Voorjaarsmode om vrolijk van te worden

Breng kleur in je garderobe

Van de week zag ik, tijdens het uitlaten van de hond, het eerste krokusje in het plantsoen. En tijdens een boswandeling met mijn vriendin en onze kinderen zagen we een heel veld vol met sneeuwklokjes. Wat geeft dat gelijk een lekker gevoel zeg! Echt het gevoel dat de lente er weer aan zit te komen!

De lente is een van mijn favoriete seizoenen. Ondanks dat ik dan wel erg veel last heb van mijn allergieën, kan ik enorm genieten van deze periode. Alles staat in bloei en de zon is weer wat vaker te zien. Dit maakt alles net even een stukje mooier. De afgelopen dagen zie je steeds meer de voorjaarsmode in de winkels en webshops verschijnen. In de lente heb ik altijd extra veel zin om kleur aan mijn garderobe toe te voegen. Ik maakte daarom een collage met vrolijke voorjaarsmode voor 2022.

Vrolijke voorjaarsmode voor 2022

Vrolijke voorjaarsmode 2022

Al deze producten zijn te vinden in de webshop van Berden Fashion. Op de webshop kun je direct ook de voorraad checken in een van hun winkels.

1. Deze trui van Geisha vind ik echt helemaal geweldig. Een mooie diepe oranje kleur. Oranje is trouwens een kleur dit je dit voorjaar steeds vaker terug gaat zien! De mouwen maken deze trui helemaal af. Het zorgt net voor die unieke twist waardoor hij anders is dan anders.

2. Deze enkeljeans van Angels heeft onderaan een klein ritsje. Zowel het model als de print doen mij denken aan een combinatie van mijn twee favoriete broeken van de middelbare school.

3. Liefde op het eerste gezicht tussen mij en deze Y.A.S. jurk. Wat een heerlijk vrolijke jurk! Een die je nu al op een mooie dag kunt dragen met bijvoorbeeld een lichtgekleurd laarsje of in de zomer met een leuk slippertje of leuke sneakers.

4. Een mooi zachtroze horloge van Michael Kors, maakt elke hierboven samengestelde outfit af.

5. Deze tas van Bulaggi zorgt voor een extra vrolijke noot in elke outfit.

6. Deze denim blouse van Geisha heeft een mooie puffed sleeve. Ik vind een denim blouse een musthave voor elke garderobe. Het is een item wat je op zoveel manieren leuk kunt stijlen. Daarnaast is het een blijvend item wat je door de jaren heen ook langer kunt door dragen.

7. Ik zie het al helemaal voor mij. Deze roze pantalon, een witte sneaker eronder en de blouse erbij die hierboven staat. Of misschien wel die leuke oranje trui van Geisha. Een heerlijk vrolijke look.

8. Laatst bij een rondje winkelen had ik een aantal spencers geprobeerd. Ik vind ze zo leuk, maar het enige probleem wat ik destijds had was dat ze allemaal zo hoog gesloten waren. Deze spencer van Opus heeft een mooie v-hals, wat voor mijzelf beter is qua model. Leuk te combineren met de blouse van nummer 10.

9.  Deze half hoge chelsea boot van Maruti in beige suède is een mooi laarsje wat overal bij past en fijn is voor een tussenseizoen.

10. Het merk Fabienne Chapot is de koningin van kleur en prints. Die mag in mijn collage natuurlijk niet ontbreken. Deze mooie zachtroze blouse heeft ruffles en kanten mouwen.

11. Dit jurkje zal voor de lente nog net te koud zijn, maar met een kort wijd vest en een paar hoge laarzen is het een leuke outfit. Je kunt hem dan goed door dragen in de zomer. Een net jurkje, maar ook erg hip.

12. De Swarovski Sunshine ring, wauw ik zag deze en vond hem echt passen bij deze items. De ring lijkt op een zonnetje of wat ik zelf ook vond een bloem/madeliefje.

13. Ook hier weer een mooie oranje trui. Deze is ook van Geisha, gebreid waardoor hij zowel lekker is voor de lente als een andere seizoen.

14. Een witte jeans is en blijft ook een lente/zomer musthave wat mij betreft. Deze is net als de andere jeans ook cropped en van het merk Angels.

Welk van deze voorjaarsmode is jouw favoriet?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Berden Fashion

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.