22 Reacties

 1. 29 juni 2015 / 12:10

  Ziet er heel leuk uit, erg roze, helemaal jij denk ik 🙂

 2. 29 juni 2015 / 12:17

  Deze lay-out is super mooi! 🙂 Fijn dat het nu helemaal naar je zin is.

 3. 29 juni 2015 / 14:01

  Heel mooi! En ik vind het ook moedig van je, met back uppen en nog een beetje knutselen op de achtergrond, zoals je zelf schrijft. Geniet van alle nieuwe dingen!

 4. 29 juni 2015 / 14:02

  Mijn complimenten! Echt heel erg mooi geworden zeg!

 5. 29 juni 2015 / 19:20

  Ik vind je layout echt top! Roze is sowieso al goed hihi. Ik vind het echt knap dat je zoveel zelf kan. Ik ben echt een kluns op dit gebied. Ik heb er eigenlijk niets op aan te merken verder 🙂

 6. 29 juni 2015 / 22:55

  Wat mooi, goed dat je zo er over na hebt gedacht. Ik vind de comment luv knop heel tof! Niet meer zo lelijk als de standaard haha.
  Lisa onlangs geplaatst…Wishlist met zomerse jurkjesMy Profile

 7. 30 juni 2015 / 18:06

  Ik vind je layout echt super leuk! Zo girly !! Je hebt me wel enthousiast gemaakt over het restylen van je blog. Misschien doe ik binnenkort ook maar een restyling. Dus mocht ik vragen hebben, weet ik jou te vinden hihi.

  Liefs Meg.

 8. 30 juni 2015 / 22:52

  Moooooi! Ik ben gek op roze dus dit val helemaal bij mij in de smaak!

 9. 1 juli 2015 / 12:42

  Ik vind hem echt heel erg mooi, goed gekozen! Leuk logo ook, dat heeft zij inderdaad heel mooi gedaan.
  Ik heb ook nog niet zo lang geleden mijn lay-out veranderd, het is inderdaad echt super spannend!
  x

 10. 2 juli 2015 / 18:07

  Ik vind je layout heel leuk, lekker fris (en roze haha)! Ik zit ook te denken om m’n blog helemaal te vernieuwen, maar wil dan eerst overstappen op een eigen domein en zie daar een beetje tegenop eigenlijk, lijkt me zo’n gedoe!

 11. 5 juli 2015 / 21:41

  Wat ziet het er leuk uit zeg! Het logo is ook heel tof, dat maakt een hele site al af vind ik! Goed dat je ook op vaste dagen gaat posten en hier verder over nadenkt. Je blogt tenslotte voor jezelf en als je het gevoel hebt dat je vaker MOET bloggen kan de kwaliteit hier ook onder lijden!
  Shiralee onlangs geplaatst…Easy meals | Mexicaanse mixMy Profile

  • 6 juli 2015 / 17:54

   Hoi! Ja ik ben er ook erg blij mee. Ja ik deed eerst alleen maandag, dinsdag, woensdag en toen 5 dagen in de week maar ik merkte dat ik het niet redden omdat ik andere dingen daardoor moest laten schieten bijv. Mijn vriend vond het ook niet zo leuk dat ik continu alleen maar achter de computer zat 😉 Ik werk ook nog 40 uur dus dan is het best veel. Zeker als je een tijdje in een dip zit ofzo. Nu kan ik een beetje vooruit werken en als ik dan echt iets super recents heb maak ik er gewoon een extra artikel van 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.