Benefit Gimme Brow wenkbrauwgel | Review

Voor de zomer introduceerde Benefit haar nieuwe collectie met in totaal 13 wenkbrauwproducten. Een aantal van deze producten zijn alleen in een nieuw jasje gegoten, maar er zijn ook een aantal producten volledig nieuw. Zo schreef ik eerder een review over de nieuwe Ka-Brow! uit deze lijn. Vandaag een product welke ik al langer gebruik. Deze heeft alleen een nieuw jasje gekregen: Gimme Brow. 

BENEFIT Gimme Brow | HET PRODUCT 

Gimme Brow kun je zien als een soort mascara, maar dan voor je wenkbrauwen. Gimme Brow is leverbaar is drie kleuren: 1. Light, 2. Medium, 3. Dark. Wat belooft Benefit met dit product?

Dunne wenkbrauwen zonder volume? Met deze Gimme Brow wenkbrauwgel van Benefit tovert u zo volume en kleur in uw wenkbrauwen. De microvezeltjes in de gel blijven plakken aan de huid en de haartjes, voor voller uitziende wenkbrauwen! De gel blijft goed zitten en geeft de wenkbrauwen een natuurlijke langhoudende look. Het product is water-resistant.

Benefit Gimme Brow Light verpakkingBenefit Gimme Brow Light 1 Zoals je kunt zien is de verpakking geheel in de nieuwe tover stijl. In vergelijking met de oude verpakking vind ik dit er een stuk leuker uitzien! Even voor je beeldvorming, deze was bruin met een zwarte dop.

BENEFIT GIMME BROW | HET GEBRUIK

Leuk die mooie verpakking, maar hoe is het product nu in het gebruik? Ik vind het ideaal! Zelfs als je geen ervaring hebt met je wenkbrauwen doen kun je met dit product overweg. Het enige wat je hoeft te doen is het borsteltje door je wenkbrauwen halen en het daarmee direct in model brengen.

Benefit Gimme Brow Light 1Ik heb zelf kleurnummer Light, dat is nummer 1. Ik heb de iets donkerdere variant ook geprobeerd maar dat wordt echt te donker bij mij. Ik vind het er zelf dan niet meer natuurlijk uitzien. Twijfel je over welke kleur je nodig hebt? Ga dan even langs bij een van de Benefit verkooppunten bij jou in de buurt, ze kunnen het dan bij je aanbrengen en je kunt dan gelijk zien of het resultaat naar wens is!

Benefit Gimme Brow Light 1Het borsteltje bij de Gimme Brow vind ik zelf heel erg fijn werken. Ondanks dat het niet veranderd is heb ik wel het idee alsof er minder product in een keer op het borsteltje komt. Voorheen had ik nog wel eens dat er best veel tegelijkertijd uit kwam en dan streek ik hem even af aan het randje. Nu komt er precies de juiste hoeveelheid uit. Dit kan natuurlijk ook liggen aan de opening, misschien hebben ze die net een fractie smaller gemaakt. 

BENEFIT GIMME BROW | HET RESULTAAT / WENKBRAUWEN VOOR & NA 

benefit gimme brow voor en naEven voor het vergelijk: op de linker foto zie je mijn linker wenkbrauw (links op de foto) zonder enige product en op de rechterfoto mijn linker wenkbrauw met Gimme Brow. Op de rechter foto kun je dan gelijk goed het verschil zien met het product waar ik eerder een review over schreef de Ka-Brow! Hou je meer van strakke wenkbrauwen dan zou ik gaan voor Ka-Brow!. Hou je meer van natuurlijke wenkbrauwen dan zou ik kiezen voor de Gimme Brow. Ik gebruik beide producten door elkaar heen of gecombineerd met elkaar. Het ligt er net een beetje aan welke look ik wil maken of waar ik heen ga.

Ik koop de Gimme Brow voornamelijk voor de kleur en het in model brengen van mijn wenkbrauwen. Het product belooft ook extra volume aan je wenkbrauwen te geven. Dit lijkt er wel op maar ik vind dat ik het niet goed kan beoordelen. Doordat mijn wenkbrauwen licht zijn en ik vooral de lichte haren donkerder maak krijg je optisch gezien ook al meer volume. Wat ik fijn vind aan het product is dat het wel heel de dag goed blijft zitten. Je brengt je wenkbrauwen s’morgens in model en als ik na mijn werk thuis kom zitten ze nog precies op dezelfde manier.

