Mijn dochter en haar Baby Born poppen verslaving

De grooste (kleinste) Baby Born fan die ik ken

Mijn dochtertje Mimi is inmiddels 3 jaar oud en de grootste Baby Born fan die ik ken! Voor haar eerste verjaardag kreeg ze een Belle Disney pop, maar daar keek ze amper naar om. Toen ze voor haar tweede verjaardag een roze Baby Born First Love kreeg, met een zacht lijfje, was ik erg benieuwd of ze hier vaker mee ging spelen. Het verraste mij totaal en Mimi ging van een meisje wat niet omkeek naar poppen, naar een Baby Born fan eerste klas.

Baby Born poppen van een grote Baby Born fanVan links naar rechts: Roze Baby (waar het mee begon), Paarse Baby, Kleine en Ali. 

Mimi, Mama van de Baby’s

Tegenwoordig mogen we haar geen Mimi meer noemen. Als we zeggen hoe heet jij helemaal? Eigenlijk met de intentie zodat ze ook haar achternaam zegt 😉 , zegt ze: “Mimi mama van de baby’s”. En ze neemt haar taak als “mama van de baby’s” erg serieus. Alle baby’s moeten eten, drinken, tandenpoetsen (dat is ook wel te zien), worden meerdere malen per dag omgekleed en ook nog eens op bed gelegd. Als haar baby’s slapen mogen we niet in haar kamer komen of moeten we heel stil doen. In de avond liggen al haar baby’s bij haar in bed. En O wee als je ze niet goed instopt hoor 😉 . O ja en had ik al verteld dat Mimi een “blauwe baby” in haar buik heeft? Ik denk dat ze een olifantendracht heeft, want hij blijft daar maar zitten haha.

poppen van mijn dochterNaast de Baby Born Poppen heeft ze ook nog een aantal andere poppen: Bobbie (gaat in bad), Marley, Belle, Lucilla en Rosie. Met die laatste twee (de Minikane popjes) speelt ze ook veel, ze is dan vooral in de weer met hun haar. Echter haar Baby Born’s blijven groot favoriet. Een belachelijke hoeveelheid poppen natuurlijk, maar volgens Mimi kan er altijd nog wel eentje bij. 

Op tv kijkt ze het liefst Baby Born filmpjes. Filmpjes waarbij iemand laat zien hoe ze zijn/haar baby pop verzorgt. In elk item wat ze vind in huis, ziet ze wel iets wat ze kan gebruiken voor haar baby’s. Accessoires heeft ze inmiddels genoeg, lades vol. De buurvrouw heeft kleertjes gehaakt, mama heeft wat genaaid, ze heeft van oma wat vintage poppenkleding gekregen en van de andere oma een echt unicorn pak voor Ali. Ook dragen ze haar eigen babykleding van vroeger. Maatje 44/50 bij een Baby Born pop, past nog verrassend goed! Alsnog ziet ze steeds weer iets wat ze wel graag zou willen hebben. Ik ging met haar kijken op de overzichtspagina van Baby Born bij OTTO en bijna elk product kwam wel op haar “lijstje” terecht 😉 . We maakte er samen een mooie collage van.

Baby Born wishlist

Baby Born Wishlist van mijn dochter Van links naar rechts: kledingkast, wipstoeltje, Soft touch little boy, een wc voor Baby Born, een fietshelm, een Soft touch meisje, een badje en een commode.

Zoals jullie merken is dit echt haar favoriete speelgoed. Andere dingen waar ze graag mee speelt zijn: haar poppenhuis met Maileg muisjes, Duplo, knutselen (plakken, verven, kleien etc.) en haar keukentje. Uiteraard kan dit niet tippen aan Baby Born. Met welk speelgoed speelt jouw kindje graag?

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

De grooste (kleinste) Baby Born Fan

2 Reacties

  1. 17 juni 2021 / 15:39

    Wat een leuke blog heb je. Onze kinderen zijn ook ongeveer even oud, grappig! Hier ook zo’n poppenmoedertje, al moet zij het doen met slechts 1 Baby Born 😉

    • 20 juni 2021 / 18:08

      Wat leuk te horen! Ja het is eigenlijk ook belachelijk hoeveel poppen ze heeft hoor. Bijna allemaal gekregen van vrienden en familie. Ik had er stiekem al een paar geloosd waar ze nooit mee speelde, maar er kwamen er twee keer zoveel voor terug ;-).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.