te oud voor superhelden, hij word zaterdag alweer 30 maar vind superhelden nog steeds leuk, zal wel iets op en tops mannelijk zijn, denk je ook niet haha! Ik zou hem plezieren met deze lamp voor in zijn mancave op zolder!

  • Kelly Groen
   22 september 2016 / 15:16

   Oja! Ik volg je op Facebook en instagram (kellovemike)! Door mijn enthousiasme over de batmanlamp vergat ik dat haha! Fijn weekend alvast!

 55. 22 september 2016 / 16:47

  Wat een leuke webshop ik kende hem nog niet ? *schaamte*. Ik heb een beetje rond gesnuffeld en oog vielen gelijk op de uniform capuchon & chupa chip ruikende kaarzsn ??????. Ook de donut zwemband blijft leuk ?. De dag van uitslag ben ik op kamp en dat zou een leuke welkomscadeau zijn?. Ik vind u eigenlijk de leukste blog ever en door u heb ik nu ook blog. Ga zo door& van harte met u verjaardag???????.

 56. Gemma
  22 september 2016 / 19:09

  Gefeliciteerd!!!
  Ik zou gaan voor de Pac-Man spooklamp!! Super leuk!
  (Volg je op instagram)

 57. Anneliese de Waal
  22 september 2016 / 20:07

  Heel erg leuk, ik doe graag mee, vooral Baby Nessie, is heel erg leuk !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 58. Sasha
  22 september 2016 / 22:02

  Wat leuk dat je dat doet! Ik volg je al heel lang op je blog maar wist niet dat je ook scioal media had! Dus heb ik snel snel je insta en facebook gevolgd! Ook zou ik het super leuk vinden als ik natuurlijk iets win! Ik zou het light board kopen! Supper schattig en leuk!
  Nog gefeliciteerd!!

 59. 22 september 2016 / 23:19

  Wauw dat bord wil ik heel graag, dat lijkt me echt heel leuk! Ik volg je op Instagram en ga je nu liken op Facebook! XX

 60. maria
  23 september 2016 / 16:32

  Ik volg je op Facebook en like je daar natuurlijk ook 🙂 Op de website van radbag staat een fantastische candy grabber die al een tijdje op mijn verlanglijstje staat, deze zou ik gelijk bestellen als ik de cadeaubon win!

 61. Sabrina
  23 september 2016 / 22:59

  Ben een beetje laat maar alsnog gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt. Ik doe graag mee voor dit shoptegoed,het is echt een leuke site. Die snoepkraam lijkt me geweldig, maar er zijn nog zooo veel andere leuke dingen.
  Ik volgde je al overal 🙂

 62. Kim Stolk
  24 september 2016 / 11:43

  Hi!

  Ik doe graag mee met deze leuke actie!
  Ik zou de lightbox uitkiezen omdat deze al heel lang op mijn verlanglijst staat 🙂
  Groetjes Kim

 63. Nathalie
  25 september 2016 / 21:04

  Nog graag laat ik weten dat ik voor de lightbox zou gaan! ✨ bij intratuin was die al helaas uitverkocht dus waag graag een gokje op hem via jou en radbag te winnen ?

  Veel liefs nathalie

 64. Marianne Scholten
  27 september 2016 / 10:31

  Een dikke week te laat, maar nog van harte gefeliciteerd.
  Wat een heerlijke traktatie geef je weg. Ik twijfel nog waar ik voor zal gaan. Ik heb al zo vaak op het punt gestaan om de ook door jou uitgekozen lichtbak te kopen. Misschien moet ik het nu gewoon doen.
  Maar ook de wekker, die zorgt dat je geen slaaf van je tijd wordt, vind ik erg mooi! Genoeg keus!
  Ik volg je op Twitter, Instagram en Facebook.

 65. Willianne
  27 september 2016 / 10:57

  Hele grappige webshop! Zou voor die eenhoorn sloffen kiezen:) volg je op twitter en bloglovin

 66. 28 september 2016 / 12:03

  Ooh op de valreep doe ik nog even mee! Erg leuk dat light up bord op je feestje! Ik zou ook zeker hiervoor gaan mocht ik shoptegoed winnen, super sfeervol! Ik volg je sowieso op insta en Facebook (waar ik gauw nog even door klikte!). De rest weet ik even niet en ga ik zo checken!

 67. Kim
  28 september 2016 / 22:32

  Gefeliciteerd‼️En wat een leuke spulletjes hebben ze, laat ik nu net vanmiddag losse thee hebben gekocht en lopen hannesen met zo’n thee ei?Dus ik zou voor de baby nessie gaan! Hartstikke leuk!!

 68. Ling Choi
  29 september 2016 / 18:38

  Wat een leuke webshop waar ik goed kan slagen! Zo leuke dingen gezien en ik word er hebberig van ? Nu weet ik waar je leuke kado’s kan scoren, bedankt! Ik volg je op Facebook.

 69. Sophie Bronkhorst
  29 september 2016 / 19:29

  Ik ben waarschijnlijk te laat, maar zie dit nu pas..
  Ik volg je nu al op Bloglovin, Instagram en Facebook (twitter heb ik helaas niet?) ! Ontzettend leuke blog!!
  Ik zou het super vinden om te winnen omdat mijn beste vriendin 19 oktober jarig is en ik haar het leukste cadeau ooit wil geven, gewoon omdat ze het verdient. Maar ik ben waarschijnlijk (wat ik net ook al zei, sorry) iets te laat haha. Niet geschoten is altijd mis ??
  Ik heb nu in ieder geval weer een hele leuk blog om te volgen! Xx

 70. 29 september 2016 / 19:38

  Van harte! Ik kan niet kiezen. Als ik mag winnen ist een mooi verjaardag cadeau voor mij(oktober??) succes!

 71. 29 september 2016 / 23:45

  Een super leuke shop!! Echt unieke spullen hebben ze! Ik vind de Candy Grabber snoepmachine geweldig. Voor jong en oud. ?
  Dus, ik doe graag mee en volg je al lang op Facebook. Heb deze leuke actie gedeeld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.