Over mij

Welkom bij My Little Happiness!

Ik ben Lesley, 36 jaar en blog op My Little Happiness sinds december 2014.

Lesley - My Little Happiness

Woonachtig in Hellevoetsluis, dat ligt in het puntje van Zuid-Holland, samen met mijn geregistreerd partner Tiemen, dochtertje Mimi, zoontje Perr en hondje Zoë. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en mensen te inspireren. Dat hoop ik met mijn blog te doen!

Waarom ben ik begonnen met bloggen?

Best lastig om hier zo eerlijk over te zijn maar ik weet zeker dat het ook andere mensen gaat helpen.

In begin 2014 ben ik in een depressie beland. Het is niet gemakkelijk geweest, maar ik heb er enorm veel van geleerd en ben er zoveel sterker uitgekomen. Ik heb 3 maanden niet kunnen werken en ben toen langzaam aan weer op gaan bouwen. Ik heb therapie gehad en heb aan de anti-depressiva gezeten. Beide zijn inmiddels afgerond en ik ben ondertussen weer back on track. Depressie is een lastige ziekte die aan de buitenkant niet te zien is. Als ik naar foto’s van deze periode kijk zie ik een ‘nep lach’ om mensen op het verkeerde been te zetten en een hele lege blik. Vooral die lege blik, het gevoel wat ik op dat moment had kan ik weer helemaal terug halen als ik deze foto’s zie.

Het starten met bloggen kwam voort uit een roep naar afleiding, iets om mijn creativiteit kwijt te kunnen en mijn liefde voor schrijven. Ik schrijf niet perfect, maar dat houdt me niet meer tegen om niet te schrijven. Ik wilde daarnaast mijn gedachten tot stilstand brengen en dit was een goede afleiding waarin ik direct mijn creativiteit kwijt kon. Het hield me op de been en het zorgde ervoor dat ik erop uit ging terwijl ik me het liefst wilde verstoppen onder de dekens. Ik voelde destijds amper wat maar juist door de kleine dingen te zien die me voorheen nooit opgevallen waren, werd ik me bewust van al het moois op deze wereld. Om deze reden heb ik mijn blog: ” My Little Happiness” genoemd.

Vijf jaar My Little Happiness

Ik blog nu meer dan vijf jaar. Ik vind het nog steeds heerlijk om er mee bezig te zijn. Het is mijn stukje internet waarmee ik hoop mensen een lach op hun gezicht te geven. Mijn depressie heb ik achter me gelaten, maar mijn blog gaat stug door. My Little Happiness heeft zich gevormd tot een blog met meer dan 6.000 unieke lezers per maand. Ik heb al zo veel geleerd van mijzelf en andere door deze blog en daarnaast ook zo superveel leuke dingen beleefd die ik anders nooit had kunnen meemaken. Daar ben ik erg dankbaar voor! Dagelijks werk ik met veel plezier aan mijn blog en blijf dit het liefst nog jaren doen!

In 2018 ben ik bevallen van mijn eerste kindje, een meisje genaamd Mimi. In 2020 is mijn zoontje Perr geboren. In de periode voorafgaand aan de bevalling van Mimi heb ik veel geschreven over mijn zwangerschap. Na mijn bevalling blijf ik uiteraard ook schrijven over mommy dingen. Dit betekent echter niet dat My Little Happiness nu per definitie een mamablog wordt. Naast mama ben ik natuurlijk ook gewoon nog Lesley, iemand die dol is op fashion, beauty en lifestyle. Echter betekent dit wel dat ik minder tijd over heb voor mijn blog. Het is en blijft een hobby die ik naast mijn baan doe. In plaatst van de oorspronkelijke drie artikelen per week verschijnen er tegenwoordig minder vaak artikelen op deze blog.

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met mij op.

© 2014-2023, Lesley van de Zande

 

9 Reacties

 1. Daan
  22 november 2014 / 08:36

  Wat ontzettend goed van je en je hebt wel een hele leuke website gemaakt. Ik ga snel de recepten uitproberen. ❤️

  • Lesley
   Auteur
   1 december 2014 / 20:44

   Ik ben heel benieuwd, laat je even weten wat je er van vond? En of je nog verzoekjes hebt? Liefs Lesley

 2. joyce
  27 november 2014 / 15:13

  Wat een super leuke website wijfie! En ontzettend knap hoe je het allemaal zo verwoord. Ga vooral zo lekker door ennnuuhh wanneer gaan we die speldpannenkoeken eten?? 😀 Word wel weer eens tijd voor een pannenkoeken date!! Dikke knuffel XxX

  • Lesley
   Auteur
   1 december 2014 / 20:45

   Bedankt! Haha dat wordt inderdaad wel weer eens tijd, plan maar een datum in hoor! Ik heb d’r zin in.

 3. 1 december 2014 / 20:15

  Mooie blog heb je! Ik begrijp helemaal wat je bedoelt met die afleiding. Ik heb sinds juni erge klierkoorts en ik ben ook heel blij dat ik mijn blog heb. Dat helpt tegen piekeren. Lekker bloggen is de boodschap! 😉

  • Lesley
   Auteur
   1 december 2014 / 20:46

   Ik heb even moeten googlen op klierkoorts hoor haha maar het is dus de ziekte van Pfeiffer zo te lezen! Erg vervelend zeg! Het helpt zeker dus we blijven lekker bloggen 🙂

 4. 14 april 2015 / 14:08

  Ik bewonder je openheid! Ontzettend knap dat je je zo richt op & bezig houdt met deze kleine dingen. Je site is echt leuk en straalt ontzettend veel positiviteit uit!

  ox

  • Lesley
   Auteur
   14 april 2015 / 21:38

   Dank je wel voor je compliment 🙂 Ik probeer de kleine dingen in het leven te waarderen en dat maakt het leven zo veel leuker!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.