Beebie Westland | Dé babyspeciaalzaak van regio Westland

Vorige week zondag was ik op bezoek bij dé babyspeciaalzaak van regio Westland: Beebie Westland in Naaldwijk. Ben je de grote ketens een beetje zat en opzoek naar persoonlijke aandacht? Dan is deze winkel zeker een aanrader!

Beebie Westland

Beebie Westland is sinds 4,5 jaar gevestigd aan de Koningstraat 3 in Naaldwijk. Als je het net als ik leuk vind om babyspeciaalzaken te bezoeken is dit zeker een winkel die je niet mag overslaan. In deze blog laat ik jullie de binnenkant van deze winkel zien en vertel ik je waarom dit een must-visit is!

Beebie Westland

Beebie Westland | De winkel

Bij binnenkomst voel je je hier gelijk welkom. Het is geen kleine winkel, maar toch krijg je er een knus gevoel bij. Als je binnenkomt is er gelijk veel te zien! Zowel aan de linker als rechterkant vind je direct een hoop leuke kledingstukken en accessoires in diverse prijscategorieën, van verschillende merken.

Beebie Westland Boumy SlofjesBeebie Westland Sophie de GiraffeBeebie Westland Beebie Westland done by deer

Misschien hebben jullie het al gemerkt, maar ik ben fan van Done by Deer! In deze winkel hebben ze een uitgebreid Done by Deer assortiment. Bestaande uit: babynestjes, kleden, speeltjes, knuffels, hydrofiele doeken, bordjes, bekers, vorkjes en ga zo maar door.

Beebie Westland Beebie Westland

De winkel ziet er van buiten misschien niet heel groot uit, van binnen is het een stuk groter dan verwacht. De winkel is erg diep en loopt achterin nog in de breedte uit. Hierboven kun je zien hoe ver de winkel doorloopt. Hier rechts zie je een grote wand met alleen maar spullen van Koeka. Dit merk is goed vertegenwoordigd, ze hebben een enorm collectie. Diverse kleuren en modellen van Koeka kun je hier krijgen. Alles wat ze niet hebben liggen kunnen ze uiteraard voor je bestellen.

Beebie Westland Beebie Westland

Er staat een grote wand met nog een hoop dekens en doeken van andere merken. Er is zoveel keus, voor ieder wat wils!

Beebie Westland | Babykleding

Naast dat er bij binnenkomst al veel kleding te zien is, is er achterin de winkel nog meer keuze. De kleding loopt van maat 44 tot en met maat 86. Merken die ze hier verkopen zijn onder andere Noppies, Feetje en Levi’s. Een nieuw merk is BAMBOOM kleding gemaakt van bamboo, de zachtste kleding die ik ooit gevoeld heb.

Beebie Westland Beebie Westland Beebie Westland Beebie Westland Beebie Westland Beebie Westland

Heel retro, maar zo leuk! Een treintje van houten letters, vooral erg leuk met de naam van je kindje.

Beebie Westland | Verzorging & Vermaak

Ook voor de verzorging van de baby hebben ze bij Beebie Westland veel items. Hydrofiele doeken, Aankleedkussens, badjes, haarborstels, thermometers, aerosleep matrasjes en zelfs stokke kinderstoelen. Overal waar ik keek was ik weer verbaasd over het grote aanbod wat ze in deze winkel hebben.

Beebie Westland NAIF babyBeebie Westland Beebie WestlandBeebie Westland Beebie Westland

Ook aan vermaak van je baby is gedacht. Speelgoed voor de allerkleinste, knuffels, badeendjes en mobielen. Een muziek mobiel is iets wat ik zelf nog niet heb aangeschaft. Ik heb hier weer leuke ideeën opgedaan voor wat misschien wat voor mijn kleine is. Little Dutch is bijvoorbeeld een merk wat ik nog niet kende en ik wist bijvoorbeeld ook niet dat jollein en baby’s only een mobiel in hun assortiment hebben.

Beebie Westland | Kinderwagens en toebehoren

Kinderwagens, buggies en Maxi Cosi’s zitten ook in het assortiment van Beebie Westland. Je hebt ruimte genoeg om artikelen uit te proberen en een rondje te rijden. Het personeel is erg behulpzaam en heeft veel verstand van de producten.

Beebie Westland Beebie Westland Beebie Westland Beebie Westland Beebie Westland Beebie Westland

Nog leuker dan de kinderwagens is natuurlijk de aankleding ervan 🙂 . De voetenzakken kun je uiteraard van hetzelfde merk als je kinderwagen kopen, maar ook van de andere merken zijn er leuke voetenzakken te koop. Ik ging zelf opzoek naar de aankleding voor mijn (tweedehands) Maxi Cosi. Na ongeveer een half uur twijfelen, combinaties maken, advies vragen aan het personeel heb ik uiteindelijk een keuze gemaakt. Ik ging voor een Maxi Cosi hoes van Baby’s Only (die op de eerste foto als showmodel is weergegeven) en voor een super zachte beige voetenzak van Jollein.

