Review | Ardell Pro Brow Pomade

Er is een nieuw wenkbrauwproduct op de markt van het merk Ardell, de Ardell Pro Brow Pomade. Ik kreeg dit product opgestuurd om te testen en ben erg benieuwd naar dit product. Zeker na de beloftes van Ardell. In deze review geef ik mijn mening over dit product, je ziet swatches en mijn wenkbrauwlook.

Wat belooft Ardell?

Combineer met Ardell Pro Brow Promade de kracht van een potlood, poeder en gel ineen. Het is zo makkelijk in gebruik dat je er in een handomdraai een professionele look mee creëert. Met deze lichte smeuïge formule blijven je wenkbrauwen heel de dag in vorm.

Ardell Pro Brow Pomade | De verpakking

Het product wordt geleverd in een blister. Hier zit zowel de Pomade als een kwastje/borsteltje in om het product aan te brengen. De Ardell Brow Pomade is leverbaar in drie verschillende varianten. Blonde, Medium Brown en Dark Brown.

Ardell Pro Brow Pomade Van links naar rechts, Dark Brown, Medium Brown en Blonde

De blister is niet heel luxe maar wel functioneel. Op de blister wordt ook veel over het product verteld. Zo staat op de voorkant uitgelegd wat je met het product kunt en wat het belooft.

Ardell Brow Pomade

Op de achterkant van de verpakking is een mini tutorial gegeven over hoe je het product dient te gebruiken.

Ardell Brow Pomade

Ardell Pro Brow Pomade | Het product

Als je het product hebt ontdaan van de verpakking hou je het kwastje en het potje over. Op elk potje staat aangegeven welk product het is, de houdbaarheid en hoeveel erin het potje zit.

Ardell Brow Pomade

Wat ik zelf wel een min puntje vind is dat op de onderkant van de potjes niet is aangegeven welke kleur het is. Stel je koopt twee varianten om deze gemengd te gebruiken en je hebt van beide de deksel gehaald, dan is het voor de medium brown en de blonde lastig om te zien welke nu welke is. Deze kleuren lijken in het potje namelijk veel op elkaar.

Een plus punt vind ik het bijgevoegde borsteltje. Ik ben benieuwd hoe deze is in gebruik.

Ardell Brow Pomade

Ardell Pro Brow Pomade | De swatches en look

Zo in de verpakking zag ik weinig verschil tussen de kleur Blonde en Medium Brown. Als ik de swatches gemaakt heb zie ik daarin wel degelijk verschil.

Ardell Pro Brow Pomade swatches

Ik verwacht dat de kleur blonde perfect voor mijn wenkbrauwen moet zijn. Het ziet er mooi assig uit. Ik heb mijn wenkbrauwen vorige week geverfd dus echt een mega resultaat qua kleur zul je nu denk ik niet zien, alleen qua vorm.

Ik breng het product aan met het bijgevoegde kwastje. Hij werkt fijn, maar is naar mijn idee net een tikkie te zacht waardoor je wat minder nauwkeurig kunt werken. Het product zelf de Pro Brow Pomade is romig en brengt erg gemakkelijk aan. Binnen no-time heb je een wenkbrauw exact zoals je wilt. Hieronder een Voor en Na foto.

De look

Ardell Brow Pomade lookOnly brows, verder geen foundation of mascara aangebracht. 

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Wat mij wel opvalt is dat het product op mijn wenkbrauw een stuk roder uitpakt dan op de swatch. Dat vind ik een beetje jammer. Ik heb dit snel met wenkbrauw producten dus het zou ook kunnen liggen aan mijn wenkbrauwen. Ik heb na deze foto’s nog een klein beetje van de medium brown er doorheen gemengd waardoor het product uiteindelijk iets minder rood uitvalt.

Edit: dat het een rode gloed heeft zou bij mij goed te maken kunnen hebben met mijn wenkbrauwen die geverfd zijn. Tijdens de eerste test week was het een week geleden dat ik ze geverfd had. Nu ik het product de week erna nog steeds gebruik valt hij steeds iets minder rood uit. 

Het aanbrengen gaat gemakkelijk en het product blijft inderdaad heel de dag goed zitten. Op een of andere manier had ik dat door de romigheid van het product niet verwacht. Een pluspunt dus!

