Outfit | Groen, groener, groenst

Genieten in de natuur

Een tijdje geleden was ik samen met Zoë bij ons in de buurt aan het wandelen. Toen kwam ik dit prachtige stukje natuur tegen. Het is echt zo gaaf met al die bladeren. Ik kon het dan ook niet laten om later die week terug te gaan en er een outfit shoot te doen. Samen met mijn vriendinnetje en onze twee hondjes hebben we een heerlijke wandeling gemaakt en genoten van de natuur. Ze was zo lief om van mij nog een aantal outfit foto’s te schieten op de plek waar ik dat graag wilde. Hieronder het resultaat! Oja Zoë wilde er ook graag bij op de foto dus die verschijnt ook af en toe in beeld haha.

Outfit post My little happiness
Outfit post My little happiness
Outfit post My little happiness
Outfit post My little happiness
Outfit post My little happiness
Outfit post My little happiness
Outfit post My little happiness
Outfit post My little happiness

Outfit

Deze outfit is een van mijn favorieten momenteel. Het zit lekker en is een leuke herfstoutfit! Het grootste deel van deze outfit komt uit de shoplog die ik afgelopen vrijdag plaatste. De trui komt bij Lola Liza vandaan. De achterkant van deze trui vind ik zo leuk. Daarnaast is de combi roze met legergroen erg verrassend. De broek kocht ik bij Costes tijdens de shopping night van Elle. De onderkant van deze broek vind ik vooral erg leuk. Naast rafels heeft deze broek ook een donkere rand onderaan. De ketting en de schoenen heb ik al meer dan een jaar. Ik draag in de winter erg graag UGGs. Het maakt me dan ook niet uit dat er mensen zijn die het niks vinden. Ik vind als je iets zelf leuk vind, waarom zou je het dan niet dragen? De schoenen kreeg ik voor kerst van mijn vriend en de ketting kocht ik bij primark. De veertjes aan de ketting maken het geheel lieflijk. De tas kocht ik bij TK Maxx en is van Dune. Doe jij trouwens al mee met mijn winactie waarmee je shoptegoed kunt winnen voor TK Maxx?

Broek: Costes
Trui: Lola Liza
Ketting: Primark
Tas: Dune via TK Maxx
Schoenen: UGG

Wat vind jij van deze outfit? 

 

18 Reacties

 1. Christa
  20 november 2015 / 09:11

  Zijn mooie foto’s geworden les! Super !

 2. 20 november 2015 / 09:13

  Wat een super leuke herfstfoto’s! Ik vind dat je altijd wel mooie foto’s kan schieten in het bos. En wat een schattig gondje heb je hihi -x-

 3. 20 november 2015 / 09:49

  Die tas is zooo mooi! En ik vind de groene kleur heel mooi staan bij je huid en haar!

 4. 20 november 2015 / 09:53

  Hele toffe outfit, de locatie vind ik ook nog geslaagd 🙂 Die opening aan de achterkant geeft wel een leuk speels effect. Ik draag ook graag UGG’s ondanks wat anderen vinden. Ze lopen en zitten gewoon zo fijn <3

 5. 20 november 2015 / 10:19

  Die broek staat leuk! Ik was al zo nieuwsgierig naar hoe die stond! De kleur van de trui staat je ook erg mooi <3

 6. 20 november 2015 / 11:36

  De locatie is zo mooi herfstig, perfect voor foto’s. Mooie ketting!

 7. 20 november 2015 / 11:39

  Wat een leuke trui draag je hier! En wauw, mooie locatie hoor met al die gekleurde blaadjes op de grond.

 8. Desiree
  20 november 2015 / 13:42

  Heel leuk en leuk bos ga dr snel ook xtje heennn

 9. 20 november 2015 / 18:17

  wat een heerlijke foto’s om naar te kijken, een echte lekkere outfit voor de hersft draag je…..ik moest wel een beetje lachen om die foto waar Zoe ook op staat,….ik dacht wat heeft ze nu toch in haar mond?…Is het haar tong die er uitsteekt whaaha…

 10. 21 november 2015 / 17:19

  Heel erg leuk die trui. De kleur staat je mooi 🙂

  • 21 november 2015 / 20:17

   Dank je wel! Het is voor deze herfst ook een van mijn favoriete kleuren! Heerlijk herfstig gevoel krijg ik erbij hihi!

 11. 21 november 2015 / 18:34

  Toffe plek voor de outfit foto’s! Girl, de uggs komen met een comeback. Wat ik begrepen heb 😉 de korte/lage versie. Waar ze een tijdje weg zijn geweest, gaan we waarschijnlijk weer meer zien en zal ieder er weer van houden. Ik moet nog even wennen, want ik gebruik het als sloffen voor in huis! Maar ook ik geef er aan toe, dat weet ik van mezelf :)!

  • 21 november 2015 / 20:16

   Dank je wel voor je lieve reactie! Ze zijn inderdaad weer in opmars haha maar ook al zouden ze dat niet zijn ik vind ze nog steeds leuk 🙂 Ja dat is ook heerlijk! Ik heb zelf ook een paar roze sloffen ervan en die zijn ook echt heerlijk. Die gebruik ik in huis. Ik heb echt voor elke gelegenheid wel een paar uggs hoor haha. Zelf voor het verbouwen had ik mijn oudste paar uit de kast gehaald. Met gaten en al maar het gaat me aan m’n hart om ze weg te gooien. Dat paar heb ik al zo een 12 jaar nu haha

 12. 22 november 2015 / 16:50

  Gave outfit en liefde voor je UGG’s. Mooie foto’s en zeer gave locatie.

 13. 23 november 2015 / 09:32

  Love the sweaterrrrrrrrrr… maar dat wist je natuurlijk al. Die kleur staat je er heel erg mooi!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.