BENEFIT GIMME BROW | EINDOORDEEL

De Gimme Brow van Benefit is een blijvertje! Het is een product wat iedereen kan gebruiken, of je nu ervaren bent met je wenkbrauwen bijwerken of niet. Het geeft een mooie intense kleur die de gehele dag blijft zitten.  Producten van Benefit zijn niet goedkoop, maar ze zijn wel goed qua kwaliteit en je kunt lang met een product doen. Voor bepaalde producten geef ik dan ook graag wat meer uit. Dit is bij mijn mascara het geval (ik gebruik de Roller Lash zie hier de review en het vergelijk wat ik maakte vorig jaar) en mijn wenkbrauw producten.  Ik schreef over dit product eerder een korte review met een vergelijk met een soortgelijk product van Essence. Als je benieuwd ben naar het verschil zou ik zeggen neem zeker nog even een kijkje bij dit artikel: vergelijking met voordeliger alternatief van Essence.

Gimme Brow is te koop voor € 26,50 bij de diverse vestiging van Douglas waar Benefit in zit en online bij Douglas

HEB JIJ DE BENEFIT GIMME BROW AL GEPROBEERD?

17 Reacties

 1. 5 september 2016 / 08:57

  Als ik een product zou proberen zou ik gaan voor Kabrow, dat lijkt me het fijnste en komt het dichtste in de buurt bij wat ik nu gebruik. Fijne review Lesley, heel duidelijk en ook leuk om het verschil te zien.

  • 8 september 2016 / 21:39

   Bedankt voor je lieve comment! Ja Ka-Brow! Is ook echt een heel fijn product. Ik gebruik ze met liefde door elkaar heen. Eigenlijk net hoe ik mijn look op dat moment wil creΓ«ren πŸ™‚

 2. 5 september 2016 / 09:29

  Mooi resultaat hoor. Vind het bij beide foto’s er natuurlijk uitzien.

 3. 5 september 2016 / 09:33

  Ziet er goed uit zeg! Ik hoor heel veel goede dingen over de wenkbrauw producten van Benefit. Heb ze zelf nog niet geprobeerd om heel eerlijk te zijn.

  • 8 september 2016 / 21:40

   Zeker een aanrader hoor. Je kunt het altijd even in de winkel proberen. De lijn is nu zo uitgebreid dat het gewoon best moeilijk is om te kiezen welk product nu echt bij je past. πŸ™‚

 4. 5 september 2016 / 10:40

  Dat maakt voor een gel wel veel verschil! Vind het mooi staan πŸ˜€ zelf zou ik voor zo’n pomade gaan want ik moet wel wat bijtekenen :’D

 5. 5 september 2016 / 17:15

  Je ziet inderdaad heel veel verschil maar jeetje wat duur! πŸ™‚

  • 8 september 2016 / 21:42

   Het is inderdaad een duur product, ik merk wel het kwaliteitsverschil met andere soortgelijke producten. Voor mij is dit daarom echt een must-have. Ik heb liever dat ik wat meer betaal en dat het er aan het eind van de dag nog steeds goed op zit dan wat minder betalen en eind van de dag geen mooie wenkbrauwen meer hebben πŸ˜€

 6. 5 september 2016 / 17:53

  Ik vind de producten er super gaaf uitzien. Op dit moment heb ik nog goedkope items voor mijn wenkbrauwen. Als de dure maanden weer over zijn ( alle verjaardagen, contributies en feestdagen in December ) ga ik eens langs bij de Douglas!

 7. 5 september 2016 / 21:25

  Sowieso al die verpakking… geweldig! dan wil je het al hebben πŸ˜‰ maar het ziet er ook nog eens goed uit, fijn zo die foto’s!

 8. 6 september 2016 / 14:24

  Wat lijkt het mij een fijn product! Ik vind de verpakking ook altijd zo vrolijk en de werking van het product ziet er echt onwijs goed uit!
  Liefs,
  Evelien

 9. 6 september 2016 / 18:01

  Heel mooi vind ik het effect! Ook goede duidelijke voor en na foto’s heb je gemaakt πŸ™‚

  • 8 september 2016 / 21:43

   Dank je wel πŸ™‚ Vind het zelf altijd erg belangrijk om dat te zien dus vandaar dat ik het er altijd bij doe πŸ™‚

 10. 6 september 2016 / 20:00

  Wat een mooi resultaat!! Ik ben sowieso wel eigenlijk fan van Benefit. Ze hebben altijd zulke goede producten en supermooie verpakkingen!

  • 8 september 2016 / 21:44

   Ja ik ook hoor. Benefit heeft echt hele mooie producten en de kwaliteit van de producten die ik (geprobeerd) heb is echt goed!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.