Review | L’Oréal Bambi Eye False Lash Waterproof Mascara

L’Oréal Bambi Eye False Lash Waterproof Mascara

Op zoek naar een nieuwe mascara die niet halverwege de dag onder mijn ogen beland, heb ik dit keer gekozen voor een waterproof mascara. Van Blisso.nl kreeg ik deze Bambi Eye false lash waterproof mascara opgestuurd om uit te testen. Doorstaat hij de “ik ben moe-der en wrijf daardoor veel in mijn ogen en ben ook nog vrij emotioneel” test?

L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash | Het product

Mijn dochter heeft het van geen vreemde, ik ben net een ekstertje en hou van glimmende dingen. Deze huls vind ik persoonlijk dan ook erg mooi. Hij is alleen niet heel makkelijk op de foto te zetten door de weerspiegeling 😉 . De mascara ziet er verder erg simpel uit en heeft weinig tekst anders dan de productnaam en wat technische gegevens die erop staan. Had voor mij nog leuk geweest als er een link was gelegd met de titel van de mascara.

Bambi Eye False Lash Waterproof Mascara

Wat belooft L’Oréal?

Wil je ontdekken hoe je je ogen groter laat lijken? De L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash Mascara geeft je wimpers een elegante krul, voelt zijdezacht aan, heeft een intens zwarte kleur en is verrijkt met micro-vezels. De mascaraborstel heeft een combinatie van lange en korte haren waardoor hij je natuurlijke oogvorm volgt en vormt. Zo voorziet het borsteltje alle wimpers van de juiste hoeveelheid mascara. De mascara is dermatologisch en oftalmologisch getest, geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers en is getest op allergieën. De waterproof formule weerstaat water, waardoor jij alle weersomstandigheden kan weerstaan. 

Bambi Eye False Lash Waterproof Mascara borsteltje

Mocht je daarin geïnteresseerd zijn heb ik hier ook nog de ingredientenlijst voor je: Isododecane cera alba / beeswax copernicia cerifera cera / carnauba wax disteardimonium hectorite dilinoleic acid/butanediol copolymer aqua / water allyl stearate/va copolymer oryza sativa cera / rice bran wax paraffin alcohol denat. polyvinyl laurate vp/eicosene copolymer propylene carbonate talc synthetic beeswax ethylenediamine/stearyl dimer dilinoleate copolymer peg-30 glyceryl stearate candelilla cera / candelilla wax panthenol pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate bht [+/- may containci 77499 / iron oxides

L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash Waterproof Mascara | In gebruik en het resultaat

Hierboven zag je hem al even voorbij komen, maar ook hieronder nog even het borsteltje van de mascara. Ik vind deze applicator een fijne vorm en formaat hebben. Ik hou van een breed borsteltje want dat werkt voor mijn wimpers op de een of andere manier gewoon het prettigst.

Bambi Eye False Lash Waterproof Mascara

Hieronder zie je een voor en een na foto. Zoals je kunt zien en als je misschien al vaker op mijn blog hebt gekeken, heb ik van mijzelf hele lichte wimpers. Ik gebruik dus dagelijks mascara. Doe ik het niet dan denken mensen al snel dat ik ziek ben haha.

Het verbluffende resultaat

Het resultaat is echt verbluffend. Van te voren wist ik niet goed wat ik ervan moest verwachten. Het zijn veel beloftes van L’Oréal Paris, maar eerlijk is eerlijk ze maken ze allemaal waar! Deze mascara geeft mijn wimpers krul, lengte, volume, is goed zwart en voelt daarnaast nog eens heel natuurlijk en zacht aan. Waar de meeste waterproof mascara’s al snel plakkerig aanvoelen op je wimpers heeft deze mascara dat helemaal niet. Eigenlijk voelt het gewoon als een gewone mascara, maar is hij daarnaast waterproof.

voor en na bambi eye mascara

En of hij waterproof is. Ik bracht de mascara in de ochtend aan, heb hem de hele dag zonder problemen gedragen. Zelfs een regenbui en een huilsessie bij mijn psycholoog heeft hij doorstaan. Mijn wimpers voelen aan het eind van de dag nog steeds zacht aan en er is geen mascara onder mijn ogen te ontdekken. De mascara is ook goed geschikt voor mensen die lenzen dragen. Ik heb tijdens het dragen van deze mascara geen problemen gehad met mijn lezen. Deze mascara is mijn nieuwe topper!

resultaat Bambi Eye False Lash

Ben jij ook op zoek naar een goede waterproof mascara? Dan kan ik je de Bambi Eyes False Lash Waterproof Mascara van L’Oréal echt aanraden! Zoals aangegeven heb ik deze mascara opgestuurd gekregen van Blisso.nl. Een hele fijne webshop waar ze niet alleen waterproof mascara verkopen maar heel veel soorten make-up, verzorgingsproducten en accessoires van de bekende merken.

Draag jij normaal gesproken waterproof mascara of juist alleen gewone mascara?

 

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Bambi Eye False Lash Waterproof Mascara review

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.