Nieuw! Treets Traditions Pure Serenity

Het voordeel van blogger zijn, is dat je soms kennis maakt met merken die je eerder nog niet kende. Treets Traditions is een van die merken. Ik kende het eerlijk gezegd nog niet, maar kreeg de vraag of ik hier iets van wilde ontvangen ter review. Na het persbericht gelezen te hebben, wilde ik maar al te graag kennis maken met dit merk.

Treets Traditions Pure Serenity

Ik ontving een paar dagen later de nieuwste douchegel en een sample van de shimmering body cream. In de afgelopen week heb ik beide producten uitgetest en in deze blog lees je wat ik van de producten vind.

Treets Traditions

Laat ik jullie eerst wat meer vertellen over het merk.

Treets Traditions ziet het als haar missie om wereldwijde tradities op het gebied van lichaamsverzorging te herontdekken en bereikbaar te maken voor iedereen.

Ze hebben een grote diversiteit aan verzorgingsproducten. Op dit moment hebben ze al tradities uit Afrika, Azie, de Alpen, de Amazone en het hoge noorden verwerkt in een lijn met producten.

Treets Traditions Pure Serenity

De Pure Serenity lijn is zojuist gelanceerd en is geïnspireerd op het Japanse gebruik “Onsen” waarbij men baadt in het reinigende en helende water uit vulkanische gebieden. Ook wordt traditiegetrouw op de langste dag van het jaar een bad genomen met de citrusvrucht Yuzu. Zowel het Onsen- als het Yuzu-bad worden al eeuwenlang van generatie op generatie doorgegeven.

De nieuwe Pure Serenity-lijn is verrijkt met verschillende natuurlijke ingrediënten uit Japan. Denk hierbij aan rijst, bamboe, Japanse kersenbloesem en Yuzu, elk met zijn eigen voordelen voor de huid. Zo is de kersenbloesem een natuurlijk antioxidant en heeft de Yuzu dankzij het hoge Vitamine C gehalte een kalmerende werking op de huid.

De Pure Serenity-lijn bestaat uit:

 • Bamboo Body Scrub (€ 9,99)
 • Shower cream (€ 5,99)
 • Foaming Shower Cream (€ 6,99)
 • Natural Shimmer Whipped Body Cream(€ 9,99).

Alle producten zijn vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, micro plastics, kleurstoffen en minerale oliën.

Treets Traditions Pure Serenity | Shower cream

Bij het openen van de douchegel komt de geur je al tegemoet. Ik vind dit echt een super lekkere geur, een combinatie van Japanse Kersenbloesem met een lichte Aloë Vera geur is hoe ik hem zelf het beste kan omschrijven.

Treets Traditions Pure Serenity

De verpakking is crème wit met roze. Ik vind de verpakking mooi en hij voelt stevig aan. Het is een vrij grote fles met 200ml erin.

Treets Traditions Pure Serenity

Op de achterkant van de verpakking staat een hele hoop informatie. Zo wordt er uitleg gegeven over het product, de achterliggende gedachte en worden alle ingredienten weergegeven.

Treets Traditions Pure Serenity

Ik heb dit product bij ons in de douche gezet en naast dat ik hem zelf ben gaan testen heb ik ook mijn vriend gevraagd of hij het product wilde testen. Dat heeft hij gedaan! Allereerst wil ik eerst even zeggen dat wij beide een gevoelige huid hebben en dat het product daar zeker ook goed mee samen gaat. Wij hebben beide geen last gekregen van het product.

Allereerst, de geur van dit product is hemels. Ik ben echt weg van deze geur, heerlijk! De verpakking werkt fijn en je kunt goed doseren hoeveel je van het product in een keer gebruikt. Ik vind het persoonlijk jammer dat de douchegel niet echt schuimt. Het schuimt een beetje als je echt goed je best doet.

Zowel mijn vriend als ik vonden dat het product een mooie geur afgeeft in de douche, maar dat het na het afspoelen heel snel verdwijnt of heel subtiel wordt. Ik vind het zelf persoonlijk wel jammer, mijn vriend vond het juist wel fijn die houdt niet zo van heftige geuren. Het product droogt je huid niet uit, maar voor een echte verzorging zou ik nog een body cream of bodylotion aanraden.

Treets Traditions Pure Serenity | Natural Shimmer Whipped Body Cream

Bij de douchegel ontving ik ook een sample van de shimmering body cream. Ook deze heb ik uitgeprobeerd.

