RECAP | outfits januari 2017

In januari plaatste ik een hoop nieuwe outfitposts! Ik vind het leuk om te doen en probeer jullie hiermee te inspireren op wat voor manier dan ook. Ik weet zelf ook dat ik niet écht een fashion icon ben. Dat is ook niet mijn doel. Ik draag wat ik zelf leuk vind en ik vind het vooral belangrijk dat wat ik aan heb ook echt draagbaar is. Zo kunnen mijn lezers zich ook echt identificeren met mijn outfits en hebben ze er wat aan. Het is voor mijn lezers dan makkelijk haalbaar om een van de outfits te gebruiken als inspiratie. Ik kan in elke outfitpost wel met een tutu, Spice Girl achtige laarzen of iets anders op de foto gaan, maar daarmee lopen de meeste mensen toch niet. Ik zelf trouwens ook niet 😉 !

OUTFIT | FAUX LEDEREN PLOOIROK VAN COSTES

Outfit - Lederen rok costes

Een topper, deze met de faux lederen rok van Costes! Deze post is heel veel bekeken en het is zeker ook een van mijn favoriete outfits.

OUTFIT | ROSE GOLD METALLIC BOMBERJACK

Outfit Metallic jasje Woden sneakers

Naar aanleiding van de shoplog van H&M die ik had geplaatst heb ik direct een outfitpost online gezet met mijn nieuwe metallic bomberjack. Wat is hij gaaf he!

OUTFIT | TIJGERPRINT BOMBERJACK

Tijger bomberjack

Nog een favoriet alleen dan wat stoerder. Dit bomberjack heb ik al een tijdje en ik ben er erg happy mee.

OUTFIT | ROZE TRUI MET BIJPASSENDE OORDOPJES VAN SUDIO

Een outfit waar ik toch een beetje over twijfelde. Ik heb mezelf voorgenomen om meer rokjes te dragen. Toch vind ik het lastig om lichte rokjes in de winter te combineren met een donkere legging. De reacties op deze outfit waren gelukkig enthousiast. Weg twijfels en gewoon doen dus 😉 !

Ik ben heel erg benieuwd hoe jij erover denkt. Vind jij dat mijn outfits te simpel zijn of haal jij hier juist haalbare inspiratie uit?

Welk van deze outfits vind jij het leukst?

11 Reacties

 1. 7 februari 2017 / 07:52

  Het ligt met name aan de soort stof of een donkere panty of legging mooi staat bij een rokje in de winter. Als je rok al wat dikker en gestuctureerder is, staat het mooier dan wanneer je een dun zwierig rokje aan hebt.
  Maaike onlangs geplaatst…Working out with asthmaMy Profile

 2. 7 februari 2017 / 07:54

  Ik vind je outfits stuk voor stuk superleuk! Ik kan het juist waarderen als bloggers gewoon iets draagbaars plaatsen en niet een over the top outfit die ze meteen na de foto’s misschien weer uittrekken 😉 Je outfit met de stippenpanty is mijn favoriet.
  Romy onlangs geplaatst…Mijn wishlist met vrolijke, inspirerende itemsMy Profile

 3. 8 februari 2017 / 01:33

  Ik vind je outfit posts juist heel leuk! Jezelf zijn is het allerbelangrijkste. Ik vind de looks erg leuk, rokjes kun je goed hebben dus hup, vaker dragen 🙂 Liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…sunday stories: hoi februariMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.