Disclaimer

Alle teksten en afbeeldingen op My Little Happiness en social media zijn door mijzelf geschreven of gemaakt. Al deze items zijn dus eigendom van mij, Lesley van de Langkruis, tenzij anders aangegeven.

Geen van deze teksten of afbeeldingen mag worden gebruikt zonder voorafgaande toestemming. Ik heb veel tijd besteed aan het maken van de teksten en afbeeldingen dus mocht je iets van mijn website of social media willen gebruiken vraag het dan even.

Keukenhof 2018

Samenwerkingen

Ik word regelmatig benaderd voor een samenwerking met een bedrijf. Ik ga alleen in op de samenwerkingen die ik voor mijzelf en lezers interessant vind. In alle gevallen moet het dus iets zijn waar ik zelf in ieder geval blij van word! Bij deze samenwerkingen hou ik mij aan de regels van de reclame code commissie en maak ik gebruik van de zogenaamde no-follow links.

Of ik betaald krijg (in wat voor vorm dan ook) voor een blogpost of niet, je zult in mijn post altijd mijn eigen mening vinden! Ik laat mijn mening niet beïnvloeden door de bedrijven waardoor ik benaderd word. Ik hou van eerlijkheid en dat zul je dan ook altijd terug vinden op mijn blog!

Hoe kun je terug vinden dat een blog een samenwerking is?

Als ik producten heb ontvangen van een bedrijf kun je dit (bij artikelen na 2017) terug vinden in het artikel, op een van de volgende manieren:
1. Ik vermeld het in de tekst. Hierbij kun je denken aan: ik kreeg van bedrijf xx product xx of in samenwerking met bedrijf xx.
2. Voor de outfit post geldt: als er een * achter het item uit de post staat is dat item gesponsord. Staat het er niet, dan heb ik het zelf aangeschaft. Vaak bestaat een outfit post die gesponsord is uit één artikel wat gesponsord is in dat bericht, vandaar het *. Hierdoor wordt het voor jullie duidelijk om welk gesponsord artikel het gaat.
3. Onderaan het artikel staat deze (of soortgelijke) zin: Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Als ik betaald heb gekregen voor een blog vind je dit altijd onderaan mijn blog terug met deze of soortgelijke tekst: Deze blogpost is gesponsord.

Affiliate links

In sommige posts maak ik gebruik van afilliate links. In deze link is een code verwerkt waardoor het bedrijf kan zien dat het product is verkocht door een link uit mijn blog. Mocht jij via deze link iets bestellen dan ontvang ik daar een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niks extra’s! In een blog is dit altijd aangegeven.

Staat het bovenstaande niet bij de post? Dan heb ik de items zelf aangeschaft of vind ik het gewoon leuk om over dat bedrijf/dat onderwerp te schrijven.

Voor vragen. toestemming of andere zaken kun je mij mailen op: info@mylittlehappiness.nl of vul het contactformulier in 🙂 !

© 2014-2018, Lesley van de Langkruis

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.