Kletspraatje, inbraak en genieten van bloemen | Maandag Collagedag

Hebben jullie een lekker weekend gehad? Mijn vriend was afgelopen weekend jarig en dus hebben we zijn verjaardag zaterdag gevierd met een heel klein groepje. Alleen beide ouders en mijn zusje en zijn broertje waren aanwezig, het was erg gezellig! We gingen barbecuen, waar het natuurlijk wel een beetje koud voor was maar met een kacheltje aan was het erg knus ๐Ÿ˜‰ Hij heeft van mij een nieuwe boormachine gehad. Heel handig voor in het nieuwe huis ๐Ÿ˜‰ haha nee hij wilde dit echt zelf hoor ๐Ÿ˜€ Ik heb hem daar erg blij mee gemaakt! Deze week zou ik eigenlijk al vakantie hebben maar door het kopen van ons huis heb ik deze week terug gegeven, zodat ik later nog een week kan opnemen om te klussen! We blijven wel thuis of gaan er een paar daagjes tussen uit maar ik denk dat het eerder keukens, vloeren, banken, bedden kijken wordt dan echt weg hihi! Kunnen we lekker door sparen!

Ik weet niet wat het is, komt het omdat ik bewuster naar dingen kijk of omdat ik steeds ouder word? Vroeger vond ik bloemen wel mooi maar tegenwoordig kan ik er steeds meer van genieten. Misschien komt het omdat bloemen fotogeniek zijn, dat zou ook nog kunnen. Ik keek afgelopen vrijdagavond bij mij de tuin in en ik zag echt zo veel prachtige bloemen! Voor mijn Maandag Collagedag daarom een collage van de bloemen in mijn tuin!

Beautiful garden - My Little Happiness

Vooral de roos staat mooi in bloei. Ik heb er echt een hele hoop dit jaar! De lavendel is ook weer gaan bloeien ondanks dat we hem niet gesnoeid hebben (oeps slechte tuinman en vrouw zijn wij hihi). Deze boeddha kreeg ik van mijn zusje in het eerste huis waar ik in ging wonen. Hij heeft eerst een hele tijd binnen gestaan en staat nu alweer een jaar buiten. Vorig jaar, toen deze stuik vol zat met kleine roosjes, heb ik hem erbij gezet. Hij is nu wel in knop maar nog niet aan het bloeien. Nog even wachten dus! De tweede aardbei aan mijn aardbeienplant! Deze aardbeien zijn zo zoet echt zo veel lekkerder dan de aardbeien uit de winkel! Tegen de schutting staat deze roze plant met allemaal kleine roze bloementjes die een grote bloem vormen. Ik heb geen idee hoe ze heten maar het ziet er mooi uit!. Deze paarse bloemen groeien dit jaar ook weer tussen andere struikjes door. De laatste foto in deze collage is weer een roze plantje waar deze hommel gek op is!

Een groene en kleurrijke collage om je maandag goed mee te beginnen toch?

Ik ben benieuwd hoe mijn maandag gaat verlopen. Afgelopen weekend is er voor de tweede keer in twee weken ingebroken bij ons op de zaak. Dit keer hebben ze mijn computer meegenomen. Wellicht gunde de inbrekers mij toch die vakantie en dachten ze laat ik haar computer maar eens mee nemen. Ik kan er zo slecht tegen, blijf lekker met je handen van iemands spullen af! Ik heb het toen ik in een winkel werkte ook een aantal keer meegemaakt. Daar waren super goede beelden van, dat was toen een ramkraak met veel meer schade maar toch. Op dat moment zit je echt bijna met tranen in je ogen te kijken hoe dat tuig zomaar je spullen meeneemt. Waarom doen ze dit? Het is een vraag die we ons zelf wel heel vaak kunnen stellen maar het antwoord komen we helaas nooit achter… Ik denk dat het gewoon iets is wat ik los moet laten. Je kunt je er druk om maken maar er is niks aan te veranderen.

Kun jij ook steeds meer genieten van bloemen en heb jij wel eens een inbraak gehad? 

 

9 Reacties

 1. 15 juni 2015 / 08:21

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt en wat naar zeg van die inbraak! Lijkt me niet prettig om dan het pand in te komen wetende wat er is gebeurt. Begrijp nooit zo goed waarom mensen het doen. Als het nou puur uit armoede is dan kan ik me er nog wat bij indenken (al is dit nooit de oplossing!) maar vaak is het puur hebzucht.. erg jammer!

 2. Mariska
  15 juni 2015 / 09:10

  Wat een nare situatie met die inbraak. Ik heb het gelukkig nog nooit mee gemaakt! Toen ik klein was is wel een paar keer onze auto gestolen… ook heel vervelend.

 3. 15 juni 2015 / 09:50

  Wauw mooie foto’s weer! Ik hou ook steeds meer van bloemen. Bloemen in huis, bloemen in de natuur <3 allemaal even prachtig!

  Ah nee wat rot, ingebroken! Snap dat je daar ongelofelijk van baalt ๐Ÿ™

 4. Dina
  15 juni 2015 / 09:55

  Brr, die inbraak. Dat lijkt me zo eng. ๐Ÿ™

 5. kim
  15 juni 2015 / 10:33

  He wat vervelend dat er is ingebroken ๐Ÿ™
  Mooie bloemen! Ik was een paar dagen geleden met mijn moeder naar het tuincentrum. Hebben we ook allemaal mooie lichtroze bloemetjes meegenomen!

 6. Rilana
  15 juni 2015 / 11:32

  Jeetje, wat vervelend zeg die inbraak.. ๐Ÿ™ De foto’s van de bloemen zijn wel heel erg mooi, ik vind het altijd zo mooi om bloemen te zien bloeien..

 7. 15 juni 2015 / 13:13

  Oh wat naar van die inbraak! Daar word je toch moedeloos van als eigenaar van het bedrijf. Bummer! Mooie bloemen heb je op de kiek gezet!

 8. 15 juni 2015 / 13:47

  Ooh wat vervelend van die inbraak zeg. Ik hou ook erg van bloemen, naja ik ben ook bijna verplicht om te houden van bloemen aangezien mijn vader een kas vol met bloemen heeft. haha!

 9. Esmeralda
  18 juni 2015 / 20:27

  Ik vind bloemen geweldig, dahlia’s, gebera’s, tulpen, orchideen en rozen zijn mn favoriet! Vervelend van die inbraak! Is gelukkig nog nooit bij ons gebeurd, alleen bij m’n oma (lang geleden) en bij de buren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.