Outfit | Red lips roller skater girl

In deze blog een ander soort outfit dan je van mijn gewend bent. Daarmee bedoel ik iets minder zoet dan normaal gesproken ๐Ÿ˜‰ . Toch is dit ook een outfit waar ik zelf heel erg blij van word.

Outfit | Roller skate girl - red lips 3Outfit | Roller skate girl - lipstick tas 1Outfit | Roller skate girl - red lips 3Outfit | Roller skate girl - red lips 3Outfit | Roller skate girl - red lips 3Outfit | Roller skate girl - lipstick tas 1Outfit | Roller skate girl - red lips 3Outfit | Roller skate girl - red lips 3 RSI skatesOutfit | Roller skate girl - red lips 3Outfit | Roller skate girl - red lips 3

Outfit roller skater girl

Een outfit op rolschaatsen? Ja, waarom eigenlijk niet ๐Ÿ˜‰ ! Ik vind het superleuk om te rolschaatsen, er is alleen één probleem. Nadat ik twee jaar geleden heel erg gevallen ben, vind ik het nu nogal eng. Iets met een keiharde klap op je achterhoofd en flauwvallen midden op de weg, blijft toch erg hangen. Eens moet weer de eerste keer zijn en bibberend stond ik daar, op mijn rolschaatsen. Ik ga langzaamaan weer oefenen, maar volgende keer pak ik weer een geasfalteerde weg in plaats van deze steentjes ๐Ÿ˜‰ . Deze rolschaatsen zijn van RSI en kocht ik tweedehands. Ze zien er nog supermooi uit vind je niet?

Ik droeg mijn favoriete rok van Costes. Deze rok kocht ik in december voor de feestdagen en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Hij zit lekker, hij is net lang genoeg en je kunt hem eindeloos combineren. Hij is ook al in twee eerdere post naar voren gekomen en zoals je kunt zien zijn die outfits écht allemaal anders.

De rok combineer ik met een statement t-shirt van Mango. Never mind staat erop in rode glitters. Om de outfit af te maken draag ik mijn nieuwe The Rubz armband weer in combinatie met mijn Guess horloge. Het tasje vind ik ook helemaal geweldig. Deze komt van Lesara, een webshop met de laatste trends op het gebied van fashion. Als er een nieuwe trend gespot wordt door een van hun trendspotters, is die trend binnen vier weken terug te vinden in de webshop.

Outfit details

Top | Mango
Rok | Costes
Tas | Lesara*
Armband | The Rubz
Horloge | Guess

Rolschaats jij ook graag?

12 Reacties

 1. 17 mei 2017 / 07:19

  Wat een onwijs gave outfit! Leuk gecombineerd met die rolschaatsen! Ik heb nog nooit gerolschaatst, maar eigenlijk lijkt het me best leuk.

 2. 17 mei 2017 / 10:10

  Leuke outfit! Dat tasje is echt heel geinig! Je rok vind ik heel vet! Knap dat je na zo’n val weer bent begonnen! Ik kan dus niet rolschaatsen/skeeleren. Toen ik het vroeger ging leren was ik er geen ster in en pleurde ik alleen maar, ik vond het ook doodeng met die wieltjes onder m’n voeten, dus op een gegeven moment had ik het maar opgegeven. Ik was ook niet zo’n held. :p

 3. Desiree
  17 mei 2017 / 11:30

  Oee die laatste foto vink cool!

  Nice snel ff naar ons nieuwe plekje!!

 4. 17 mei 2017 / 11:43

  Een prachtige Danielle outfit, ik zou dit zo dragen en I loveeeeeeeee it! Stoer dat je weer op je rolschaatsen bent gestapt!!

 5. 17 mei 2017 / 19:30

  Oh meid wat een kekke outfit! Heerlijk hoe jij weet de dingen te combineren!

 6. 17 mei 2017 / 20:15

  Wat een gave outfit zeg en die tas HOE COOl!

 7. 17 mei 2017 / 21:18

  Gave outfit en je tas is heel tof! Ik heb ook rolschaatsen en heb daarmee een gat in een jeans gevallen, een rok zou ik dus al nooit dragen met rolschaatsen ๐Ÿ˜€ dan blijft er niks van mijn knietjes over haha

 8. 18 mei 2017 / 00:06

  DIE TAS!! OMG! Echt zo tof. Ik vind je outfit super leuk.. enne niet-zoet staat je ook super leuk! xx

 9. 18 mei 2017 / 11:20

  Ik vind die tas wel heel erg leuk hoor! ๐Ÿ™‚ staat leuk ook met de rolschaatsen erbij.

 10. 19 mei 2017 / 16:40

  Super leuke outfit! Dat ik gek ben op rolschaatsen is volgens mij geen geheim ๐Ÿ™‚ maar… ga alsjeblieft bescherming dragen als je gaat oefenen. Vooral je knieรซn wil je echt graag heel houden. Het idee dat je beschermd bent maakt het waarschijnlijk ook al een stuk minder eng ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.