Review | Delilah Cosmetics Liquid Lipstick 3302 Belle & 3301 Beau

Vlak na kerst ontving ik nog een hele leuke verrassing. Een Christmas Cracker met daarin twee nieuwe Delilah Cosmetics Liquid Lipsticks. Het merk Delilah Cosmetics kende ik al lang van naam, maar had ik nog nooit geprobeerd. Ik kon niet wachten dus om deze producten uit te testen.

Delilah Cosmetics

Het merk is geboren uit een vriendschap tussen Rupert Kingston (make-up artist), Hannah Nicholson (beauty inkoper) en Juliet White (fotograaf). Ze hadden een gezamenlijke passie voor cosmetica en de wens om iedere vrouw, ongeacht haar leeftijd, er mooi uit te laten zien.

Delilah betekent verleidelijk, maar is ook de naam van een zachtroze roossoort, een onvervalst Brits schoonheidsicoon.

Delilah heeft een capsulecollectie van zorgvuldig samengestelde cosmetica. Alle producten zijn dermatologisch getest, dierproefvrij, milieubewust geproduceerd en vrij van parabenen.

Delilah Cosmetics Liquid Lipstick | De verpakking

De Liquid Lipsticks worden geleverd in een Christmas Cracker. Niet echt een super kerst verpakking, maar eerder een leuke winterse verpakking!

Delilah Liquid Lipstick Christmas CrackerDelilah Liquid Lipstick Christmas Cracker

De Cracker is in twee uitvoeringen beschikbaar: een uitdagende variant met de kleuren Flame en Retro en een nude variant met de kleuren Beau en Belle.

Delilah Liquid Lipstick Christmas Cracker

Na het uitpakken van de Christmas Cracker, vind je twee prachtige Liquid Lipsticks in een mooie luxe verpakking. De huls is erg stevig en je kunt direct goed de kleur van het product zien. Dat is iets wat ik zelf altijd echt een pluspunt vind. Zeker met een lade vol lipsticks 😉 .

Delilah Liquid Lipstick Belle & Beau swatch

Delilah Cosmetics Liquid Lipstick |  3302 Belle & 3301 Beau

Delilah Liquid Lipstick Belle & Beau

Ik ontving de kleuren Beau en Belle uit de Matte Nude collection. Twee prachtige kleuren! Wat belooft Delilah Cosmetics met dit product?

Delilah Cosmetics en combineert het beste van twee werelden: de intense dekking van je favoriete lippenstift, aan te brengen als een verleidelijke lipgloss. 

Met deze romig zachte lipstick, verrijkt met natuurlijke mineralen, is geplak op je lippen verleden tijd en blijven champagneglazen afdrukvrij na het nippen. De Liquid Lipstick breng je vloeibaar aan, maar droogt direct mat op met een fluweelzachte finish die wel tot negen uur lang onaangetast blijft zitten!

De ingredienten van deze producten:

Delilah Liquid Lipstick Christmas Cracker

De lipsticks hebben een hele fijne applicator. Het loopt rond en het lijkt wel of deze zich echt vormt naar je lippen. Soms bij liquid lipsticks die mat opdrogen, vind ik het wel eens lastig om ze netjes aan te brengen. Met deze applicator had ik daar absoluut geen last van.

Delilah Liquid Lipstick Belle & Beau swatch

Het product blijft nog even glimmend na het aanbrengen, maar na ongeveer een minuut is het goed droog en zit het als een huis. Of het de 9 uur haalt, dat vind ik wel erg lang. Als ik hem morgens aanbreng, zit hij na de lunch nog steeds wel goed. Na die tijd gaat hij langzaam vervagen.

Delilah Liquid Lipstick Belle & Beau swatch

Delilah Cosmetics Liquid Lipstick | Swatches, look en mijn mening.

Hieronder zie je de swatches. Zoals je kunt zien is een deel nog nat, maar het droogt op sommige stukjes al wel op. De dekking van het product is echt top! Het dekt in een keer goed.

Delilah Liquid Lipstick Belle & Beau swatch

Aangebracht op mijn lippen zien de kleuren er zo uit.

Delilah Liquid Lipstick BelleDelilah Liquid lipstick Belle 

Delilah Liquid Lipstick BeauDelilah Liquid lipstick Beau

Voorafgaand had ik verwacht dat ik Belle het mooist zou vinden. Die vind ik, als ik de foto’s zo bekijk, ook echt prachtig staan. Toch is de kleur Beau mijn favoriet voor overdag.

Doen deze liquid lipsticks wat ze beloven?

Daar kan ik kort over zijn: ja. De lipsticks hebben inderdaad een intense dekking, zijn romig zacht bij aanbrengen en drogen goed mat op. Geen geplak én afdrukvrij. Ze blijven niet de volledige 9 uur zitten, maar 5-6 uur redden ze zeker wel. Daarnaast verzorgt het mijn lippen wel. Echter ivm de laatste loodjes van de zwangerschap heb ik nu zelf wel snel droge lippen. In het begin had ik het niet nodig, maar nu smeer ik regelmatig mijn lippen in met lippenbalsem en daarna breng ik een van deze lipsticks aan. Ik verbaas mij hoe goed deze lipsticks dan alsnog blijven zitten! Ze drogen dan ook nog mat op, maar mijn lippen hebben net dat beetje extra verzorging wat ik zelf nu nodig heb.

Mijn eerste ervaring met het merk Delilah en deze liquid lipsticks is dus verrassend goed! Ik kan niet wachten om nog meer producten van dit fijne merk te testen.

Waar kun je ze kopen?

Deze twee liquid lipsticks zijn te koop voor €32,50 bij alle verkooppunten van Delilah, waaronder in de House of Delilah flagshipboutique aan de Leliegracht 50D in Amsterdam.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. 

10 Reacties

  1. 7 februari 2018 / 11:38

    Wauw wat een mooie kleurtjes zijn dit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.