Het leukste kinderbeddengoed van Snurk Amsterdam

Lekker slapen onder SNURK kinderdekbedden

Wie kent ze niet, de vrolijke dekbedden van SNURK. Ik zet in deze blog de leukste kinderdekbedden van dit mooie merk voor je op een rijtje. Daarnaast vertel ik wat meer over de bijzondere start van dit bedrijf en wat hun ontwerpen zo uniek maakt.

Hoe het allemaal begon

In 2007 startte Peggy en haar man Erik met de uitvoering van een idee wat al jaren in Peggy’s hoofd zat.“Slaap onder een kartonnen doos en help een zwerfjongere eronder vandaan.” Ze creëerde een dekbed genaamd Le Clochard. Een groot deel van de opbrengst ging (en gaat nog steeds) naar Stichting Zwerfjongeren Nederland. Wat eigenlijk begon als een eenmalig liefdadigheidsproject, veranderde na veel media aandacht in een heus bedrijf genaamd: SNURK. In het mooie filmpje hieronder zie je meer over het bedrijf en hoe hun ontwerpen werkelijkheid worden.

Kinderdekbedden van SNURK

Dream Big

In 2013 kreeg de bekende “Dream Big lijn” voeten aan de grond. Vanaf dat moment is het één groot succes en ik snap wel waarom. Al voordat ik kinderen had wist ik dat mijn zoon/dochter later een onder een van hun dekbedden zou slapen. Ze zijn gewoon te leuk voor woorden.

Kiezen welk SNURK dekbed

Mijn dochter mocht afgelopen week op de website van SNURK Amsterdam een nieuw dekbed uitkiezen. Nou ik kan je zeggen dat dat een hele opgave was. Ze hebben zoveel leuke dekbedden dat ze haar keuze niet kon maken. Want ja, de ene dag wilde ze eigenlijk wel een dokter zijn, de andere dag een balletdanseres en de dag erna wilde ze toch een prinses zijn. Welke het uiteindelijk is geworden? De zeemeermin. Een keuze die ik totaal niet had zien aankomen, omdat ze de eerste dagen elke keer ook het dekbedovertrek prinses in het blauw wilde hebben. Ik vond die zelf leuker dus bestelde ik die stiekem ook mee 😉 .

SNURK zeemeermin dekbedHeerlijk slapen onder haar nieuwe SNURK zeemeermin dekbed

Een overzicht van de leukste kinderdekbedden van SNURK

Ik zette de leukste kinderdekbedden van SNURK hieronder voor jullie op een rijtje.

De leukste kinderdekbedden van SNURK

1. Teddy dekbedovertrek € 59,95 – 2. Doctor dekbedovertrek € 59,95 – 3. Princess Pink dekbedovertrek € 59,95 –
4. Dino dekbedovertrek € 59,95 – 5. Firefighter dekbedovertrek € 59,95 – 6. Mermaid dekbedovertrek € 54,95 –
7. Clay traffic dekbedovertrek € 59,95 – 8. Banana Monkey dekbedovertrek € 59,95.

Naast de varianten van het eenpersoons dekbedovertrek die ik hierboven genoemd heb, kun je bij SNURK ook terecht voor kinderdekbedden voor ledikant en peuterbedden.

Duurzaam product/produceren

Ik hou ervan als bedrijven duurzaam en vooral op een innovatieve manier bezig zijn. SNURK maakt alleen gebruik van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Alle ontwerpen zijn uniek en met eigen hand gemaakt. Ze willen een zo mens- en planeetvriendelijk mogelijk merk zijn en daarom krijgt hun beddengoed geen chemische behandeling om een aantal wasbeurten strijkvrij te zijn. Even uitkloppen en je hebt alsnog geen strijkijzer nodig. Van de reststof die ze tijdens hun productie proces over hebben maken ze “Limited Waste Edition” producten. Een kleine oplage van bijvoorbeeld tassen of mondkapjes.

Maatwerk

En wist je dat ze op verzoek jouw beddengoed een speciale afwerking geven of op maakt kunnen maken? Wil je in plaatst van een grote instopstrook liever een rits? of een smaller kussensloop. Je kunt je verzoek altijd mailen naar shop@snurk.nl als het binnen de mogelijkheden valt, passen ze het, zonder extra kosten graag voor je aan.

SNURK prinses dekbed blauw

Zoals je hoort, ik ben fan! Of moet ik zeggen wij 😉 .

Ben jij al bekend met de dekbedden van SNURK?

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.