Dit product is te koop bij Kruidvat, in de winkels en online. Tot en met 8 oktober is het product te koop voor een introductieprijs van € 7,99.

Is de Ardell Pro Brow Pomade wat voor jou?

Dit product heb ik ontvangen ter review

19 Reacties

 1. 25 september 2017 / 07:56

  Ik draag hem as we speak, de midelste kleur past perfect. Ik ben er erg blij mee!

  • 26 september 2017 / 19:51

   Fijn dat die kleur zo goed voor jou werkt Jolanda. Ik vind het ook echt een fijn product. Jammer dat hij op sommige dagen een beetje rood uitpakt voor mij, ik heb echt geen idee waar dat aan kan liggen. Heb jij enig idee? Ik had hem dus vanochtend opnieuw opgedaan en helemaal geen last van een rode gloed, maar vorige week dus meerdere keren wel. Heel raar!

   • 26 september 2017 / 19:54

    Gek inderdaad! Misschien ligt het aan de foundation of het product dat je verder draagt? Of gebruik je altijd dezelfde? Ik zou het verder ook niet zo snel weten 🙂

    • 26 september 2017 / 20:47

     Ja raar he! Ik heb hem getest zonder enige foundation (die had ik dan later pas aangebracht) en vandaag dus weer maar hij viel nu weer minder rood uit. Heel raar haha misschien ligt het aan de zwangerschap 😛

 2. 25 september 2017 / 08:58

  Wauw, die dekking ziet er perfect uit! Ik ben er super benieuwd naar. Ik gebruik nu Anastasia Dipbrow Pomade, maar de kleur is iets te donker, dus misschien is deze budgetvariant wel dé oplossing voor mij!

  • 26 september 2017 / 19:51

   Ja ik vind het echt een fijn product dus echt een aanrader Simone! Een goed en voordelig alternatief voor de Anastasia Dipbrow 🙂

 3. Desiree
  25 september 2017 / 08:59

  Hee les is het uitsmeerbar als het erop zit?

  • 26 september 2017 / 19:52

   Als je het net hebt aangebracht kun je het nog een beetje corrigeren als dat ik wat je bedoeld 🙂 Ik zou geen klodder aanbrengen en het dan proberen uit te smeren maar gewoon stukje bij beetje aanbrengen 🙂

 4. 25 september 2017 / 09:07

  Fijn product voor een vriendelijk prijsje lijkt mij. Ik gebruik de brow gel van NYX waar ik zeer tevreden over ben, maar deze klinkt ook erg goed.

  • 26 september 2017 / 19:53

   de Brow gel van NYX heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Ik gebruik wel vaak de Gimme Brow en Ka Brow van Benefit, maar deze is zeker toegevoegd aan mijn favorietenlijst.

 5. 25 september 2017 / 10:16

  Wat ziet de dekking er goed uit! Je hebt mij erg nieuwsgierig gemaakt. 🙂
  Liefs,
  Evelien

 6. 25 september 2017 / 16:28

  De dekking ziet er in iedergeval super uit. Jammer dat de kleur niet helemaal uitpakt zoals je zou willen

  • 26 september 2017 / 20:49

   Ja vind het ook erg jammer, wel gek ik denk dat het echt met mijn wenkbrauwen te maken heeft. Vandaag viel hij weer minder rood uit terwijl hij vorige week weer roder uit viel. Wellicht heeft het te maken met dat mijn wenkbrauwen net geverfd waren.

   Verder is het echt een top product. Werkt ideaal en dekking is goed

 7. 25 september 2017 / 17:17

  Hij ziet er goed uit! Jammer van de kleur verder, ik denk dat hij voor mij ook te rood gaat uitpakken.

  • 26 september 2017 / 20:50

   Het is een erg fijn product! Voor mij jammer dat hij qua kleur steeds weer iets anders uitpakt. Deze week is het gelukkig een stuk beter dan vorige week. Wellicht heeft het te maken met dat mijn wenkbrauwen op dat moment net geverfd waren.

 8. 26 september 2017 / 00:09

  Dat ziet er goed uit! Ik gebruik zelf een wenkbrauwpotloodje voor een natuurlijk effect, maar ik zou dit ook weleens willen proberen!

 9. 27 september 2017 / 00:47

  Jammer dat er niet één tintje lichter is. Dan zou het perfect zijn voor mij 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.