Win | Workshop Mindful High Tea & Pregnancy op 13 januari 2018

In deze blog een speciale winactie voor alle aanstaande mama’s. Je kunt namelijk een deelname winnen voor de workshop Mindful High Tea & Pregnancy. Het maakt niet uit hoe lang je zwanger bent, iedereen kan hieraan meedoen 🙂 .

Mindful High Tea & Pregnancy

Op zaterdag 13 januari 2018 wordt er van 10.30 – 12.00 bij Tea Village in Rotterdam een Mindful High Tea gehouden speciaal voor zwangere vrouwen. Deze exclusieve workshop is voor maximaal 6-8 deelnemers.

Wat houdt de Mindful High Tea & Pregnancy in?

Iedere zwangerschap is uniek en bijzonder. Jouw lichaam verdient zeker ten tijde van je zwangerschap, extra aandacht & liefde. Tijdens deze workshop leer je van je hoofd, naar je lichaam en buik te gaan met je aandacht. Er worden diverse mindfulness oefeningen gedaan die je ook thuis kan toepassen en er is uiteraard ruimte voor het delen van ervaringen en worden de lekkerste mommy-to-be theetjes geserveerd en heerlijke en gezonde hapjes van Tea Village

De workshop wordt gegeven door coach Frieda van der Loos- Boudesteijn van Praktijk Frieda, coaching, voedingsadvies & mindful leven, zelf mama van een zoontje en zwanger van haar tweede kindje (uitgerekend in maart 2018). Ik heb al eerder een workshop van Frieda gehad en was daar erg over te spreken!

Mindful High Tea & Pregnancy

Win een deelname voor Mindful High Tea & Pregnancy

Ik ben zelf ook aanwezig 13 januari bij de Mindful High Tea & Pregnancy en ben erg benieuwd hoe ik deze workshop ga ervaren.

Wil jij ook graag aanwezig zijn bij deze workshop? Ik mag één plekje weggeven voor 13 januari. Hoe kun je meedoen?

✔ Volg My Little Happiness op minimaal één van de volgende social media: FacebookTwitterInstagram of Bloglovin. Geef ook even in jouw reactie aan op welke kanalen je mij volgt.

✔ Volg Tea Village op instagram of facebook

✔ Volg Mindfulmomrotterdam op instagram of facebook

✔ Laat hieronder weten waarom jij een Mindful moment voor jezelf goed kunt gebruiken. En dan… afwachten maar! Je kunt meedoen tot en met 29 december 2017. De winnaar krijgt kort daarop bericht met een uitnodiging voor 13 januari!

Ik mag deze kaarten weggeven in samenwerking met Mindful High Tea & Pregnancy.

7 Reacties

 1. Joanne
  21 december 2017 / 11:16

  Oh wat leuk! Helaas is Rotterdam net iets uit de richting ? dus ik sla over! Was wel leuk om je daar eens te zien ?

 2. Robine
  21 december 2017 / 11:47

  Super leuk! Ik ben zwanger van mijn tweede kindje en uitgerekend in maart 2018.

  Helaas is het tijdens en na mijn eerste zwangerschap niet van een leien dakje gegaan, dus ik keek nu uit naar een zwangerschap waar ik volop van kon gaan genieten. Helaas is me dit niet gegund, naaste familieleden overleden en ben nu dus bezig met 2 erfenissen regelen en 2 huizen leeghalen en verkopen. Je snapt; een stukje mindfullness en even me zwanger mogen voelen is heel erg welkom!
  Nou eh, nu wordt het wel een heel zielig verhaal, het lijkt me ook gewoon echt een leuke, waardevolle workshop!! Ik volg jullie trouwens via Instagram en Facebook.
  Alvast heel veel plezier de 13e!

  • 26 december 2017 / 23:07

   Dat snap ik helemaal Anna Gerrie! Ik zit dan op 35 weken dus hopelijk gaat het goed. Vind het dan ook al een beetje eng hoor haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.