Outfit | All black

De outfit van vandaag is geheel in het zwart. Hoewel ik vaak gekleed ben in kleur heb ik ook van die dagen dat ik graag all black draag. Meestal combineer ik het met wit, maar soms ook totaal alleen zwart. In deze look combineer ik verschillende stofsoorten met elkaar, zo houd je je look toch nog spannend!

All black outfit All black outfit All black outfit All black outfit All black outfit

Fotografie: Dees javu

De top die ik draag kocht ik bij B.loved op de sample sale. Het is een top met korte mouwen en hij heeft een prachtige waterval nek. Deze top is gemaakt van satijn. Het vest heb ik gekocht bij V&D. Ja tijdens het gekkenhuis na het faillissement 😉 . Samen met mijn moeder waren we nieuwsgierig of er nog wat te koop was. Mijn moeder kocht een paar schoenen en ik dit vest. Allebei natuurlijk voor een leuk bedrag. Normaal ben ik niet zo van de 3/4 mouw maar op een of andere manier past het bij dit vest. De broek hebben jullie al eerder kunnen zien in deze outfit hij is van H&M. De laarzen komen ook van V&D maar kocht ik al afgelopen zomer in de uitverkoop.

Top | B.loved
Vest | V&D
Bril | Eyes and more
Ketting | Primark
Broek | H&M
Schoenen | V&D

Draag jij graag zwart?

12 Reacties

 1. 22 april 2016 / 09:19

  Stoere outfit! Staat erg leuk. Enneh, zwart is altijd goed toch, hihi. Ik draag zó vaak alleen maar zwart. Sowieso heb ik altijd een zwarte broek of legging aan, andere kleuren broeken heb ik echt al meer dan een half jaar denk ik niet meer gedragen. :’)
  Sandra onlangs geplaatst…7x Irritante mensen in de supermarktMy Profile

 2. 22 april 2016 / 09:28

  Ik draag heel vaak (veel) zwart hihi. Soms best saai bij mezelf, dus moet mezelf soms wel ‘dwingen’ om wat meer kleur te gebruiken haha. Vind het toch een geslaagde combi bij jou, de gaten in je broek geven het geheel toch een leuk randje en de ketting matcht ook goed!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Outfit | Spring is in the airMy Profile

 3. 22 april 2016 / 13:09

  Gave outfit! Leuk! Ik vind je schoenen heel tof, ik ben zelf niet zo van het zwart maar het is wel altijd heel erg makkelijk te combineren. Maar bijvoorbeeld een zwarte broek, of shirtje is zeker een basic wat je in je kast moet hebben hihi. <3
  Liefs! Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Mijn favoriete zonnebrillen.My Profile

 4. 23 april 2016 / 22:59

  Ik heb jaren zwart gedragen, omdat ik zwart gewoon een mooie kleur vind. Tegenwoordig draag ik niet meer zoveel zwart, omdat ik meer probeer te wisselen maar zwart blijft toch wel favoriet 😉
  Inge onlangs geplaatst…Papegaaienfilmpjes #2My Profile

 5. 29 april 2016 / 12:36

  Hoi, ik houd ook van zwart op zwart. Het staat je goed, al ben ik zelf niet zo weg van die gaten in je broek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.