Flow Planners agenda | Dé agenda en planner combinatie voor 2018

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent de start van een nieuwe agenda! Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van online agenda’s. Ik heb hier niks mee en vind het nog steeds handiger én leuker om een papieren agenda te hebben. Naast mijn computer heb ik ook altijd tig notitieboekjes liggen om aantekeningen en planningen te maken. Dat is met mijn nieuwe agenda niet meer nodig! Ik haalde eind 2017 de Flow Planners Agenda in huis, dé agenda en planner combinatie van dit moment.

Flow Planners Agenda | Unboxing

Ik haalde de Flow Planners Agenda bij Bruna Ouddorp (de winkel van mijn ouders), je kunt hem ook online bestellen of afhalen in Stellendam in Zuid Holland bij Marloes die deze planner bedacht.

De Flow Planners Agenda wordt geleverd in een witte kartonnen doos met een Flow Plnnrs sticker erop.

Flow Planner, de Agenda en Planner in een

Bij de winkel waar ik hem haalde lag er een inkijkexemplaar, zo kun je de agenda goed bekijken voor je hem daadwerkelijk aanschaft. Als je de doos opent is het net alsof je een cadeautje uitpakt.

Flow Planner, de Agenda en Planner in een

De agenda is ingepakt met daarbij een persoonlijk geschreven bedankkaartje. Erg leuk!

Flow Planner, de Agenda en Planner in een

En zo ziet de Flow Planners Agenda er aan de buitenkant uit zonder verpakking. Ik ben zelf nogal van het roze, zoals je op mijn blog ook wel terug kunt zien 😉 . Ik vind dit ontwerp echt te gek. Het is mooi roze, met bloemen. Wat ik zelf al erg fijn vind is dat de agenda een spiraal heeft. Zowel bij agenda’s als notitieboekjes vind ik dat echt wel een must. Het schrijft niet alleen veel lekkerder, maar het werkt ook veel fijner.

Flow Planner, de Agenda en Planner in een

De Flow Planners Agenda is 3,5 cm dik, heeft een afmeting van 24x22cm incl. spiraal. De agenda is vrij zwaar dus echt meenemen in mijn tas zal ik hem denk ik niet zo snel.

Flow Planner, de Agenda en Planner in een

Flow Planners Agenda | Binnenkijken

De agenda begint met de quote:

“Plan your life, live your plan!”

Een mooie quote voor een agenda/planner. In het voorwoord krijg je een persoonlijk woord van Marloes. Hierin geeft ze aan hoe ze op het idee kwam voor de planner, wat haar eigen struggles waren en hoe ze uiteindelijk voor de uitvoering van haar plan heeft gezorgd.

In de personalia die daarop volgt kun je alle standaard gegevens van jezelf kwijt. In de agenda worden voorin ook alle vakanties weergegeven. Echter niet alleen de normale feestdagen en schoolvakanties, maar ook bijvoorbeeld de bouwvak en feestdagen in Duitsland en België. Daarna krijg je een grote overzichtskalender van 2018 en 2019.

Flow Planner, de Agenda en Planner in een

Voor je echt start met de Flow Planners Agenda krijg je een gebruiksaanwijzing van hoe je de agenda het beste kunt gebruiken. Hierin wordt onder andere uitleg gegeven over de vooruitzichten die je kunt maken en hoe je de verschillende periodieke doelen kunt opstellen.

Flow Planner, de Agenda en Planner in een

Nadat je een Vision Board hebt gemaakt en al je doelen duidelijk op papier hebt gezet gaat de agenda echt van start. De opbouw van de agenda is als volgt:

 • Rittenregistratie
 • Urenregistratie
 • Weekoverzicht
 • Dagoverzicht
 • Notitie mogelijkheden

Flow Planner, de Agenda en Planner in een

Tussendoor worden er bij de start van ieder kwartaal nog tips gegevens m.b.t. de belastingaangifte en andere zaken waar je als zzper mee te maken krijgt.

Hieronder een voorbeeld van een weekoverzicht. Hierin kun je je boodschappen opschrijven, een maaltijd overzicht maken, je weekdoelen opschrijven, losse taken en persoonlijke focuspunten.

