Outfit | Winters pastel

Fluffy in de winter

Pastelkleuren in de winter, waarom niet? Ik vind dat het kan en vind het nog leuk staan ook. Vandaag daarom een outfit om jullie te laten zien hoe ik pastel draag in de winter. Ik combineer in deze outfit zwart met één pastelkleur: ijsblauw. Enjoy <3 .

Larimar armband
Larimar armband
Padded veterlaarzen zwart
Larimar armband
Larimar

Bril | Specsavers
Oorbellen | Juwelier, heb ze als sinds tiener
Basic top | Primark
Crop sweater met blouse | Next
Broek | Primark
Schoenen | Sacha
Armaband | Larimar

De trui kocht ik vorig jaar in Londen bij de winkel/het merk Next. Ik vind dit altijd een leuke winkel en zeker ook omdat Tiemen hier goed kan slagen. Hij heeft hier een aantal truien en blouses van. Ik zat net even op hun site te kijken maar tegenwoordig verzenden ze ook naar Nederland! Joepie! Deze schoenen bestelde ik in en opwelling bij Sacha. Ik kreeg een nieuwsbrief waarin een kortingscode voor 20% extra sint korting zat. Ik hou van korting dus voor ik het wist had ik ze besteld. Ze zijn van leer en ik twijfelde een beetje of ik ze zou houden of niet. Het is iets anders dan ik normaal gesproken koop maar aan de andere kant zijn deze laarsjes ook wel echt typisch ‘mij’. Op mijn instagram vroeg ik naar jullie mening en het was overduidelijk een ja! Ik heb ze nu al regelmatig aangehad en ze zijn leuk, zitten heerlijk maar zijn alleen niet heel warm. Best vreemd want ze zijn wel van leer.

De armband is van Larimar jewelry. Ik vind edelsteen altijd erg mooi en het schijnt ook nog een helende werking te hebben. Vroeger had ik regelmatig een amethyst bij me. Dat steentje had ik van iemand gekregen en die zei dat het goed was voor me. Ik had me nooit echt verdiept in wat het bekende maar nam het gewoon aan. Ik heb deze Larimar steen altijd mooi gevonden. Toen ik deze armband zag was ik echter wel benieuwd naar de betekenis en ging ik op onderzoek uit.

De Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans en gaat zelfdestructief gedrag en een slachtofferhouding tegen. De steen helpt bij angst, stress, schuldgevoelens en extreme emoties (en daarmee ook voor bipolaire stoornissen) en helpt om blokkades te doorbreken. De steen zet aan tot actie maar stimuleert ook om dingen op zijn beloop te laten als dat nodig is. Larimar bevordert diepe meditatie en helpt contact maken met gidsen en engelen. Fysiek stimuleert de steen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, werkt pijnstillend en helpt bij problemen van de longen, keel, borst, het hart en kraakbeen. (bron: edelstenenenmineralen.nl/larimar)

Ik voelde me zo aangesproken door deze omschrijving van werking dat ik deze armband kocht. Ik ben benieuwd of ik het ga merken. Zo niet, het is in ieder geval een prachtige armband!

Wat vind jij van deze outfit en heb jij ervaring met edelstenen??

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

http://larimar.com/

 

11 Reacties

 1. 18 december 2015 / 09:46

  Die armband is tof zeg! Bijzonder dat er zo’n verhaal achter zit, al heb ik daar zelf niet echt iets mee. Ik kan wel geel goed begrijpen dat jou het aansprak! 🙂
  Leuke outfit heb je aan, lekker stoer. Ik kende de winkel Next nog helemaal niet! Ga even googlen. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…10x Webshops voor de leukste kerstcadeausMy Profile

 2. 18 december 2015 / 11:02

  Leuke outfit, staat je goed! Leuk om eens wat lichte kleuren te zien in deze donkere dagen 🙂

 3. 18 december 2015 / 16:27

  Ik vind jouw armband erg gaaf en de schoentjes ook. Van mij mag het allemaal, ik zal niet snel een kleur laten omdat we in een bepaald seizoen zitten.
  Nesrin onlangs geplaatst…Ghetto Gold, Swarovski & winactieMy Profile

 4. 18 december 2015 / 20:28

  Wat een mooie betekenis van je armband. Ik vind dat altijd wel interessant, hoe elke steen bekent staan om zijn eigen krachten. Mijn zusjes wonen in de UK en kunnen bij de Next af en toe ook wel slagen begrijp ik 🙂

 5. 19 december 2015 / 16:31

  Pastel kleuren in de winter vind ik juist wel goed bij het seizoen passen. Een heel speciale armband! En je outfit is ook gewoon leuk 🙂

 6. 21 december 2015 / 18:41

  Oh wat een leuke outfit. Ik vind je armband zo bijzonder. Heel mooi om sieraden te dragen met een betekenis.
  Kim onlangs geplaatst…Voel het gelukMy Profile

 7. 21 december 2015 / 22:28

  Wat een leuke outfit! 🙂
  Ik vind je bedelarmband echt heel mooi.

  Ik ben fan van je blog, zullen we contact houden?

  Liefs x
  Isabelle Outfit Van De Dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.