Zomerse Shoplog van My Jewellery

Het is even geleden, maar ik bestelde eindelijk weer eens wat kleding voor mijzelf. Dit keer in samenwerking met de webshop My Jewellery. Ik heb hier al eens eerder wat besteld dus ik was al bekend met de webshop. Toch vond ik het dit keer wel lastig met de maat.

Welke maat bestelde ik?

Tijdens mijn zwangerschappen kwam ik beide keren over de 30 kilo aan. Een deel van dat gewicht was ik al snel kwijt, maar bij Mimi de laatste 10 en bij Perr de laatste 15 zijn het lastigst. Ondanks dat er 5 kilo verschil in zit, pas ik wel dezelfde kleding als na de bevalling van Mimi. Nu het iets beter gaat met Perr en ook met mij, ben ik weer meer me time aan het nemen. Ik wilde dit keer geen streng dieet want dat lukte niet, twee kindjes kosten veel meer energie dan één en geven je minder rustmomenten. Inmiddels ben ik al sinds begin april bezig met het doorvoeren van de Lazyfitgirl Methode. Niets anders dan gewoon gezond eten en vooral luisteren naar je lichaam. Je eet alleen wanneer je honger/trek hebt en dan ook de hoeveelheid die jouw lichaam nodig heeft. Hierdoor ben ik de afgelopen periode al 4 kilo kwijt en vooral aardig wat cm’s.

Van de meeste merken draag ik maat L. Soms ook wel M of XL. Ik volgde de maattabel op de webshop van My Jewellery en bestelde de artikelen die ik wilde toch in maat XL. Dat kwam overeen met wat ik gemeten had. Hieronder zie je mijn aankopen en of die maat de juiste was of niet.

Deze dames T-shirts shopte ik bij My Jewellery

Mijn favoriete outfit is momenteel een broek met een leuk t-shirt. Ik wandel veel en dan heb ik geen last van mijn benen, ook vind ik het in sommige gevallen praktischer. In totaal bestelde ik 3 t-shirts.

Donkergrijs T-shirt met ruffles & studs

Laat ik beginnen met mijn favoriet: dit geweldige t-shirt! Ik vind de kleur gaaf, de ruffles en de studs. Sowieso vind ik dat My Jewellery enorm veel leuke t-shirts voor dames heeft. Kijk maar op de website onder het kopje T-shirts dames. Dit t-shirt is ook nog verkrijgbaar in het beige en kost € 24,99.

Witte top met broderie & volants my jewellery

Dan nog twee andere super leuke t-shirts, ook met een ruffle. Ik bestelde dit shirt in het zwart en in het wit. Helaas zijn ze zoals je kunt zien iets te ruim. Een beetje oversized is niet erg maar hij is vooral te ruim bij mijn oksels/zijkant van mijn borsten, dat vind ik niet netjes staan. Ik heb deze dus terug gestuurd en heb een maatje kleiner besteld. Ik verwacht dat deze nieuwe twee helemaal netjes aansluiten! Het model is in ieder geval erg gaaf en naast deze kleuren ook nog beschikbaar in veel andere kleuren. Deze tops kosten € 22,99 per stuk.

zwarte top met broderie & volants my jewellery

Een prachtige vakantiejurk

Deze zomerse witte jurk vond ik gelijk al leuk. De rug is heel gaaf en het is echt zo een vakantiejurk. Bij deze jurk twijfelde ik een beetje over de maat. Hij zit wel mooi, maar toch had ik het gevoel alsof hij ook op hetzelfde punt als de twee t-shirts wat aan de ruime kant was. Gelukkig was er genoeg voorraad, dus heb ik ook deze omgeruild voor een maatje kleiner. Deze jurk kost € 49,99.

Witte maxi jurk met spaghettibandjes & open rug

En ook leuk, voor de vakantie bestelde ik dit brillenkoortje. Iets wat al heel lang op mijn wishlist stond, maar wat ik steeds maar niet kon vinden. Ik denk dat ik gewoon niet bij de juiste winkels zocht 😉 . My Jewellery heeft er namelijk heel veel op hun webshop staan. Zowel zilver- als goudkleurig en ook gekleurde of bijvoorbeeld met schelpjes. Deze is goudkleurig met pareltjes erin. Je kunt deze koortjes ook gebruiken voor je AirPods. Ik was van tevoren een beetje bang dat mijn haar erin zou blijven steken. Gelukkig is dat niet het geval! De prijs van dit brillenkoortje is € 19,99.

Zonnebril koortje My Jewellery

Ik ben erg blij met deze nieuwe items. Ken jij de webshop My Jewellery al?

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.