Treets Traditions Pure Serenity

Ik had in eerste instantie niet gezien dat het een shimmering body cream was. Toen ik het product uitgesmeerd had over mijn baby belly zag ik ineens heel duidelijk alle glitters zitten. Het product is dik, maar smeert gemakkelijk uit. Het voelt direct verzorgend op de huid en daarnaast trekt het product ook lekker snel in. Als het is ingetrokken laat het een verzorgend zacht laagje achter op je huid. In tegenstelling tot de douchegel blijft de geur bij de body cream langer hangen.

Treets Traditions Pure Serenity | Eindoordeel

Ik vind deze producten zeker een aanrader. Mijn favoriet is de Natural Shimmer Whipped Body Cream, die ga ik zeker aanschaffen. Ook ben ik zelf nog erg benieuwd naar de Foaming Shower Cream. Als ik die zie staan neem ik die de volgende keer ook mee. Ik verwacht dat ik die nog fijner vind dan de douchegel.

De producten zijn te koop bij de webshop van Treets en bij Etos.

Ken jij Treets Traditions al?

Dit product heb ik ontvangen ter review

18 Reacties

 1. 1 december 2017 / 06:57

  Klinkt heel fijn zeg!! Ik word altijd blij van een heerlijk douche product.

 2. 1 december 2017 / 07:38

  Hey wat tof je nieuwe layout! Zie het nu pas voor het eerst haha. De spullen van Treets klinken mega fijn 🙂

  • 1 december 2017 / 12:19

   Dank je wel! Ik ben er ook erg blij mee! Hij staat pas sinds zondag online hoor hiihi. Ja het is ook erg fijn!

 3. 1 december 2017 / 08:18

  Dat klinkt zeker als een heerlijk merk! Vooral die shimmering body cream lijkt me wel wat. Zo leuk ook voor bijvoorbeeld kerst! Superleuk dat je kennis mocht maken met dit merk!

 4. VWillemse
  1 december 2017 / 08:37

  Ja dit is een heel fijn merk, ik gebruik het altijd graag.
  Mooie handige verpakkingen en ze ruiken stuk voor stuk zalig.
  Maar deze nieuwe lijn is toch wel mijn favoriet hoor.

 5. 1 december 2017 / 09:06

  Ik ben hier echt super benieuwd naar. Volgens mij zijn het heerlijke producten!

 6. 1 december 2017 / 09:56

  Japanse Kersenbloesem vind ik altijd zo’n fijne geur! Dit klinkt als een product wat ik ook in de douche zou zetten. En fijne prijsjes ook wel!

 7. 1 december 2017 / 10:13

  Ik ken dit merk eigenlijk niet echt, maar het lijken me hele fijne producten! Je hebt er ook mooie foto’s van gemaakt!

 8. 1 december 2017 / 10:53

  Stond je foto vorige keer niet aan de rechterkant van de site? haha. Je hebt in ieder geval een hele mooie site! Heel lief met dat roze. <3 Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar de geur. Jammer dat hij zo snel wat subtieler wordt, maar als ik nog eens in de etos ben ga ik zeker even ruiken haha.

  • 1 december 2017 / 12:16

   Ja dat klopt! Helemaal goed gezien 😉 Ik heb namelijk een nieuwe LAY-OUT!! hihi, Helemaal in een andere stijl die ik nog beter bij mij vind passen. Ja zeker even doen hoor! De geur is hemels 🙂

 9. 1 december 2017 / 12:14

  Ik vind Treets Traditions een heel fijn merk, ik heb hier een aantal producten van gehad en was hier heel tevreden over.

 10. 1 december 2017 / 13:58

  Ik kende dit merk nog niet, maar het heeft echt een super mooie en luxe uitstraling voor iets wat je bij de drogist kan halen 🙂

 11. 1 december 2017 / 20:53

  Erg fijn om te lezen dat ze jou bevallen. Ik zag dat mijn DA het ook verkoopt! Yeah!

 12. 2 december 2017 / 07:53

  Het merk heb ik al op een paar blog voorbij eien komen maar je hebt me wel heel benieuwd gemaakt. Ga eens zien of ze het merk ook in Belgie verkopen

 13. 4 december 2017 / 10:54

  ik heb deze lijn geprobeerd bij het event en was enthousiast! lijken me echt fijne producten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.