De leukste kinderbedden van Perfecthomeshop

Maakt het uitzoeken van een bed kinderspel

Het is alweer bijna een jaar geleden dat wij de slaapkamer van Mimi onder handen hebben genomen. Dagen al dan niet weken was ik ermee bezig. Het perfecte behang uitzoeken en dan de verf uitzoeken die weer precies past bij dat behang. Tiemen knapte ondertussen een oude linnenkast van zijn ouders op in (uiteraard) een kleur passend bij het behang. En dan kwam het moeilijkste gedeelte: het uitkiezen van het juiste kinderbed. Ga je voor een tweeënhalf jarige voor een peuterbed, voor een eenpersoonsbed met of zonder valhekjes of kies je voor weer iets anders? Er is enorm veel keus op dit gebied. Perfecthomeshop vroeg mij om mijn favorieten kinderbedden van hun website te delen. Ik maakte een mooie collage van:

De leukste kinderbedden van Perfecthomeshop

Leukste kinderbedden van perfecthomeshop

Het eerste bed doet mij heel erg denken aan vroeger. Ik sliep samen met mijn zusje op een kamer in een stapelbed die lijkt op deze. Ik met mijn hoogtevrees uiteraard beneden, en mijn zusje boven. Het voordeel van dit bed is dat het onderaan nog een lade heeft waardoor er altijd nog een vriendje/vriendinnetje of neefje/nichtje kan blijven slapen. Dit bed is ook leverbaar in verschillende formaten. Het tweede bed lijkt erg op de eerste, maar vind ik persoonlijk qua looks mooier.

Het derde bed is een peuterbed. Iets waar ik lang over getwijfeld heb, maar waar ik uiteindelijk zelf toch niet voor gekozen heb. Dit leuke bedhuis is 80×160 en zorgt voor een makkelijkere overgang van ledikantje naar het grote bed. Met dit prachtige uiterlijk is slapen gaan echt een feestje. Dit bed is ook verkrijgbaar in wit in combinatie met één van de volgende kleuren: blauw, roze, groen, grijs en natuurlijk hout.

Het vierde bed is een simpel, maar ó zo fijn bed. Ook hieronder kun je of spullen kwijt of een extra matras. Dit bed was voor Mimi mijn tweede keus.

Het vijfde bed is toch echt helemaal geweldig! Weer eens een andere vorm van een stapelbed. Hier zou je zelfs 4 kindjes in 1 bed kwijt kunnen. 1 boven, twee onder en in het matras in de lade ook nog 1. Dit trappetje is daarnaast multifunctioneel en heeft gelijk opbergruimte.

Het laatste bed is echt een design bed. De ronde vormen vind ik zelf heel erg mooi. Wit past in elke kamer. Dit bed heeft zowel boven als onder uitvalbeschermingshekjes. Bij Perfecthomeshop hebben ze naast de getoonde modellen nog veel meer keus in stapelbedden.

10% korting en gratis matras en lattenbodem bij je bestelling

Heb je interesse in het aanschaffen van een product via de webshop? Vergeet je dan van tevoren niet aan te melden op hun magazine/nieuwsbrief. Hiermee krijg je 10% korting op jouw eerste aankoop 🙂

Een Perfecthomeshop kinderbed wordt standaard geleverd met gratis bijpassend matras en lattenbodem. Het is gemaakt van natuurlijke topmaterialen en bij het ontwerp is rekening gehouden met veiligheid en gemak. Ook zijn de bedden getest door de TÜV en voldoen ze aan alle gestelde veiligheidseisen.

Wij zijn uiteindelijk na veel zoeken gegaan voor een bedhuisje (zonder voorbalk zodat wij niet continue ons hoofd hoeven te stoten 😉 ) In wat voor bed slaapt jouw kindje?

Dit bericht is geschreven in opdracht van Perfecthomeshop

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.