De BABY born Beer, uitbreiding bij BABY born!

De wereld van BABY born wordt uitgebreid met een beregezellige vriend en bijbehorende accessoires

Zapf Creation heeft een knuffelbare vriend voor BABY born uitgebracht in de Benelux: de BABY born Beer. Deze schattige vriend van BABY born is maar liefst 36 centimeter groot, ontzettend zacht en verovert de harten van kinderen (en hun ouders) zonder moeite.

De Baby Born BeerDe Baby Born Beer

Deze superknuffelige en zachte pluche Beer heeft beweegbare armen en benen, waardoor hij met steun kan zitten en staan. BABY born Beer is vanaf de geboorte de nieuwe favoriete vriend van elk kind en biedt de ultieme creatieve rollenspelervaring voor kinderen.

Mandy Beuckens, Marketing Manager bij Zapf Creation Benelux, vertelt: “Pluchen speelgoed haalt dierbare herinneringen naar boven en daarom zijn we ontzettend blij om een moderne versie van de klassieke teddybeer uit te brengen. Zapf Creation steekt veel moeite in de ontwikkeling en innovatie van nieuwe producten voor kinderen en de BABY born Beer is ontworpen om kinderen vriendelijkheid en vriendschap aan te leren. Deze eigenschappen nemen zij niet alleen mee tijdens het buitenspelen, maar ook thuis in het bijzijn van hun broertjes en zusjes.”

De BABY born Beer – Verwisselbare kleding en extra accessoires

De kleding van de Beer kan worden verwisseld, waardoor het spelen met de beer gevarieerd is én blijft. Bovendien past deze knuffelbare vriend kledingstukken van de 43cm BABY born-poppen en alle bijbehorende accessoires, hierdoor kunnen kinderen de outfits die zij al in bezit hebben ook gebruiken. Ook prijkt het welbekende logo op de hand van de Beer.  Het assortiment van BABY born Beer wordt verder aangevuld met een rugzak, een hol om lekker in te slapen en kleding die speciaal voor de Beer is ontworpen.


De Baby Born Beer

Ik ben benieuwd of mijn grootste (kleinste) BABY born fan ook fan wordt van de nieuwe telg van de familie 🙂

Adviesprijs en beschikbaarheid

De BABY born Beer heeft een adviesprijs van €34.99 en is nu officieel verkrijgbaar in de Benelux bij onder andere Bol.com, Intertoys, Top1Toys en Toychamp. De Beer wordt geleverd in een plasticvrije verpakking, waarmee de toewijding van Zapf Creation op het gebied van duurzaamheid opnieuw wordt onderstreept.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.