WINACTIE! Win jij dit leuke pakketje?

WINACTIE! Win jij dit leuke pakketje? 

Het was al even geleden dat ik een winactie op mijn blog had. Ik was op zoek naar iets leuks om weg te geven. Na een tijdje verzamelen en spullen kopen bij verschillende winkels heb ik het volgende pakket voor jullie kunnen samenstellen!

Op mijn facebook pagina had ik de vraag gesteld wat mensen graag in een winactie zouden zien. De antwoorden die hieruit kwamen waren: Een grote zak met geld, een reis naar Londen of Griekenland, een kaartje voor Minions the movie en een Statement Necklace. Die reis en die grote zak met geld zit er helaas niet in. Zo blut als Griekenland zo voel ik mij een beetje nu we het kosten plaatje voor het huis op een rijtje gezet hebben afgelopen dagen ๐Ÿ˜‰ Een kaartje voor de Minions Movie werd hem ook niet, mijn moeder die dit graag wilde, heeft de film samen met mij en de rest van de familie afgelopen zondag al gezien ๐Ÿ˜‰ . Een Statement Necklace is zo Lesley en dat vind ik ook echt leuk om weg te geven! Bedankt iedereen voor de tips en het lachen! ๐Ÿ™‚ .

Winactie My little Happiness

Wat zit er in dit pakket?

♥ Limited edition Cinderella Blush van Essence;
♥ Statement oorbellen in een vrolijke peach kleur;
♥ Een statement ketting in zachtblauw met lichtgroen;
♥ To Do List bord van Countryfield. Deze kun je staand neerzetten of ophangen;
♥ Celebrate the little things kaart.

Hoe kun je mee doen? 

Iedereen mag mee doen! Dus ook familie, vrienden, collega’s etc. Meedoen aan deze winactie is heel simpel! Het enige wat je moet doen is een reactie achterlaten op deze blog of een van de social media berichten over deze winactie! Ik vind het natuurlijk erg leuk als je me ook volgt op een van de media als: bloglovin, facebook, instagram of twitter. Deze winactie loopt tot en met zaterdag 18 juli 2015! Na die datum benader ik de winnaar persoonlijk. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Reageert de winnaar niet binnen één week dan laat ik het lot nogmaals bepalen. Tot de winnaar reageert!

27 Reacties

 1. 1 juli 2015 / 12:45

  Waarom niet? ๐Ÿ˜‰ Het zijn echt leuke dingen, vooral die statement ketting!
  Ik volgde je al overal behalve op Twitter, en daar nu ook ๐Ÿ˜‰

 2. 1 juli 2015 / 15:44

  Aaww, superleuk! Ik doe mee en ik volg op Bloglovin ๐Ÿ™‚

 3. 1 juli 2015 / 16:57

  Jeeeej wat heb je een ontzettend leuk pakketje samengesteld. Ik doe heel graag mee met je winactie. Ik zie mezelf al helemaal lopen met die prachtige ketting en een mooi blushje op mijn wangen. Succes iedereen! ๐Ÿ˜€

 4. 1 juli 2015 / 19:37

  Wauw, leuk! ๐Ÿ˜€ Ik wist helemaal niet dat je ook twitter en instagram hebt!

 5. 1 juli 2015 / 22:51

  Super leuke actie! Ik volgde je al op IG en nu ook op alle andere kanalen! Heb ook even een tweet de wereld in gestuurd Liefs

 6. Anita H.
  2 juli 2015 / 00:39

  Hey, wat een leuk pakketje. Ik ding graag mee.

 7. BeautyPraatjes
  2 juli 2015 / 07:20

  Wat een leuke winactie ! Ik zou echt graag winnen…leuke blog heb je trouwens ๐Ÿ™‚

 8. Anne-Wil
  2 juli 2015 / 08:05

  Echt leuke spullen om te winnen, voor die oorbellen ^^ & ik volg je op instagram! ๐Ÿ™‚

 9. 2 juli 2015 / 18:02

  Superleuk pakketje heb je samengesteld, die wil ik wel winnen! Ik kende je blog nog niet, dus kom hier voor het eerst volgens mij (hopelijk kom ik nu niet als iemand over die alleen maar reageert voor de winactie haha!), maar ik ga je zeker volgen ๐Ÿ™‚

  • 2 juli 2015 / 18:02

   ahh ik volgde je wel al op instagram, vandaar dat je me wel bekend voor kwam hihi!

