Outfit | Franse Flair in de Provence

Alweer een outfit met een streepje! Dit keer een jurk die ik van mijn schoonmoeder leende op onze vakantie in Frankrijk. Dit jaar ben ik daar voor het eerst gaan kamperen. Wij verbleven in de buurt van Aups, een plaatsje in de VAR, in de Provence. Ik heb er zoveel mooie foto’s gemaakt dat ik eerlijk gezegd niet weet waar ik moet beginnen. Meerdere malen probeerde ik er al een blog van te maken, tot nu toe met weinig gepubliceerd resultaat. Wat ik jullie nu al wel wil laten zien zijn de outfit foto’s die Tiemen maakte. Deze foto’s zijn gemaakt voordat we gingen eten in Bauduen. Een prachtig dorpje aan de Gorges Du Verdon. Het eten was heerlijk! Helaas had ik alleen een allergische reactie op de lavendel in het toetje. Volgende keer alleen lavendel in de tuin voor mij 😉 .

Steepjes Jurk Only Steepjes Jurk OnlySteepjes Jurk OnlySteepjes Jurk Only Steepjes Jurk OnlySteepjes Jurk Only

Outfit de Franse flair

De jurk die ik draag is, zoals ik al eerder zei van mijn schoonmoeder. Deze is van het merk Only en kocht ze aan het begin van deze zomer. Ik combineer deze jurk met mijn Via Vai Sneakers en mijn goudkleurige Dune tas. Sneakers onder een jurk was iets wat ik vroeger dus echt nooit gedaan zou hebben. Tegenwoordig vind ik het echt heel leuk staan, zeker als het een wat elegantere sneaker is zoals deze. De bril die ik hier draag hebben jullie ook al eerder kunnen zien en is van Polette. De armbandjes heb ik gekregen van Tiemen. Hij kocht ze op een van de Franse markten die we bezochten. Dat is trouwens echt zo leuk! Ik kan je dat echt aanraden om te bezoeken. Het is allemaal zo authentiek.

Jurk | Only
Schoenen | Via Vai
Tas | Dune
Armbanden | Franse markt
Horloge | Guess
Bril | Polette

Wat vind jij van deze outfit en draag jij vaak sneakers onder een jurk?

 

18 Reacties

 1. 2 september 2016 / 09:01

  Hele leuke outfit. Vind de jurk erg leuk, luv streepjes en de sneakers erbij maken het heel vlot 🙂

 2. 2 september 2016 / 14:15

  Leuk zeg! Ook helemaal mijn ding, Franse markten en streepjes. Ik ben nu wel benieuwd naar je foto’s zeg 🙂

 3. 2 september 2016 / 16:56

  Wat een leuk jurkje Lesley! Staat je goed! 🙂

 4. 2 september 2016 / 20:56

  Wat een leuk jurkje! Hij staat je ook heel goed!

 5. Jessy
  3 september 2016 / 11:51

  Wat een ontzettend leuk jurkje! Ik moet maar vaker bij de Only gaan kijken 🙂

 6. 4 september 2016 / 21:27

  Wat een leuke outfit! Zelf hou ik niet zo van sneakers onder jurkjes maar bij jou staat het toch wel leuk 🙂
  Quinty onlangs geplaatst…∆ MAC WHIRLMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.