Outfit| Met een zomerse boho tuniek de boom in!

Luchtige witte zomer tuniek 

Les wat is dit nou weer voor titel? Ja sorry jongens/meiden maar ik ben zo trots dat ik (met een beetje hulp van vriendlief) op een tak van een boom ben geklommen voor deze shoot! Ik maakte eerst een geintje, zal ik even aan die tak gaan hangen? Nou zegt Tiem, als ik je er nou eens bij help en je er gewoon op gaat zitten?! Zo gezegd zo gedaan, daar ging ik met hoogtevrees en al. Naar boven was het minst erg zal ik je zeggen πŸ˜‰ Achteraf ben ik blij dat liefde mij blind heeft gemaakt voor die hoogte en mij de kracht heeft gegeven om het toch te doen. De foto’s zijn namelijk wel echt gaaf geworden al zeg ik het zelf πŸ˜‰ !

Voor deze look heb ik een tuniek aan die ik kocht voor € 20,99 in de uitverkoop bij Sevenbien. Het is een zomerse boho tuniek met niet alleen een super glitter patroon op de voorkant maar ook nog eens leuke balletjes aan de mouwen. Toen ik hem zag was ik gelijk verkocht πŸ™‚ ! Ik draag hem nu met een broek eronder maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken voor op het strand. De broek heb ik al een paar jaar. Ik kan eigenlijk niet meer zo goed achterhalen waar ik hem vandaan heb! Hij zit in ieder geval heel erg lekker en rekt lekker mee πŸ˜€ . De schoenen zijn van Blackstone. De armbandjes heb ik een paar jaar geleden gekregen via Leitz, bij aankoop van een aantal ordners kon je sparen voor leuke BIBA armbandjes. Hoe schattig zijn die?! De clutch is van Primark. Ik heb hem eerlijk gezegd al 3 jaar maar gewoon nog nooit gebruikt! Hoe ik dat wist? Het prijskaartje heb ik er speciaal voor deze shoot van af moeten halen πŸ˜‰ Hoe erg is dat eigenlijk haha. Met deze tuniek staat het super, de kleuren komen hierin mooi terug namelijk! Genoeg tekst πŸ˜‰ Enjoy the pictures!!

Sevenbien outfit post Tasje primarkSevenbien outfit postSevenbien outfit post Sevenbien outfit post Sevenbien outfit post Sevenbien outfit post biba armbandjesSevenbien outfit post

Outfit 

Tuniek: Sevenbien*
Broek: onbekend
Armbanden: Biba & Primark 
Ring: Erfstuk
Clutch: Primark
Schoenen: Blackstone
Nagellak: Essie Demure Vix

Wat vinden jullie van deze look? 

25 Reacties

 1. 12 augustus 2015 / 07:43

  Haha, ‘ga toch de boom in’. πŸ˜‰ Het zijn leuke foto’s geworden!

 2. 12 augustus 2015 / 07:47

  Leuk tuniek meid en hoe leuk is die clutch

 3. 12 augustus 2015 / 09:01

  Wat onwijs stoer dat je jouw angsten hebt overwonnen!! Dat topje dat je draagt is echt waanzinnig mooi. I love the boho style ?

  • 12 augustus 2015 / 13:14

   Dank je wel Kim. Ik ben ook wel een beetje trots op mezelf πŸ™‚ Ja ik ben er ook helemaal weg van πŸ™‚

 4. 12 augustus 2015 / 09:04

  Hele leuke tuniek inderdaad, staat je goed! Leuke foto’s ook πŸ™‚

 5. 12 augustus 2015 / 10:20

  Dat is nog eens een aparte outfitpost πŸ˜‰ Hihi, I like! Die tuniek is super πŸ™‚ Ik ben gek op Sevenbien!

  • 12 augustus 2015 / 13:22

   Thanks Nina! Ja ik vond het ook leuk om hem te maken en zo bijzonder hihi! Ja leuk he ze hebben er zulke leuke dingen elke keer! De nieuwe collectie is net weer binnen gekomen volgens mij πŸ™‚

 6. 12 augustus 2015 / 10:57

  Haha, wat leuk zo! Origineel. Tuniek is leuk zeg, staat je goed.

 7. 12 augustus 2015 / 12:14

  Dat ziet er super leuk uit! Mooie outfit.

 8. 12 augustus 2015 / 12:21

  Wat een leuke kleurtjes zitten er in dat shirt, mooi! Staat je goed πŸ™‚

 9. 12 augustus 2015 / 16:48

  Het zijn leuke foto’s geworden! De tuniek is ook leuk zeg, perfect dingetje voor de lente/zomer πŸ™‚

 10. 12 augustus 2015 / 20:41

  Mooie look! πŸ˜€ En wat een mooie foto’s zijn het geworden!

 11. 12 augustus 2015 / 21:09

  Ik zou het je niet snel nadoen, zo een boom inklimmen (al is het met hulp). Wel heel gaaf geworden! Ik ben verliefd op de combi van je broek met je sleehakken <3.

 12. 12 augustus 2015 / 21:50

  Superleuke outfit en enige foto’s!
  Zo zie je maat hoever je gaat als blogger, helemaal de boom in πŸ™‚

 13. 13 augustus 2015 / 10:43

  Ik vind je tuniek echt tof! Lekker boho, en daar houd ik van, haha. Leuke outfit! Lekker vrolijk. πŸ™‚

 14. 13 augustus 2015 / 13:19

  Leuke foto’s, mooie tuniek en een hele gave clutch.

 15. 13 augustus 2015 / 15:21

  Je ziet er heel leuk uit! En boompje klimmen is fijn, hΓ¨?! πŸ˜‰

 16. 15 augustus 2015 / 08:44

  Heel erg leuk geschreven, en er zijn ook leuke foto’s uit gekomen zeg! Oh ja erg is dat soms hΓ©, dan koop je iets want ja – je moet het tΓ³ch en Γ©cht hebben – maar dan vervolgend belandt het voor de komende periode(s) in de kast. Oops. Het staat overigens wel erg leuk bij je outfit, haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.