Outfit | Wonen bij het bos

Fashionshoot - 20-4

Dichtbij het strand en de duinen wonen heeft naar mijns inziens alleen maar voordelen. Een ervan is dat je s’ avonds na je werk nog even een avondwandeling kunt gaan maken om heerlijk tot rust te komen! Samen met T. en hondje Zoë pakte ik de fiets en gingen we op weg naar het bos. Heerlijk in de zon nog even genieten van de natuur! Zoë vindt het heerlijk om achter de bal aan te rennen en zo kan ze haar energie ook even kwijt 🙂 . Tijdens deze avondwandeling heeft T. nog een aantal foto’s van mij met een klein beetje tegensputteren gemaakt. Na het grote aantal shoplog’s wat ik de afgelopen tijd heb geplaatst wilde ik jullie ook eens een outfit met de nieuwe dingen laten zien. Hoe combineer ik deze kleding nou met elkaar? Een aantal looks heb ik al gedeeld via mijn instagram. Deze look deel ik vandaag op mijn blog.  Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fashion 20-4

Spijkerjasje – Primark | Top – River Island | Broek – Diordie | Schoenen – Sasha |

Wat vinden jullie van deze outfit?

12 Reacties

 1. 28 april 2015 / 16:27

  Oh heerlijk, ik zou ook wel bij het bos willen wonen. Lekker even spontaan gaan wandelen, heerlijk. Grappig trouwens, Kenzo gaat ook altijd voorin de fietskrat hier 😉

 2. Lesley
  Auteur
  28 april 2015 / 19:46

  Ja het is echt heerlijk hoor! Ben net weer even geweest *sorry zal je niet verder jaloers maken hihi* Ja zoe ook! Ze is er al een keer uitgesprongen dus zit nu aan een touwtje waarmee ze echt net kan zitten en staan haha

 3. 28 april 2015 / 19:51

  Wat een prachtige locatie! Hele leuke schoenen. Ik heb ook met mijn vriend outfitfoto’s gemaakt en hij sputterde eerst ook tegen haha, toevallig.
  Liefs, Iris

  • Lesley
   Auteur
   28 april 2015 / 20:00

   Haha dan ben ik heel benieuwd naar jouw foto’s 😉

 4. Marion
  28 april 2015 / 19:54

  Wat een heerlijkheid die locatie. Ik mag zelf ook niet klagen, maar ik zou best een paar duinen in de buurt willen hebben! Ik vind het een leuke outfit en vooral het jasje springt eruit voor mij!

  • Lesley
   Auteur
   28 april 2015 / 20:01

   Dank je wel Marion! Het jasje zit ook erg fijn!

 5. 28 april 2015 / 20:44

  Het lijkt me heerlijk om op zo een locatie te wonen. Leuke outfit

 6. 28 april 2015 / 20:47

  Heerlijk om zo te wonen, dicht bij alles 🙂 leuke outfit en leuke foto’s 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.