De leukste voorjaarsjassen van dit moment

Ondanks dat het raar voelt om in maart zulk heerlijk lente weer te hebben, genieten wij er met volle teugen van! Soms is de wind wel nog verraderlijk koud dus de voorjaarsjassen zijn al uit de kast getrokken. Mimi past tot nu toe haar jasjes van vorig jaar nog, Perr heeft net een nieuw jasje gekregen. Nu mama nog 😉 . Mijn ene jas is nog te klein en die andere is ondertussen voor het mooie weer wat te groot. Qua kilo’s lukt het mij maar niet om wat af te vallen tot nu toe, maar qua centimeters blijkbaar ergens wel. Want ook mijn broeken zijn inmiddels een maatje kleiner dus klagen doe ik niet.

Vrolijke voorjaarsjassen

In het voorjaar heb ik altijd gelijk zin om meer kleur in mijn garderobe toe te voegen. Ik maakte begin deze maand al een collage over voorjaarsmode om vrolijk van te worden. In deze blog en collage gaat het alleen over de leukste voorjaarsjassen. Ook in deze collage zul je veel kleur terug vinden, maar wel iets minder felle kleuren.

De leukste voorjaarsjassen van dit moment

1. Denim gaat nooit uit de tijd en zeker in het voorjaar niet. Je hebt tal van varianten op het denim jasje, deze is van het merk IRO. Een voor mijn nog onbekend merk waar ook zeker wel een prijskaartje aan hangt. Het jasje is in mijn ogen wel uniek ten opzichte van andere spijkerjasjes. Ik vind de schouders bij dit jasje erg tof. Het lijkt hierdoor wel een soort gilet met mouwen.

2. Dit gewatteerde jasje van Vila kwam ik in eerste instantie tegen in het blauw op de website van OTTO. Maar toen zag ik dat ze hem ook in het witte/creme kleurig hebben en dat vind ik persoonlijk nog leuker. Zo op het eerste gezicht misschien niet een heel bijzonder jasje, maar het is een kort model met een lekker hoge kraag. Een waar je zo lekker in weg kunt kruipen met je oren wanneer er een harde wind staat 😉 .

3. De shacket zie je heel veel terug in het straatbeeld. Ik heb er zelf nog geen en weet ook niet of het helemaal bij mij past. Toch heb ik hem opgenomen in de collage. Deze is van het merk LASCANA te koop via OTTO.

4. Lila is wel echt een mooie kleur om te dragen in de lente. Dit korte lentejasje heeft een bloemenpatroon en ook weer van die leuke schouders. Hij is van het merk Pimkie.

5. Deze Scotch & Soda mantel in wolblend heeft naast het perfect model met heerlijk grote zakken ook nog eens een prachtige kleur: zalm roze.

6. Dit is een blauwe mantel van Mango, ik vind dit echt een prachtige kleur blauw. Het is fris, maar op een of andere manier ook warm tegelijk. De jas zit eruit alsof hij heerlijk zit en je deze niet meer uit wilt doen.

7. Echt een heerlijk zomers jasje. Het is een gebreid model die los valt. Zowel te krijgen in zwart/wit als in deze mooie mauve/creme combinatie. Ook dit jasje is van het merk LASCANA te koop via OTTO.

8. Een regenjas mag in deze periode natuurlijk niet ontbreken. Ondanks dat er geen druppel is gevallen afgelopen dagen, is het ook heerlijk tegen de koude wind. Deze regenjas is van het merk Vero Moda en is te koop in heel veel verschillende kleuren. Onder andere in het geel en blauw. Het leuke is dat ik soortgelijke matchende jasjes heb gezien bij HEMA voor onze mini me’s in precies dezelfde kleur lila.

9. Deze jas blijft mijn hart stelen. De Ted Baker mantel. Ik heb hem al eerder in collages meegenomen volgens mij. Ik heb zelf ook deze jas, maar dan in een kleur tussen roze en lila in. Helaas is dit dus de jas die ik nog niet (prettig) pas. Hij is net te strak bij mijn armen dus een maatje groter zou voor nu ideaal zijn, echter die prijs is niet geschikt voor “even” een maatje groter haha.

Welk van deze voorjaarsjassen is jouw favoriet?

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.