Mijn vijf favorieten lipsticks

Vandaag ga ik jullie mijn vijf favorieten lipproducten laten zien! Ik kan niet zonder iets op mijn lippen. Ik ben verslaafd aan lipbalm en Labello maar de laatste tijd vind ik het nog leuker om mijn lipstick bij mijn outfit te matchen of bij hoe ik me die dag voel πŸ™‚ . Tijdens het meditatief wandelen kwam ik op het idee waarom maak ik niet een overzicht van mijn favorieten lipproducten? En zo is het idee ontstaan en gelijk diezelfde dag uitgevoerd. Hieronder de overzichtsfoto’s!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mijn favoriete lipproducten

Mijn favoriete lipproducten

Hierboven zien jullie mijn 5 favorieten lipproducten van dit moment! Van links naar rechts (op basis van de onderste foto) zijn het de volgende producten: 1. Essence Lip Candies – 05 Pink Lollipop , 2. Maybelline – 120 Petal Rebel, 3. Hema – 04 Easy Shine, 4. Estee Lauder – 120 Pure Color Envy Desirable, 5. MAC – Matte lipstick Please me. Ik gebruik deze lipsticks vaak omdat ik of de kleur mooi vind of omdat hij fijn aanvoelt of omdat hij goed blijft zitten!

Swatches

De swatches van elke van de producten. Van links naar rechts: Essence – Estee Lauder – Maybelline – MAC – Hema.

Lip candies Essence

En nu op mijn lippen! Dit is de Essence Lip Candies. Toen ik de swatch voor de eerste keer zag had ik wel iets meer kleur verwacht maar nu ben ik zo gewend aan deze kleur dat ik hem juist wel erg mooi vind. Een lekker ruikende, natuurlijk gloss die ook nog eens verzorgend is voor je lippen! Hij blijft redelijk goed zitten voor een budget gloss. Zo zonder te eten en drinken houdt hij zeker 2 uur. Daarnaast is hij ook nog eens voordelig πŸ˜‰ € 1,99 betaal je hiervoor.

Estee lauder lipstick

De tweede lipstick die ik op mijn lippen heb is de Estee Lauder. Ik heb deze mini van mijn schoonmoeder gehad omdat het haar kleur niet echt was en ze bijna zeker wist dat het wel mijn kleur zou zijn! Nou als het roze is, is het vaak goed haha. Deze lipstick is erg mooi romig van kwaliteit. Hij voelt heerlijk aan op mijn lippen en hij heeft een zachte subtiele kleur. Het enige nadeel van deze lipstick vind ik dat hij niet erg lang blijft zitten. Des ondanks vind ik hem echt prachtig! Hij is wel prijzig. Ik heb even opgezocht wat je normaal gesproken voor een volledige lipstick zou betalen en dat is € 32,00.

Petal Rebel mabelline

De derde lipstick is er een die ik laatst bij de Big Bazar kocht voor slechts € 2,99. Het is van het welbekende merk Maybelline. Het is echt een gaaf kleurtje. Als je hem voor het eerste ziet verwacht je echt een hele heftige kleur maar eenmaal op je lippen valt het reuze mee! Hij is mooi meisjesachtig roze. Hij zit fijn op je lippen en geeft een mooie kleur af. Hij blijft niet mega lang zitten maar het is wel een fijne lipstick!

MAC Please me

Afgelopen week kocht ik mijn eerste MAC producten! Een foundation en een lipstick. Deze lipstick stond al een hele tijd op mijn wishlist en ik heb de stoute schoenen aangetrokken en de € 19,00 neergeteld voor dit pareltje. Het is de kleur Please Me. Een mooie kleur die je eenmaal op je lippen niet voelt zitten. Het is een matte lipstick. Het beste van alles is dat hij gewoon echt super lang/goed blijft zitten! Een uur of 4/6 houdt hij zeker wel vol! Dit is de lipstick uit mijn collectie die het langst blijft zitten.

Hema easy shine

Last but not least de Hema easy shine. Mijn moeder had deze gekocht, ik probeerde hem van haar en was gelijk verkocht. Naast dat het fijn op je lippen aanvoelt (lekker verzorgend), blijft hij ook nog eens goed zitten. Deze rode kleur vond ik het mooist. Ik draag haast nooit rode lipstick dus dit is mijn enigste rode lipstick en ben er super blij mee! Voor € 3,50 koop je deze bij Hema!

Welke is jouw favoriet? 

12 Reacties

 1. 30 april 2015 / 07:28

  Mooie lipsticks! Ik draag zelf ook vaak neutrale kleuren, vooral in het dagelijkse doen en laten. Tijdens het uitgaan wil ik nog wel eens een ‘knaller’ op doen, haha. Ik vind die van de HEMA en M.A.C. echt heel mooi staan! πŸ™‚

 2. kim
  30 april 2015 / 13:04

  Oehh, die laatste twee vind ik het mooist! Ik heb toevallig ook een blogje vandaag over de Hema lipbalm, alleen heb ik de matte. Denk dat ik binnenkort een shine koop πŸ™‚

 3. 30 april 2015 / 13:24

  De laatste 2 heb ik ook in andere varianten. De kwaliteit is zooo goed! Enthousiaste foto’s heb je gemaakt! Je bent echt een blije puppy πŸ˜€

 4. 30 april 2015 / 14:58

  Leuk artikel πŸ™‚ Ik wil ook snel mijn eerste MAC product aanschaffen, Please me is een kanshebber πŸ˜‰

 5. hester
  30 april 2015 / 16:03

  mooie lipproducten! De stick van de hema staat je echt heel mooi! πŸ™‚

 6. Jolien
  30 april 2015 / 17:04

  Mooie kleurtjes, vooral de laatste vind ik geweldig!

 7. Lisa
  30 april 2015 / 17:56

  Mac Please me vind ik het mooist!

 8. 3 mei 2015 / 17:33

  Wat leuk! Ik wil meer kleur in mijn leven en outfits, en heb bedacht dat lipstick daar dΓ© manier voor is. Vind het alleen jammer dat het er zo vaak weer af is. Nou ja, dat wordt bijwerken haha.

 9. 6 mei 2015 / 12:07

  Mooie kleurtjes allemaal. Een MAC lipstick wil ik me ook nog aanschaffen, maar ik kan gewoon niet kiezen welke kleur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.