Kaart versturen met cadeau? Kaartje2go regelt het voor je!

Via mijn blog heb ik jullie al eerder kennis laten maken met Kaartje2go. Wil je online een kaartje naar iemand versturen? Dan ben je bij Kaartje2go aan het juiste adres. Naast verjaardagskaarten, kun je ook voor geboortekaartjes of andere uitnodigingen bij ze terecht. Sinds mijn bedankkaartjes, verstuur ik regelmatig een kaartje via deze website. Naast het versturen van alleen een kaart hebben ze nu sinds kort de optie om ook een cadeau mee te sturen. Ik nam de proef op de som en vertel je in deze blog hoe het in zijn werk gaat.

Cadeau bij een kaart

Je hebt verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij aan de categorie: wijn & bier, chocolade, cadeaubonnen, boeken, speelgoed, sieraden of kraamcadeau’s. De verzendkosten van de kaart met het cadeau verschillen per product. Als verbeterpuntje voor Kaartje2go zou ik zeggen, vermeld de verzendkosten al bij het product zodat het vooraf duidelijk is. Als je eerst een kaart uitzoekt is het goed te zien, maar kies je eerst een cadeau uit dan niet. Dat mag wat mij betreft wat duidelijker. Na een beetje zoeken kwam ik er achter dat je bij de veelgestelde vragen in de categorie cadeau’s een duidelijk tariefoverzicht hebt.

Het assortiment is niet bijster groot, maar dat maakt de keuze voor een cadeau wel veel makkelijker. Ze hebben eigenlijk voor elke gelegenheid wel iets. Ik heb twee bestellingen gedaan om te kijken hoe het in zijn werk gaat. Één vanaf mijn mobiel en één vanaf de computer.

Eerste bestelling: Een kaart met een flesje wijn.

Toen wij op vakantie waren hebben onze buren opgepast op ons hondje Zoë. Normaal gesproken nemen we een kleinigheidje mee vanaf onze bestemming. Wij waren nu met het vliegtuig en vonden eigenlijk niet iets wat echt bijzonder was. Bij Kaartje2go bestelde ik vanuit Ibiza op mijn Iphone een bedankkaart met daarbij een fles rosé (altijd goed!). Deze heb ik laten bezorgen op de dag dat wij terug kwamen. Hij werd netjes op tijd bezorgd. De buurvrouw stuurde mij de onderstaande foto via whatsapp met: Superleuk bedankt!

Kaartje2go wijn cadeau bij je kaart

Ik was vooral erg blij dat het heel en op tijd aangekomen was. Het was goed ingepakt dus zeker voor herhaling vatbaar. Het bestellen op mobiel ging eigenlijk makkelijker dan ik van te voren had gedacht. Als ik thuis ben pak ik voor dit soort dingen eigenlijk altijd de computer er bij. Ook als je je dus niet in Nederland bevindt is het makkelijk om iemand te verrassen met een kaart met cadeau van Kaartje2go.

Tweede bestelling: Een kaart met een boek

Om zelf ook te ervaren hoe het was om een kaart met cadeau te ontvangen, heb ik voor Mimi ook wat op de website besteld. Ik was erg benieuwd hoe het werkte qua bestellen via de computer. Eigenlijk werkt het even makkelijks als op je mobiel. Je kunt eerst je kaart uitkiezen en daarbij een cadeau selecteren, maar je kunt ook eerst een cadeau uitkiezen en daarbij een kaart uitzoeken.

Ik bestelde voor Mimi een prachtige kaart met quote (die ik in haar kamertje ga neerzetten) met daarbij als cadeau een prentenboek. Mijn dochter is dol op boeken. Elke avond voor het slapen gaan lezen we samen een boekje en overdag vaak ook nog eens.

Koen Konijn Boekenboef Kaartje2go

Ik bestelde het op een dinsdagmiddag. Aan het eind van de middag kreeg ik een melding van verzending van Kaartje2go. Er werd aangegeven dat de kaarten en het boek aan PostNL overgedragen waren.

De dag erna was er niks bezorgd. De dag daarna stond de pakketdienst met een hele grote doos voor onze deur. Het was goed ingepakt en het boek was helemaal mooi en heel aangekomen. In dit geval vond ik het niet zo erg dat het een dagje later dan gepland bezorgd was. PostNL had wat vertraging in de bezorging zitten en dat kan gebeuren.

Voor Vaderdag had ik een kaart voor zowel Tiemen als mijn vader verstuurd. De kaart van Tiemen was netjes op tijd, maar de kaart voor mijn vader was echt heel lang onderweg. Dit heb ik aangegeven bij Kaartje2go en daarbij kreeg ik de keuze: nogmaals versturen, geld terug of een Kaartje2go tegoed. Het werd dus direct goed opgelost.

Gezocht: Koen Konijn, boekenboef

Het boek wat ik bestelde heet Gezocht: Koen Konijn, boekenboef. Ik was een klein beetje bang dat mijn dochtertje (17 maanden) er nog te jong voor zou zijn, maar ze vind het juist een heel leuk boek. Ze is dol op diertjes en dit boek staat vol met konijnen. Het boek is officieel geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Zoals ik al zei, is het ook voor de jongeren kindjes een leuk boek om voor te lezen.

Eindoordeel

Al met al een paar kleine verbeterpuntjes, maar ik ben erg tevreden met Kaartje2go. Je maakt heel makkelijk een kaart, voegt een cadeau toe en verzenden maar. Kaartje2go en PostNL regelen de rest. En als de verzending niet goed gegaan is kun je altijd terug vallen op de perfecte klantenservice van Kaartje2go! Wat nog wel een leuke aanvulling zou zijn, is als je de mogelijkheid krijgt om het cadeau in cadeaupapier te laten bezorgen. Nu is die optie er niet, maar het maakt de verrassing toch een stuk groter als dat wel zo is.

Heb jij wel eens een kaartje verstuurd via Kaartje2go?

Vind je dit een leuke blog? Pin hem gerust op Pinterest!

Kaartje2go

Deze blog bevat een gesponsorde link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.