Review | Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Pink Lights

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Pink Lights, een hele mond vol dit 😉 ,  is een product wat al een lange tijd op mijn wishlist saat. Vorig jaar tijdens mijn flitsbezoek aan Londen wilde ik hem al aanschaffen, helaas overal uitverkocht. Dit product is beschikbaar in drie kleuren: Golden Lights, Pink Lights & Peach Lights. Ik koos voor deze test voor de Pink Lights. Dit product belooft: een prachtige highlight te geven door de unieke formule. Vandaag test ik of dit product echt zo goed is als Makeup Revolution zegt.

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Pink Lights | Het product

Deze highlighter ziet er in de verpakking alleen al mooi uit. Het is verpakt in een zwart doosje met een doorzichtige deksel. Persoonlijk vind ik dat altijd erg handig. Zo zie je in één oogopslag welke kleur of wel product je vast hebt. De verpakking voelt stevig aan.

Make up Revolution Vivid Baked Highlighter Make up Revolution Vivid Baked HighlighterOp de achterkant van de verpakking staat de kleur aangegeven. Ik koos voor de kleur Pink Lights. Ik vind deze naam niet goed bij het product passen omdat het naar mijn idee meer richting paars gaat. Misschien denk ik hier na het aanbrengen anders over. Op de achterkant worden ook alle ingrediënten vermeld.

Make up Revolution Vivid Baked Highlighter Make up Revolution Vivid Baked HighlighterDe productnaam staat met goud op de doorzichtige deksel.

Make up Revolution Vivid Baked HighlighterIk vind het product zelf er al goed uitzien en ben erg benieuwd naar de swatch. Is dit dit product net zo mooi is in gebruik als dat hij is in de verpakking.

 Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Pink Lights | Swatches & look

Make up Revolution Vivid Baked HighlighterWauw! Een veeg over dit product en kijk eens hoe mijn vinger er dan uitziet! Wat een pigment, wat een dekking en wat een prachtige kleur!

Vivid Baked Highlighter Pink LightsHier zie je de swatch op mijn hand. Het is zo intens en de kleur is echt heel erg mooi.

Vivid Baked Highlighter Pink LightsHier heb ik de highlighter aangebracht op mijn gezicht. Zoals je kunt zien is ook het pigment nog steeds geweldig! Ik hou persoonlijk erg van een heftige glow dus ik vind dit helemaal geweldig. Hou je meer van een subtiele glow, dan zou ik voor een andere highlighter gaan. Je kunt hem wel in een mindere hoeveelheid aanbrengen maar hij is zo gepigmenteerd dat het haast niet te doen is om hem minder heftig aan te brengen. Ik ben helemaal weg van dit product 🙂 ! Het enigste minpuntje wat ik kan noemen is dat ik de naam niet goed vind passen bij de kleur van het product. Je kunt dit product onder andere kopen bij Boozyshop voor een bedrag van € 3,79. Het beste van alles? Dit product is ook nog eens dierproefvrij!

Ken jij deze Vivid Baked Highlighter al?

12 Reacties

 1. 19 augustus 2016 / 07:46

  Wauw! Wat een mooie highlighter. Staat je geweldig

 2. 19 augustus 2016 / 08:31

  Deze highlighter staat je heel mooi, een prachtige glans!

 3. 19 augustus 2016 / 08:55

  Oeh heerlijk die glans! Staat je mooi! Ik denk dat een warmere highlighter mij beter staat dus ik ga zeker naar de andere kleuren kijken.

 4. Christa
  19 augustus 2016 / 10:06

  Die ga ik gelijk ook kopen les! Super mooi en moet toch een nieuwe ?

 5. 19 augustus 2016 / 10:11

  Wauw wat een pigmentatie, love it! Heel tof. <3
  Liefs,
  Evelien

 6. 19 augustus 2016 / 12:54

  Staat jou echt heel mooi! Sterk pigment ook! Voor mij zou die misschien iets te koel zijn :O

 7. 19 augustus 2016 / 18:01

  Ik vind deze highlighter ook prachtig! Kleurt ook mooi bij je bril 🙂

 8. 19 augustus 2016 / 19:11

  Wow, wat een mooie zeg! En wat een leuk prijsje zeg. Die ga ik zeker onthouden!!!

 9. 19 augustus 2016 / 20:24

  Het pigment is echt waanzinnig! Zelf heb ik het liever net iets subtieler, maar vind het je wel heel mooi staan. De prijs is ook dik in orde als je het mij vraagt.

 10. 21 augustus 2016 / 18:35

  Staat je prachtig! Vind deze heel mooi <3

 11. 3 september 2016 / 14:45

  jeetje, wat mooi en helemaal niet duur! Staat je echt prachtig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.