Flow Planner, de Agenda en Planner in een

Een voorbeeld van een dag ziet er zo uit:

Flow Planner, de Agenda en Planner in een

Je kunt per half uur (vanaf 8.00 tot 20.00) afspraken/notities plannen. Per twee dagen heb je nog de mogelijkheid om je taken op te schrijven voor thuis en voor werk. Wat ik zelf erg leuk vind is dat je ook kunt inkleuren hoeveel je gedronken hebt die dag. Aangezien de planner toch altijd naast je zal liggen als je aan het werk bent, is het een kleine moeite om ook even bij te houden of je wel genoeg gedronken hebt.

Flow Planners Agenda | Eindoordeel en bestellen met korting

Hou je van orde, structuur en overzicht? Dan is deze planner zeker wat voor jou. Ik ben persoonlijk erg blij met deze agenda en ga hem voornamelijk gebruiken als planner voor mijn blog taken. Zo heb ik geen tig notitieboekjes meer nodig op mijn bureau, maar alleen de Flow Planners Agenda! Deze agenda is te koop voor € 39,95. Niet heel voordelig, echter een goede planner en agenda is altijd vrij prijzig. Je hoeft hem slechts één keer per jaar aan te schaffen en deze agenda scheelt je uiteindelijk een hoop losse notitieboekjes 😉 .

Bestel je de agenda online bij Marloes via flowplanners.nl dan ontvang je met mijn specifieke kortingscode ‘happy’ 10% korting op de aanschafprijs! Deze kortingscode geldt trouwens ook voor alle andere leuke producten uit de shop! Deze kortingscode is geldig tot 1 mei 2018.

Edit: de agenda is nu te koop met 25% korting. Met mijn bovenstaande code ‘happy’ krijg je daarop nog eens 10% extra korting. Je schaft de agenda nu dus aan voor: € 26,96

Is deze planner ook iets voor jou?

Dit product heb ik ontvangen ter review.

13 Reacties

 1. 12 januari 2018 / 07:36

  Wauw, wat is de agenda alleen al ontzettend mooi vormgegeven. Ik vind de kaft al prachtig! Ik kan me voorstellen dat je erg blij bent met de agenda met zo veel handige lijstjes en planners. Het is dat ik meestal Outlook gebruik als agenda, maar anders had ik deze agenda ook graag overwogen 🙂

 2. 12 januari 2018 / 08:09

  Ohhh ik heb er al een, maar eigenlijk wil ik deze!! ??

 3. Mari
  12 januari 2018 / 08:42

  Ohhh deze vind ik ook wel heel erg gaaf!!!
  Hier kan je echt alles bijhouden, Thanks weer voor de leuke tip!

 4. 12 januari 2018 / 08:57

  Wat een geweldige planner! Ik vind hem heel erg leuk, vooral ook dat je kan aangeven hoeveel je hebt gedronken die dag.
  Liefs,
  Evelien

 5. 12 januari 2018 / 11:37

  Wauw wat is deze mooi zeg! Anders dan ik van Flow gewend ben, maar wel lekker clean en met mooie kleurtjes. Zelf heb ik al een planner dus ik ga deze niet meer aanschaffen, maar ik ga ‘m wel onthouden voor volgend jaar. Malou x

  • 12 januari 2018 / 12:23

   Hij is niet van het tijdschrift flow hoor 🙂 het is echt een apart merk flow planners agenda ontwikkeld door Marloes. Dus voor volgens jaar even erg in houden hihi

 6. 12 januari 2018 / 13:04

  Wat een lekker zoet kleurtje! Love it 🙂

 7. 12 januari 2018 / 14:06

  Hij ziet er wel heel erg mooi uit vind ik hoor. En roze en wit is ook gewoon een hele mooie combinatie 🙂

 8. 12 januari 2018 / 16:00

  Wow, wat een handige en uitgebreide agenda/planner! Het is een investering, maar je krijgt er wel een hoop voor terug.

 9. 12 januari 2018 / 19:20

  Oh wauwieee, wat een mooie handige agenda/planner zeg

 10. 13 januari 2018 / 11:34

  Ziet er een fijne planner uit! Ik had zelf nog nooit van de Flow Planners gehoord.
  Liefs,
  Yara

 11. 17 januari 2018 / 18:31

  Wat een feestje om uit te pakken. De indeling is ook erg leuk om te zien. Ik heb gewoon een saaie HEMA agenda.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.