New in MAC Retro Matte Relentlessly Red

In Londen stond de MAC winkel aan Foubert’s Place bij Carnaby street natuurlijk op mijn wishlist. Dit winkeltje zit tegenover het chocolade paradijs van Londen en bekend van TLC: choccywoccydoodah. Tijdens mijn vorige trip in Londen at ik hier een mega machtig stukje taart. Dit keer sloeg ik dit over en bracht ik alleen een bezoekje aan MAC. Dit winkeltje is schattig maar groot genoeg om genoeg MAC product te laten zien.

Op mijn wishlist stond iets van de nieuwe collectie Wash and Dry en de Flamingo lipstick. Bij de lipsticks zag ik de flamingo gelijk staan en pakte hem uit het vak om te proberen. Ik had al tal van reviews van deze lipstick gelezen en was echt overtuigd. Dit was het voor mij! Toen de MAC-lady hem voor me schoongemaakt had en ik hem op mijn lippen smeerde viel hij me echt zwaar tegen. Mijn lippen hebben al een vrij roze/rode tint van zichzelf waardoor de kleur echt amper opviel. Ik probeerde nog een andere lipstick die erop leek maar die was weer te oranje. Hulptroepen werden ingeroepen en ik gaf aan waar ik een beetje naar opzoek was. Ze kwam aan met Please me, Relentlessly Red en Chatterbox. Please me was mijn eerste Mac product en een kleur waar ik nog steeds erg tevreden over ben. Chatterbox vind ik ook prachtig maar lijkt in mijn ogen te veel op de please me voor nu. Relentlessly Red was direct BINGO! Een prachtige rood/roze kleur die me een chique uitstraling geeft! Ook weer een matte maar ik vind het super fijn dat deze zo lang blijven zitten en je ze totaal niet voelt zitten 🙂 . De Wash and dry collectie was prachtig qua verpakking maar het product zelf was ik niet echt door overtuigd. Misschien kwam het wel doordat ik net al twee MUA en 1 Sleek palette gekocht had en ik een extra oogschaduw toch echt te veel van het goede vond 😉 .

Hieronder de foto’s van mijn nieuw MAC product ♡ !

MAC RETRO MATTE RELENTLESSLY RED

De huls is weer prachtig chic.

MAC RETRO MATTE RELENTLESSLY RED

MAC RETRO MATTE RELENTLESSLY RED

Zoals je kunt zien knalt de kleur echt van het scherm af. Toen ik de foto’s maakte dacht ik echt wow! Dit leek er net op alsof het ‘te bewerkt’ was zonder dat ik er iets aangedaan gehad. Ik had de lipstick natuurlijk op gehad in de winkel en daarna gekocht. Om hem weer te kunnen gebruiken moest ik van mezelf even wachten tot ik de foto’s had geschoten. Dat was wel een hele opgave moet ik zeggen hoor 😉

MAC RETRO MATTE RELENTLESSLY RED

De swatch van de lipstick. Je kunt hier eigenlijk al zien hoe goed hij dekt! Met een veeg is dit het resultaat.

MAC RETRO MATTE RELENTLESSLY RED

MAC RETRO MATTE RELENTLESSLY RED

Op mijn lippen ziet hij er zo uit. Dit is met 1 dun laagje! Hij dekt zo ontzettend goed en blijft heerlijk lang zitten! Dit is mijn nieuwe favoriet!

Heb jij al een Lipstick van MAC? en wat vind je van deze kleur? 

 

18 Reacties

 1. natascha
  21 mei 2015 / 08:29

  Prachtige kleur! Staat je supergoed 🙂

 2. inspiredbylifee
  21 mei 2015 / 09:40

  Deze kleur staat je heel erg goed!

 3. 21 mei 2015 / 10:05

  Wat een mooie lipstick! Op je lippen anders als ik wat ik verwachte, maar zeker niet minder mooi. Ziet er top uit 🙂

  • Lesley
   Auteur
   21 mei 2015 / 22:52

   Nou ben ik heel benieuwd wat je er van verwachte 😉 Ik gok iets roder?

 4. Julie
  21 mei 2015 / 12:19

  Ik ben echt een lipstick addict, maar toch draag ik eigenlijk geen rode kleurtjes! 🙂
  Deze staat jou dan weer wel erg mooi!

  • Lesley
   Auteur
   21 mei 2015 / 22:52

   Dank je wel, ja ik droeg het eigenlijk ook erg weinig maar tegenwoordig pak ik het toch wel. Mensen schrikken dan wel hoor haha!

 5. 23 mei 2015 / 08:47

  Echt een prachtige kleur, hij staat je mooi Wat heb je trouwens een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

 6. Melana
  23 mei 2015 / 18:58

  Wauw, hele mooie kleur. Staat je ook heel erg mooi!

 7. Fabiënne
  25 mei 2015 / 18:25

  Ik heb een tijd zitten twijfelen om deze lipstick aan te schaffen, ik denk dat je me overtuigd hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.