Mijn zelfontworpen visitekaartjes en etiketten

Misschien heb je het al op instagram stories voorbij zien komen. Ik heb nieuw visitekaartjes en ik ben er super trots op! Niet alleen heb ik dit kaartje zelfontworpen, het is ook nog eens precies geworden zoals ik in mijn gedachten had.

zelf ontworpen visitekaartjes blog

Luxe visitekaartjes

Zoals ik al zei, ik heb ze zelf ontworpen. Het was even zoeken naar iets wat echt goed bij mij past. Ik maakte een paar opties, die appte ik door naar een vriendin en vroeg haar om raad. Ze gaf mij een paar goede tips waarna ik het leukste ontwerp nog wat heb aangepast. Na nog een laatste check heb ik ze geüpload om ze te laten drukken.

zelf ontworpen visitekaartjes blog

De visitekaartjes worden aangeleverd in een doorzichtig bakje. Ze beschermen de kaartjes goed, je kunt ze hier makkelijk in bewaren en nog beter, je kunt je kaartjes gelijk zien! Ik was door het dolle heen en ben zo gelukkig met mijn nieuwe kaartjes. Echt een ‘My Little Happiness’ momentje.

Metallic visitekaartjes

Mijn Luxe visitekaartjes hebben een metallic shine als finish. Je kunt het een beetje vergelijken met een highlighter maar dan over je visitekaartje 😉 ! Ik zag dit op het visitekaartjes van Margo van hetismarg.nl en vond dat zo geweldig! Bij het bedrijf waar ik de kaartjes heb laten drukken hadden ze dit gelukkig ook.

Eigen etiketten

Naast visitekaartjes heb ik ook nog eigen etiketten op rol gemaakt. Eerlijk, met het maken van dit ontwerp was ik zo klaar! Ik had al heel de tijd iets in gedachten en dat heb ik uitgewerkt in photoshop. Erg leuk om op een pakje of kaart te plakken die ik verstuur.

Zelf ontworpen stickers: First of all you're really pretty

Drukbedrijf.nl

Ik heb dit alles laten drukken bij drukbedrijf.nl. Dit bedrijf kwam ik tegen op de webwinkel vakdagen waar ik laatst voor mijn werk was. Ik ben zeer tevreden over zowel de hulp die ik kreeg vanuit Drukbedrijf.nl, als de kwaliteit van de artikelen en de levering ervan. Het was niet de eerste keer dat ik zelf iets ontworpen heb, maar wel de eerste keer dat ik echt met snijlijnen etc. werkte. Bij de visitekaartjes ging het daarom even mis. Gelukkig hebben de designers van drukbedrijf.nl hier wel verstand van en hebben ze me super geholpen. Ze hebben mij de juiste tips gegeven om het zelf aan te passen. Lukt het je uiteindelijk niet, dan passen de designers het voor je aan.

zelf ontworpen visitekaartjes blog

Wat vind jij van mijn nieuwe visitekaartjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

32 Reacties

 1. 8 februari 2017 / 07:55

  Ah zo leuk! Hele gave kaartjes heb je ontworpen <3

 2. 8 februari 2017 / 07:55

  De kaartjes zijn leuk geworden! Misschien moet ik hier eens mijn visitekaartjes bestellen in de toekomst, omdat ik niet helemaal tevreden ben over de mijne. Ik zit er al een tijd aan te denken om ook stickers en een stempel te laten maken, maar het is best prijzig. Mag je trots op zijn, Lesley! Tof met die metallic shine!
  Inge onlangs geplaatst…Hurraw! LippenbalsemMy Profile

 3. 8 februari 2017 / 09:02

  Mooi! Erg mooi! Ik wil volgens mij al een jaar kaartjes laten drukken en ik vergeet t steeds! Minnaar even gelijk opschrijven!
  Nancy onlangs geplaatst…STYLED BY……….NICOLE!My Profile

 4. 8 februari 2017 / 11:46

  Ze zijn ontzettend leuk! Die stickers zijn ook tof zeg!

 5. 8 februari 2017 / 12:29

  Ze zijn super leuk geworden! Daarbij realiseer ik me dat ik waarschijnlijk de enige blogger zonder visitekaartjes ben, haha oeps!
  ricardo onlangs geplaatst…Grindr ergernissen.My Profile

 6. 8 februari 2017 / 20:43

  Wow wat een prachtige kaartjes en lay out zeg.

 7. 8 februari 2017 / 21:05

  Ze zijn heel mooi geworden! Ik heb ook nog nieuwe visitekaartjes nodig dus ik ga wel even kijken op de site 🙂
  Ik wil ze ook zelf ontwerpen maar heb daar totaal geen ervaring mee dus dat gaat nog een hele klus worden…
  Dinja onlangs geplaatst…6 tips voor ValentijnsdagMy Profile

 8. 18 februari 2017 / 14:53

  Ik vind jouw visitekaartjes prachtig, ze passen helemaal bij jouw blog. Ik heb nog altijd geen visitekaartjes, shame on me!

 9. 21 februari 2017 / 09:38

  Wat zijn je kaartjes ontzettend leuk geworden zeg! Die stickers zijn ook super cute, xx Josine
  Josine onlangs geplaatst…bloemen bomberMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.