3 dingen die nooit zou doen en toch gedaan heb.

Zeg nooit nooit 

Je kent het misschien wel, de opmerking o ik zou echt nooit… (vul maar in). Soms kan in een periode van tijd je blik op iets veranderen. Dit kan door invloed vanuit je omgeving zijn maar ook doordat je eigen smaak veranderd.  Vandaag vertel ik jullie drie dingen die ik dus echt nóóit zou doen maar uiteindelijk toch gedaan heb.

1 | Wintersport

Twee dingen waar ik niet van hou gecombineerd 😉 haha grapje. Ik hou niet van kou. Dat was de voornaamste reden waarom ik niet op wintersport wilde. Daarnaast koos ik liever voor de zomervakantie. Geef mij maar een strandbedje, een goed boek en ik ben blij.  Tiemen is een fervent wintersporter. Dus toen wij wat kregen moest ik eraan geloven. Hij vroeg of ik mee wilde en ben uiteindelijk meegegaan. Waarom ik overstag ging? Liefde 😉 ik wilde graag bij Tiem zijn dus ging ik gezellig mee. Daarnaast vond ik eigenlijk ook wel dat ik niet kon zeggen dat ik het niet leuk vond als ik het nog nooit geprobeerd had.

Snowboarden, dat wilde ik gaan doen. In Nederland had ik wat lessen genomen en daar ging het wel aardig. Dus ik naar boven blauwe piste, hoe moeilijk kan het zijn? Nou ik bleef maar vallen. Ook omdat het board wat ik daar had anders was dan ik gewend was. Daarnaast was ik gewoon nog te bang denk ik. Ik bleef proberen en vallen. Uiteindelijk was ik het zo zat, ik heb mijn board uitgedaan en ben gaan lopen. Dat was ook geen succes. Uiteindelijk, zwaar bezweet kwam ik uit bij een tentje. Even wat drinken en vanaf daar heeft een vriend van ons me naar beneden geholpen tot de eerste lift. Die blauwe piste, dat werd hem dus niet. Ik ben uiteindelijk toch maar gaan lessen daar. In het klasje was het zwaar, ik had 6 uur per dag les, spierpijn en een hoop blaren. Op een gegeven moment, dag 3 volgens mij, wilde ik bijna de handdoek in de ring gooien. Ik zei tegen mezelf als ik nu niet normaal die heuvel afkom dan kap ik ermee. En ja hoor ik kwam voor het eerst van mijn leven normaal de oefenpiste af. Ik had het ineens een beetje door! De laatste twee dagen mochten we op de blauwe piste met de leraar. Dat was erg leuk en daarbij merkte ik dat ik wel echt wat geleerd had.

Wintersport

En ja hoor kijk me eens jumpen hier in de sneeuw in mijn hippe pak 😉 Of ik ooit weer zou gaan? Ja ik denk het wel. Ik denk alleen niet dat ik zou kiezen voor een sneeuwvakantie in plaats van een zomervakantie maar dat is persoonlijk natuurlijk. Nu we het er nog bij kunnen doen vind ik dat leuk. Wat ik wel hoop is dat ik volgende keer met iemand die ik ken kan gaan lessen. Dat is toch gezelliger dan met een aantal onbekende Duitsers in een klasje.

2 | Sushi eten

Ik houd niet van vis. Witvis vind ik nog wel lekker en zalm met pesto ook maar veel verder dan dat kom ik niet. Sushi, nee dat zou ik dan ook nooit gaan eten! Tot ik ontdekte dat je sushi ook kunt eten zonder vis. Bij de all you can eet restaurants hebben ze naast sushi natuurlijk ook andere dingen maar ook sushi met kip of alleen groente erin. Dat maar eerst proberen. Na een paar keer wennen was ik verslaafd. Ik kan nu zeggen I love sushi! Zelfs af en toe met vis erin! Het smaakt namelijk niet zo naar ‘vis’.

Op mijn blog schreef ik eerder een artikel over zelf sushi maken! Dat het eigenlijk helemaal niet moeilijk is en zelfs leuk om te doen.

SUSHI KLAAR

3 | Veel geld uitgeven aan een tas

Ik heb altijd al een paar designertassen op mijn wishlist gehad. Alleen de prijs van die tassen. Nee, dat zou ik dus echt nóóit uitgeven voor een tas. Tja tijden veranderen, ik werd ouder en wilde mezelf eens flink in de watten leggen. Na een tijd geld apart gelegd te hebben kwam er bij een winkel bij mij in de buurt een vintage designer afdeling. Wat bleek, de tas die ik al jaren wilde stond daar in de winkel. Ik reed ernaar toe en kocht hem! Vanaf toen was ik eigenaar van mijn eerste Louis Vuitton. Mijn speedy 30 is tot op de dag van vandaag nog favoriet en ik gebruik hem dagelijks.

Waarom ik hem nu uiteindelijk gekocht heb is omdat ik zag dat dit soort tassen hun waarde veel meer behouden dan tassen van Micheal Kors of bijvoorbeeld Guess. Ik kocht regelmatig Guess tassen maar als je ze dan wil verkopen krijg je er echt minimale bedragen voor terug. Dit is wel een duurdere uitgaf maar uiteindelijk, mocht ik hem ooit willen verkopen kan ik hem nog tegen redelijke prijs verkopen! Ik ben niet van plan om hem te verkopen en hoop dat ik hem ooit door kan geven aan mijn toekomstige dochter.

Louis Vuitton Speedy 30

Ik voel hier een part II aankomen, ik heb nog wel een aantal dingen die ik echt nóóit zou doen ;-).  ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden, is het leuk om te lezen of zie je toch liever iets anders op mijn blog?

Wat zei jij dat je nooit zou doen en heb je toch wel gedaan? 

 

11 Reacties

 1. 16 december 2015 / 20:47

  Jaaaa, dit is zo leuk! En ja…. sushi, haha… zelf ben ik ook niet gek op vis oftewel: ik ben eigenljk gewoon harstikke bang voor de beesten dat ik het niet durf te eten, maar sushi met groenten is zo lekker <3 OEH, met avocado! dat is zo lekker! Bij 24kitchen hebben ze ook wat variaties op vegetarische sushi 🙂
  Shiralee onlangs geplaatst…ELF Prism eyeshadow palette SunsetMy Profile

 2. 16 december 2015 / 23:21

  Hahah. De vegetarische sushi vind ik ook smerig, er zit vaak komkommer in en dat moet ik nou net niet hebben :’) Dus tot op heden heb ik nog geen goede vegetarische sushi gevonden en kan dus ook niet zeggen of ik het nou lekker vind. Ik heb eens 1 dag snowboard les gehad, maar ik ging recht naar beneden en daar kreeg ik hetzelfde gevoel van als een achtbaan, geen succes 😉
  Inge onlangs geplaatst…Mijn kalligrafie beginselenMy Profile

 3. 17 december 2015 / 11:44

  Leuk om te lezen! Grappig die sushi, ik ben juist gek op vis, maar hou helemaal niet van sushi.
  Jenn onlangs geplaatst…Kletsblogje #5My Profile

 4. 29 december 2015 / 16:53

  Haha leuk artikel dit om te lezen. En ook om over na te denken…. Uhhh.
  Wat ik nooit zou doen maar toch heb gedaan… Tjeetje, daar moet ik even over nadenken.

 5. 6 januari 2016 / 13:53

  Yes! Nog iemand die is overgehaald tot de kant van het wintersporten; hoop ik 😉 Ik ben blij met de redelijke goede ervaring. Mag ik weten waar je bent geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.