Mijn babyshower – High tea en spelletjes

Het is alweer bijna twee weken geleden dat ik verrast werd met een babyshower! Op instagram heb ik al een paar foto’s en filmpjes van deze dag gedeeld. Ik vroeg of jullie er meer over wilde lezen op mijn blog en dat antwoord was duidelijk ja 🙂 . Hieronder het verslag van mijn babyshower!

Babyshower | De verrassing

Op zondag 14 januari had ik met mijn zusje afgesproken om naar Ikea te gaan voor een aantal kleine dingen. Zo had ik nog wat boterhamzakjes nodig, een krukje voor onder de douche (voor tijdens het bevallen 😉 ) en wilde ik even kijken voor een schommelstoel.

Mijn zusje zou mij rond een uur of 14.00 komen halen. Ze was uiteindelijk iets verlaat en rond half drie vertrokken we naar Ikea. We waren al een flink eind onderweg toen ze ineens de verkeerde afslag nam. We reden niet richting Rotterdam, maar richting de Maasvlakte. Dat was heel wat anders! Ik zei wat doe je? En ze bleef stug voor zich uitkijken haha. Op dat moment was het afwachten waar we naar toe gingen.

We reden uiteindelijk naar Brielle naar een van mijn favoriete lunchrooms genaamd Chez Andre. Ik werd de trap op geleid en WAUW wat een verrassing! Al mijn vriendinnen en een aantal familieleden waren erbij aanwezig. De aankleding was zo mooi en het was gewoon helemaal in mijn stijl.

Babyshower - flamingos

Babyshower | High tea en spelletjes

De Babyshower bestond voornamelijk uit gezellig met elkaar kletsen en genieten van de geweldige high tea. Ik vind persoonlijk dat je bij Chez Andre de lekkerste high tea hebt! Ik heb er zelf redelijk wat geprobeerd, maar geen enkele komt in de buurt van deze. Je hebt veel variatie in hapjes, je krijgt veel, heel veel en ze houden rekening met eventuele allergieën.

Babyshower - flamingos - high tea

Ik had voorafgaand aan mijn vriendinnen die het organiseerde doorgegeven dat als ik ooit een babyshower zou krijgen, ik niet van die stomme spelletjes wilde doen. Je weet wel, potjes eten, luiers verschonen en dat soort dingen. Gelukkig hadden ze dat goed onthouden haha.

Rarara – naam, geboortedatum, gewicht en lengte

Een van de dingen die ik altijd erg leuk vind is dat mensen de naam, geboortedatum, gewicht en lengte kunnen raden. Dat heeft iedereen gedaan en zelf vulde ik uiteraard ook de laatste drie items in op mijn briefje. Het zit in een prachtig glazen kistje en ik kan niet wachten om te kijken wie er het dichts bij zat. Of iemand de juiste naam opgeschreven had? Daar ga ik niet te veel op in haha 😉 .

Babyshower - flamingos - high tea 2Babyshower babyspel

Babyfoto’s raden

Een ander spelletje wat ik altijd erg leuk vind tijdens babyshowers is het raden van babyfoto’s. De eer hiervoor gaat totaal naar mijn zusje die dit geweldige creatieve bord heeft gemaakt. Hij kan zo op Pinterest als idee vind je niet? Ze had alle babyfoto’s heel slim in sepia uitgeprint zodat ik niet aan de hand van kleuren of zwart wit foto’s sommige mensen al kon raden. Daarnaast had ze er superleuke houten hangers bij gemaakt met namen die ik er dan aan kon hangen bij de foto van die persoon.

Het was erg leuk om te raden. Sommige had ik zo goed, vooral omdat ze leken op de kinderen/nichtjes/neefjes van deze vriendinnen of ik de ogen van mijn vriend (bij mijn schoonmoeder) erin zag haha. Andere waren wat lastiger. Vooral omdat je toch geneigd ben naar bijvoorbeeld haarkleur te kijken en dit nogal misleidend kan zijn 😉 .

Babyshower – enorm verwend

Naast dat het een geweldige gezellige middag was ben ik ook echt enorm verwend. Deze zelfgemaakte mobiel met flamingo’s kan ook zo op Pinterest! Wat een creatieve mensen heb ik toch om mij heen hé!

Flamingomobiel

En ook de bijpassende luiertaart was echt een succes. Ik vind het gewoon zonde om hem uit te pakken en heb hem zo nog op de babykamer staan haha.

Babyshower - Luiertaart flamingos

Naast de bovenstaande cadeau’s heb ik nog veel meer leuke dingen gehad! Stom genoeg heb ik geen foto gemaakt van het overzicht met alle cadeau’s. Ik heb alles (nesteldrang sorry) gelijk gewassen en opgeborgen in de babykamer hihi. Elk cadeau is zo bijzonder, erg leuk om te zien dat mensen de moeite voor je doen en echt iets uitzoeken wat bij je past.

Babyshower outfit

Ik heb een geweldige middag gehad en wil iedereen bedanken die er was of hieraan meegeholpen heeft! Een van mijn vriendinnen maakte ook nog een kort filmpje van mijn babyshower, wil je die zien? Klik dan hier.

Ben jij ook wel eens verwend met een babyshower?

13 Reacties

 1. Desiree
  26 januari 2018 / 10:43

  Was super! Op naar een goede bevalling

 2. 26 januari 2018 / 11:06

  Wauw wat is dit geweldig! Dat mobiel is echt prachtig en hoe leuk dat iedereen de naam ging raden. Ik ben heel benieuwd of iemand het heeft geraden, haha! Heel veel plezier en succes nog de laatste weekjes. Malou x
  Malou | Blonde Blossom onlangs geplaatst…Mijn verjaardags wishlist ♥My Profile

 3. 26 januari 2018 / 13:43

  Wat een mooie aankleding inderdaad! Zeker Pinterestwaardig allemaal.

 4. Robine
  26 januari 2018 / 13:54

  Ah ziet er leuk uit allemaal!
  Nu nog even nestelen en uitrusten voor de kleine meid komt ?
  Succes met de laatste loodjes Les! ?

 5. Diana
  26 januari 2018 / 18:19

  Was erg gezellig en inderdaad de kleur van het haar zegt niets ? ?

 6. 26 januari 2018 / 20:08

  Echt super lief dat ze een babyshower voor je hebben georganiseerd! Hele mooie foto’s, ziet er gezellig uit!
  Liefs

 7. 29 januari 2018 / 18:15

  Het ziet er allemaal mooi verzorgd uit en wat gaaf dat bord met baby foto’s! Heel erg leuk gedaan en heel sfeervol!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.