 10. 2 juli 2015 / 19:21

  Zo’n to do list is echt iets voor mij! Heb altijd duizend dingen te doen, die ik dan ook altijd vergeet. Niet heel handig en dit bord is dus ideaal. Leuk voor in mijn nieuwe kamer ๐Ÿ™‚ De sieraden zijn ook heel mooi!

 11. 2 juli 2015 / 19:21

  Zo’n to do list is echt iets voor mij! Heb altijd duizend dingen te doen, die ik dan ook altijd vergeet. Niet heel handig en dit bord is dus ideaal. Leuk voor in mijn nieuwe kamer ๐Ÿ™‚ De sieraden zijn ook heel mooi!

 12. Sofie
  2 juli 2015 / 19:41

  Hele leuke winactie, die sieraden zijn echt prachtig ! Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚

 13. 2 juli 2015 / 22:28

  Laat ik eens gek doen en meedoen met je winactie!

 14. Annick de Jong
  4 juli 2015 / 19:29

  Wauw wat een geweldig leuke winactie ๐Ÿ™‚ En die blush zou ik graag eens proberen.
  Ik heb je op alles gevolgd!

  Liefs, Annick

 15. Evy
  5 juli 2015 / 18:35

  Heeyy!
  De ketting is zooooo leuk! Ik doe eigenlijk nooit mee met winacties maar ik dacht ik doe een keertje mee โ˜บ
  Ik hoop dat ik wat win, en anders nog veel succes met je blog ! โ™ฅ
  muchofloveeee x

 16. 5 juli 2015 / 20:35

  Wat leuk deze zo Lesley ketting, die is ook zo typisch Petra…
  wat een leuk pakketje heb je samengesteld voor deze actie ,
  ik doe graag mee en volgde je al op Bloglovin en Facebook…

  Groetjes Petra

 17. Rielle
  5 juli 2015 / 23:08

  Super leuk!! , en ook heel erg mooi samengesteld.
  alleen nog even volgen natuurlijk ;)!

 18. Nadia
  6 juli 2015 / 02:39

  Leuke actie!
  Graag doe ik mee!

 19. Daphne
  6 juli 2015 / 20:49

  Erg leuk pakketje! Wil wel zo’n To do lijstje opstellen voor wat ons straks allemaal te wachten staat in ons nieuwe huisje โค๏ธ

 20. melanie
  7 juli 2015 / 21:37

  Leuke winactie โ™กโ™กโ™ก
  Vooral de oorbellen zijn mooi!

 21. Cheyenne
  8 juli 2015 / 13:34

  Wat een toffe sieraden. Ik ben helemaal van de peach tinten in makeup dus die oorbellen zijn echt gaafm lekker zomers Ik word helemaal happy van zo’n vrolijke winactie met items die ik zelf ook zou kopen . Super lief dat je dit weggeeft.

  Veel succes iedereen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 22. 9 juli 2015 / 20:55

  Wat een leuk pakketje! Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚

 23. Eva N
  15 juli 2015 / 19:29

  Wat een leuk pakket ! Prachtige sieraden voor elke gelegenheid en voor elk seizoen . Ik loot graag mee. Ik ben fan van je op facebook . Bedankt voor de kans .

 24. 17 juli 2015 / 19:09

  Ah ik doe nog net op de valreep mee haha! Wat een leuke actie, vind vooral de blush echt mooi (die foto van twitter, wauw).

 25. Shani
  17 juli 2015 / 19:57

  Ik doe graag mee en volg je op FB en Bloglovin! (Shani Smet)

 26. Linda Smeets
  17 juli 2015 / 22:12

  Wat een verwennerij! Ik zou dit een prachtig verjaardagskado voor mezelf vinden! Kortom ik doe graag mee. Ik volg op Twitter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.