Beebie Westland | Algemene informatie en Webshop

Beebie Westland is al een lange tijd een begrip in de regio, ze bestaan momenteel 41 jaar. De huidige eigenaar nam de zaak 17 jaar geleden over en runt hem nu samen met zijn vrouw. Ze hebben beide kennis van zaken en zijn bereid je te helpen en voornamelijk advies te geven over wat je echt nodig hebt. Ze denken met je mee en raden je producten aan waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had. Ben je voor jezelf opzoek of juist voor een kraamcadeau? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Beebie Westland

Beebie Westland is open op maandag van 13.00 tot 17.30, op dinsdag-vrijdag van 9.30-17.30 en op zaterdag van 9.30-17.00. Eens in de zoveel tijd hebben ze ook koopzondag! Woon je niet in de buurt van Naaldwijk, maar wil je toch een van deze leuke items shoppen? Dan kun je gelukkig ook terecht bij de online winkel of de facebook pagina van Beebie Westland. Op de facebook pagina hebben ze trouwens regelmatig ook leuke winacties.

Beebie Westland | Mijn aankopen

Ik vind deze winkel erg leuk! Het personeel neemt goed de tijd voor je en heeft mij goed advies gegeven over de items die ik nog nodig had. Uiteindelijk ging ik zelf met een hele hoop leuke items de deur uit. Wat ik allemaal kocht? Dat zie je hieronder 🙂

Aankopen Beebie Westland

 • Sophie de Giraffe
 • Babynestje van Jollein
 • Hydrofiele doeken van Jollein
 • Een Maxi Cosi beschermhoes van Baby’s Only
 • Een superzachte voetenzak van Jollein voor in de Maxi Cosi.

Ken jij Beebie Westland al?

20 Reacties

 1. Hellen
  4 december 2017 / 08:47

  Leuke winkel zeg!! Ik kende het nog niet, maar ziet er mooi uit. Veel leuke items voor mijn zoontje!

 2. Vera
  4 december 2017 / 09:13

  Wat een ontzettend schattige winkel! Ik vind van die kleine babyschoentjes altijd zooo lief!

 3. 4 december 2017 / 09:19

  wat een leuke winkel, ken het niet, maar als je een kindje hebt denk ik dat je hier goed kunt shoppen voor de kleine (of die gaat komen)

 4. 4 december 2017 / 09:29

  ziet er echt uit als een leuke winkel is voor ons niet in de buurt maar als ik een keer in de buurt ben ga ik er zeker heen om te shoppen voor me kleine nichtje

 5. Susab
  4 december 2017 / 09:40

  Wat een leuke winkel! Jammer dat ‘ie zo ver weg zit voor mij…

 6. 4 december 2017 / 09:59

  Tien jaar geleden gingen wij naar de Babydump, daar hadden e alles. Dit lijkt me ook een heerlijke winkel en wat hebben ze veel spullen!

 7. 4 december 2017 / 12:08

  Wat een superleuke spulletjes hebben ze! Als ik dit zo zie dan begint het helemaal te kriebelen 😉 Helaas heeft vriendlief daar nog niet zo’n last van..

 8. 4 december 2017 / 12:09

  Mooie zaak! Ik ben alweer uit de kleine kids, maar ik kan nog steeds verlekkerd kijken naar die schattige baby kleertjes! Mooie aankopen heb je gedaan. 🙂

 9. 4 december 2017 / 12:41

  Wat een mooie winkel zeg! Ze hebben enorm veel merken waar ik zelf al fan van ben. Om er eens naar toe te rijden is net iets te ver, maar ik spotte de weblink! Fijnfijn!!

 10. 4 december 2017 / 14:08

  Wat een leuke zaak, en wat een mooie spullen. Ik heb ze niet ( jammer genoeg nooit ) meer nodig, en het is wat uit de richting, maar anders zou ik helemaal los gaan.

 11. 4 december 2017 / 17:19

  Wat een mooie spulletjes hebben ze daar. Zo gevaarlijk allemaal hahaha. Ik vind Done by Deer ook zo leuk

 12. Susan | since 1994
  4 december 2017 / 19:17

  Oh wat ziet dat er allemaal schattig uit zeg!

 13. 4 december 2017 / 21:06

  Wat een ontzettende leuke winkel zeg! Ik zie zoveel leuks op je foto’s dat ik zeker wel eens een kijkje zou willen nemen. Ik ben alleen bang dat mijn portemonnee daar anders over denkt hihi.

 14. 4 december 2017 / 21:18

  Wat een uitgebreid artikel! Ik sta dus helemaal niet stil bij het feit dat er hele babywinkels bestaan. Dat is even een totaal andere wereld voor mij. Leuk om daar op deze manier toch een kijkje in te krijgen.

 15. 6 december 2017 / 11:58

  Wat een mega leuke winkel en zoveel mooie spullen! Daar kan jij heel fijn gaan shoppen hahaha.

 16. 6 december 2017 / 13:50

  Wauw wat een collectie! Echt leuk al die spulletjes, krijg er spontaan moedergevoelens van 😀 Heel leuk!

 17. 7 december 2017 / 23:15

  Wat een onwijs leuks reacties. Dank jullie wel. Echt een super leuk blog over onze winkel.
  Leuk om jullie een keer te ontvangen in onze winkel. Lieve groetjes van Ruud en Christine
  Beebie Westland

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.